- 26 Şubat 2009
- 4.026
- 3
- Konu Sahibi mercanayse
- #1.441
sinem bak sen buay hamile kalacaksın aha buryada yazıyorum hihoyyyt
hay agzın bal yesin canım benim cümlemiz inşallah bu ay hamiş kalır amin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinem bak sen buay hamile kalacaksın aha buryada yazıyorum hihoyyyt
hoşbuldum tatlım çok şükür canım iyiyim
günümün dolsını bekliyom şekercim
inşallah seninde iltihab sorunun biran önce geçer canım
kaç günün var canım ?
daha çok canım yaa adet tarihim 14'ü
perşembe günü aşılama oldum inşallah tutar şekercim
Slm kızlar nasılsınız bakalım marbley ne zzman gelİcek bİlen varmı
slam kızlarrr....
selam kızlar ne haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar nasılsınız ben pekte iyi değilim kafamçokkarıştı 1 hafta oldu hastalanmadım bugün 7.gün sabah test yaptım negatif çıktı mafoldumben ama gögüslerim acıyo ve göbeğimden özel bölgeme doğru inende bi hafif kahverengi leke belirdi napcam bilmiyorum senağlama eşimde kan test yaptırmama izin vermiyor gene hayal kırıklığına uğramak istemiyorum diyor kendince oda haklı ve şu an bile adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyooo mafoldumben mafoldumben
Nasılsın hatİcecİm
kızlar nasılsınız ben pekte iyi değilim kafamçokkarıştı 1 hafta oldu hastalanmadım bugün 7.gün sabah test yaptım negatif çıktı mafoldumben ama gögüslerim acıyo ve göbeğimden özel bölgeme doğru inende bi hafif kahverengi leke belirdi napcam bilmiyorum senağlama eşimde kan test yaptırmama izin vermiyor gene hayal kırıklığına uğramak istemiyorum diyor kendince oda haklı ve şu an bile adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyooo mafoldumben mafoldumben
BENLE KONUSAN YOK senağlamasenağlamasenağlama