Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

yenı gelen bacılarım hşg hepınızı opuyoırum canlatrımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar merhaba ,
sizlere ulaşamadım da sağolsun vildangel yardımcı oldu . herkese hayırlı ve güzel günler diliyorum
..
rica ederim cnm hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
slm kızlar nasılsınız
selam cnm hoşgeldin naber Şeniz
ben kaçtım kızlar annemlere ev taşımaya yerleştirmeye yardıma gidiyorum akannehir öpüldünüz bye
&ayla&, eleyna, ozbek83, sinemis84, Vedia,VİLDOŞUM
kolay gelsin hayatım
bak beni kopyalamamışsın ben oraya kendimi iliştirdim kaydirigubbakcemile3
slm hg canım villllldaaannnnn burdamısın canımmmmmmmmmmmma.s.:1hug:
burdayım cnm ama fazla kalamıycam akşama ablamları yemeğe çağırdım çok işim var çoooook delikafadulden
Özbek ayla eleyna vedİa ve vİldan selam kıslar

selam canım Şeniz naber

HADı KISLAR BUGÜN UMUTSUZLUKLARI ÇÖPE ATIP YAKIN ZAMANDA GELECEK OLAN MELEKLERıMıZ ıÇıN ÇEKELıM BıR HALAY ıNANALIM DUALAR EDELıM HEP GÜLÜMSEYELıM VEDE ASLA AMA ASLA PES ETMEYELıM ıSYAN ETMEYELıM VE SABIRLA BEKLEYELıM RABBıM HEPıMıZE SIRAYLA VERECEK MUCıZELERıNı HADı BAKALIM TEY TEY TEY TEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY hihoyyythihoyyythihoyyyt

herkese selamlar kızlar
günaydınlar
ben daha yeni kalktım
bugün ablamları yemeğe davet ettim çok işim var fazla kalamıycam ara ara bakıp kaçacam :eek:

canım sana kolay gelsın bıtanem yorma kendını fazla:1hug:

HADı GELEVERA GEL HALAY BAŞINA HADı NANAY NAY NAY NAY NAY NAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY NANANANANANANA NAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

HADİ KISLAR BUGÜN UMUTSUZLUKLARI ÇÖPE ATIP YAKIN ZAMANDA GELECEK OLAN MELEKLERİMİZ İÇİN ÇEKELİM BİR HALAY İNANALIM DUALAR EDELİM HEP GÜLÜMSEYELİM VEDE ASLA AMA ASLA PES ETMEYELİM İSYAN ETMEYELİM VE SABIRLA BEKLEYELİM RABBİM HEPİMİZE SIRAYLA VERECEK MUCİZELERİNİ HADİ BAKALIM TEY TEY TEY TEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY hihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :hooray:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :içelim: :icecream: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

canım sana kolay gelsın bıtanem yorma kendını fazla:1hug:

yorulmamak eldemi cnm :bbo:
neyseki kocikim 3 te gelecek ana yemeği o yapacak ben diğer yemeklerle uğraşacam
benim kızda ufak tefek ev işlerini yapıyo saolsun böcüküm büyümüşte anneye yardım ediyo
ben davet öncesini değilde sonrasını sevmiyorum
asıl o zaman çok yoruluyorum
zavallı evim zavallı mutfağım kafamçokkarıştı sırnaşık şey

hadi ben kaçtım öptüm hepinizi a.s.a.s.a.s.a.s.

HADİ GELEVERA GEL HALAY BAŞINA HADİ NANAY NAY NAY NAY NAY NAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY NANANANANANANA NAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:[/QUO

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:turkbayragi

galevera güle güle canım .görüşmek üzere . ya ben çok takılamıyorum ama sizleri seviyorum :)sizi göremeyince ne olduğunu anlayamadım ve dedimki ne işe yarar kk çıkayım bari kapatmışlar konuları dedim . neyseki vildangel yardımcı oldu.
kıssslar biliyormusun nasıl rep veriliyor bilmiyorum ben ya bir iş bir mesajlaa bakayım derken site inceleyemiyorum nasılsa söleyin size rep vereyim

kıslar görüşmek üzere. gününüz güzel olsun hoşçakalaın

X