Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

merhaba ben geldim.sonucu aldım malesef.gene negatif:KK43:

hay Allah yaa..neden ama yani..
idrar testi +, kan testi - ..
olun yine de sıkma canını olur mu?herşey olacağına varır..dualarını eksik etme inancını kaybetme LÜTFEN :1hug:

idrarda niye çıkıyor anlamış değilim.hadi biri bozuktu hepsimi bozuk yani.bir daha inanmam o testlere.

iiyiyzz kızalr sizler nasılsınızzzzz.marbley sasrdım doğrusu....
kaç gun gectı adet

idrarda niye çıkıyor anlamış değilim.hadi biri bozuktu hepsimi bozuk yani.bir daha inanmam o testlere.

canım ya hayırlısı olsun sonuc kac canı dr bi an önce git ve neden böyle oldugu arastır ya bende anlam veremiyorumki herseyde var bi hayır

okadar rep verdımmmm kızlarr banamısın demedınız küsüm küsüm küsümmmmmm
of cıkmam lazım dus alıcammmmm kk ya daldımmı cıkamıyorum yaaa

bilmiyorum nasıl ki kızlar oluyormuş işte fotograf ekleyebilsem hepsini çekerim. o kadar belirliydi ki çizgiler.

Ay marbley Çok geÇmıŞ olsun canım ama gerÇekten hıÇ anlama veremedım ben nasıl ıdrarda Çıkyor yoksa madem allahım ya ufffffffffff kanda yok Çıkyıor doktora gÖtermedın mı sen ya deseydın bÖyle bÖyle oldu dıye hangı marka bu ıdrar testı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ay marbley Çok geÇmİŞ olsun canım ama gerÇekten hİÇ anlama veremedİm ben nasıl İdrarda Çıkyor yoksa madem allahım ya ufffffffffff kanda yok Çıkyıor doktora gÖtermedİn mİ sen ya deseydİn bÖyle bÖyle oldu dİye hangİ marka bu İdrar testİ yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol canım.gitmedim testin sonucuna göre gidecektim adetim 40 günde oluyor 46 gün oldu bugün.üç tane farklı markalarda yaptım testleri.

sağol canım.gitmedim testin sonucuna göre gidecektim adetim 40 günde oluyor 46 gün oldu bugün.üç tane farklı markalarda yaptım testleri.

canım üzülme sen asılama falan yaptırmısmıydın bazen ilacın etkisindende pozitif cıkabiliyomus bi yerde duymustum

slm kıslar ben geldim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

yok tatlı aşılama falan değil normal yolu deniyoruz şimdilik.ben zaten doktorumu değiştireceğim adamın ağzından laf çıkmıyor.hiçbirşey dediği yok.

yok tatlı aşılama falan değil normal yolu deniyoruz şimdilik.ben zaten doktorumu değiştireceğim adamın ağzından laf çıkmıyor.hiçbirşey dediği yok.

hiç anlamadım ya canım değiştir bakalım bu doktorlara sinir olmaya basladım zaten

hiç anlamadım ya canım değiştir bakalım bu doktorlara sinir olmaya basladım zaten

sorma ya sen mi ben mi.sinir olyorum adama.paragözün teki zaten. benim ameliyatıma oda girmişti asıl doktorum şehir değiştirdiği için bende buna devam ettim.sağ taraftan yumurtladığım zaman hamile olmam imkansız adama soruyorum. sen onları düşünme diyor.

sorma ya sen mi ben mi.sinir olyorum adama.paragözün teki zaten. benim ameliyatıma oda girmişti asıl doktorum şehir değiştirdiği için bende buna devam ettim.sağ taraftan yumurtladığım zaman hamile olmam imkansız adama soruyorum. sen onları düşünme diyor.

canım degistir bencede kendilerini bişe zannediyo bu kadın dogumcular

canım sıkma canını hayırlısı olur inşallah senin adına bence bekle biraz daha sonra ultrasonla baktır

neyse ben cıktım kızlar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy byyyyyyyyyyyyy

X