Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

valla kızlar sabahın sekizinden beri hastanedeyim.mahvoldum.kan,idrar,şeker yüklemesi,şeker ölçümü,ultrason,tetenoz aşısı derken delik deşik oldum bugün yeni geldim çok yorgunum.sizlere bakmadan yatamadım

akşama misafirim var üzerimden kamyon geçmiş gbiyim nasıl bir yorgunluk analatamam.biraz hazırlık yapayım bari insanlara sonra görüşürüz.

canım rabbim sağlık sıhhat versin bir an önce meleğine kavuştursun ...hadibakalım yat dinlen o zaman

bu arada yarenb senlede adaşız isim konusunda.senin kendi ismimni yoksa sevdiğni içinmi bunu kullanıyosun

kendi ismim diil ...ama aşılama bölümünde önce ben vardım sen sonradan gelmiştin hep karıştırıyolardı :-))

hiç konuşmamıştık ama ayıptır sölemesi ilk tebrik edenlerdenim..

bu arada topikte ikimizden başkası yok ilk defa bu kadar sesssiz... beryali marak ettim haberin varmı acaba?

biliyorum canım ben kendimi bildim bileli yaren ismini çok seviyorum.hep kızım olursa inşallah koyarım diyodum o niyetle yaren yapmıştım burda ismimi.senide görünce değiştiremedim artık böyle kaldı.kusura bakma valla karışıklığa yol açtıysam.tamamen rastlantı

bende bilmiyorum doğumu yaklaşıyo ya belki fazla giremiyordur aman iyi olsunda girmesin yeteerki.

biliyorum canım ben kendimi bildim bileli yaren ismini çok seviyorum.hep kızım olursa inşallah koyarım diyodum o niyetle yaren yapmıştım burda ismimi.senide görünce değiştiremedim artık böyle kaldı.kusura bakma valla karışıklığa yol açtıysam.tamamen rastlantı
rica ederim canım canım ne demek şakasına dedim öyle...kızın olursa yaren nur koyabilirsin ..

slmmm kızlarrrr

nasılsınız?

marbleyciğimm üzülme tatlımmm..BENCE BENıM AKLIMA TEK GELEN SEN GEÇ YUMURTLUYORSUN O TESTTE ÇIKANLARDA YUMURTALDIĞIN ıÇıNDı...YANı YUM. GÜNLERıNE DENK GELMıŞ OLABıLıR...

valla canım nasipse inşallah kızım olcak.yaren koycaktık eşim sılada isteyince ya sadece sıla yada sıla yaren koycaz nasipse.inşallah sağ salim bi doğsunda niyetimiz böyle allahın izniyle

biz eşimin görevi gereği memleket memleket dolaştığımız için sıla yaren olsun istiyorum.

biz eşimin görevi gereği memleket memleket dolaştığımız için sıla yaren olsun istiyorum.

hayırlı sağ salim annesine kavuşsunda önemli olan oo..
neslihan hg.

X