Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

HOŞBULDUK HATıCECıM opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrr ben gönderemedim abyosuncuma bii adresi gönderin yahuuuuuuuuuuuuu bizi bulamıyorumuşş

haticeyle biz adet gününden önce adetimizi olduracağız bu telaşla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burcincim inşallah agzın bal yesin ama herşeyin hayırlısı diyorum artık kısmet rabbimmin izniyle herşey olur ama önce sağlık diliiyorum

haticeyle biz adet gününden önce adetimizi olduracağız bu telaşla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım ya bide yerleşme kanaması oluyomus bende oda olmadı bende bu ay bebiş yok mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Slm kızlar ya abyosun bİzİ bulamıyormuŞ ben beceremdİm nasıl gÖnderİcez adresİ yapsanzıa bİlen varsa

ee aynı yerde değil miyiz?neden bulamamış.. :uhm:
dur ben yollıyım linki..

kıslar ya yerleşme kanaması olmak zorundamı belki olmadı ama hamileyiz.takıntılarım baaşladı yıne

evet canım ya bide yerleşme kanaması oluyomus bende oda olmadı bende bu ay bebiş yok mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aaa kızıyorum ben artık ama yaaa... :eek:lmaz:
bu kadar araştırıp da herkesle kıyaslamayın kendinizi kızlar yaa..
herkesin bünyesi bir mi canım?birinde olur yerleşme kanaması birinde olmaz..
mesela bende olmadı, midem de bulanmadı, başım da dönmedi, aşermedim de..hamile değil miyim yoksa :mymeka:
dövücem bak sizi böle yaptığınız için..kendinizi boşuna geriyorsunuz..YAPMAYIIINNNNN!!!!!!!!!!! :eek:lmaz: :eek:klava:

cmrm canım yerleşme kanaması olmak zorunda değişl tabiki..takıntı yapma...hem bu yerleşme kanaması zaten çok nadir görülüyormuş...

CANIM SAYFANIN BAŞINA ÇIK ÜSTTE YAZIYO KULLANICI PANEL DİYE ORASI vereliniortak

buldum canım terazı var demı o tamm ya kusura bakma daha yenı oldum ıcın fazla bılgım yok bıde cok kafa karıstırıyor ya napayım sagol canım ısdersen sen repledın ya bende sana replem:roflol:

aaa kızıyorum ben artık ama yaaa... :eek:lmaz:
bu kadar araştırıp da herkesle kıyaslamayın kendinizi kızlar yaa..
herkesin bünyesi bir mi canım?birinde olur yerleşme kanaması birinde olmaz..
mesela bende olmadı, midem de bulanmadı, başım da dönmedi, aşermedim de..hamile değil miyim yoksa :mymeka:
dövücem bak sizi böle yaptığınız için..kendinizi boşuna geriyorsunuz..YAPMAYIIINNNNN!!!!!!!!!!! :eek:lmaz: :eek:klava:

yani kanama olması şart değil kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

neyse ben çıkıyorum size bol muhabbetlerrrr..byee

cmrm canım yerleşme kanaması olmak zorunda değişl tabiki..takıntı yapma...hem bu yerleşme kanaması zaten çok nadir görülüyormuş...

ay canım bende ne sitres nede takıntı yapmak istemiyorum ama elimde değil bin defa düşünmeyeceğim desemde onbin defa düşünüyorum akannehir akannehir

X