hoşgeldin canım teşekkürler nasılsın bu arada avartar resmin harikkaymış iklimcim
sende arkadaşlara link ataramısın canım
saol cnımm benim iyiki varsınız
hoşgeldin arkadşaım nasılsın tanişmadık sanıırm daha önce demi ilkmi geliyorsun aramıza kendini anlatırmısın biraz a.s.
hoşgeldin trakyanın en güzel hatunu opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım ilterim benim nasılsın bitanemsaol cnımm benim iyiki varsınız
hoşgeldin arkadşaım nasılsın tanişmadık sanıırm daha önce demi ilkmi geliyorsun aramıza kendini anlatırmısın biraz a.s.
hoşgeldin trakyanın en güzel hatunu opuyorumnanaktan
ayyyy hadi bakalım ya ama ben senden üütliyim canım hayırlısı insallahh..ewt koptuk kopardılar özlemişim siziiklimcim benim aşılamamın 7. günü zaman geçmiyo çok heyecanlıyım anlatamam sen neler yapıyosun kaç gündür koptuk valla
yaaa sorma canımsağolunn kızlarr ben iyiyimmm şu geçen haftaki olaylara üzüldümm onun dışında iyiyimmmm...herkes herşeyi biliyor ve farkındaa merak etmeyin...:):)
valla iklimcim yaa görüşemiyoruzz..
valla iklimciğimmm bende bayıldım avatarınaa süper...1 numara....
iltercim samyelimde aydından tanıyorum hem kendisini bizde tesadüfen kkda tanışltık komşu çıktık demi kız samyelim
samyelim canım ilterde kuşladasından benim kkdaki ilk arkadaşım o:))
teşekkür ederim kızlar hepinize gelsede gitmciemki biraz sürtsün ağzını da görsün gününü bu yaptığımla sadece ona değil kendimede ders veriyom aslında ama ne yapayım çok kzıdım kırılıdm offffffffff yaaa çocuğuna da böcüğüne diyom töbe yarabbim ya iyice psikolojim bozuldu zaten buda iyice tuz biber ekledi saolsun aman ne hali varsa görsün allahım ya her ay bişey çıkıyo demkki rabbim siz daha yapamıyorsunuz çocuk neyinize diyo 3 aydır bişey çıkıyo ilk ay eşim hastaydı geçen ay ben hastaydım bu ayda tam yumurtlama zamanı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 düzenli çalışıyoz derken bu kesde bu çıktı yok bacım yok ertleemk lazım bu çocuk olaynı bu ayda kapanışı yaptık kavgayla ohhhhhhhh ölem eşşeğim yaz gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn offfff yarabbim yaaaaaaaaaa
benim adetime 10 gün kaldı işallah hamile haberni alırım ya
yaa bişi sorcaktım ben yazıların bazılarını okudum da ramazanda çalışmalara ara verdik falan diyo kıslarr öyle mi yapmak gerekir acaba ne düşünüyosunusss
pko var canım ondan son 1 senedir ble dk hapını bıraktıktan sonra
bitte sana dedimkaydirigubbakcemile
yani bencede cnm oda yasak değilya
ara vermektan kasıt dr gitmek olabilir
yoksa diğerine ara verilirmi 1 ay onada oruç tutturacan yazık günaf sırnaşık şey sırnaşık şey
malatyaa sen kaç yaşındasın???
güle güle cnm görüşürüzkızlar ben çıkıyorum kociş evde bugün markete gitcez sonra yine görüşürüz kendinize iyi bakın herkse hayırlı iftarlar
yaw kızlaroruç başıma vurdu