Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

ben sigara içmeye gidyom canım sıkıldı iyice

bu arada unutmadan söyleyim senin sigaranın dumanı olayım anam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 iyice sapıklaştım he sapıtıyom ben oruç oruç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kendime hakim olamıyorum

slm hgdin canım vallahi benim su ayın altısı gelene kadar kafayı yemem yakın amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide çok mutluyum hemde çoooooooooooooooooook

nasıııı yaniii hamiş olcağın içne mi doğuyo yoksaa ya kıslarr şuram buram ağrıyo falan diyoo ben taşş gibiyim hiç bir zerrem ağrımıyoo kesin hamile değilim ben ya uuuuuuuffffffsenağlama

allahım bana nasıp eder ınsallah bebiş yarapbım herkese nasıp etsın ınsalah

nasıııı yaniii hamiş olcağın içne mi doğuyo yoksaa ya kıslarr şuram buram ağrıyo falan diyoo ben taşş gibiyim hiç bir zerrem ağrımıyoo kesin hamile değilim ben ya uuuuuuuffffffsenağlama

hayır canım hamile değilsem bu ay bayram dönüşü ekimin ortasında eşim 4 günlüğüne egeye beni tatile götürecek tabi izin alabilrse büyük ihtimal tam yerini kararlaştırmadık.bide tatilde deniycez temel atmaya uğurlu olur belki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok istiyorum eşimle başbaşa tatili çok ihtiyacımız var telefonları dahi kapatacaz sadece ikimiz olaacaz

canımm ya ççook sevindiim süper olur biraz stres atarsınızz temiz hava deniz güneşşş verimli olurrr ama ekimde akdenizz daha iyi olur ege esintili olur Şeniz

herkese slmlarr acrınsu cmrm yaaa bende aynı sizler gibiyimm düşünmemek için ne yapmak lazımmm bi bilsemmm
selam cnm hoşgeldin
ay yumurtluyom kız vildoş olabilri doğru diyo zaten 10 gün var adetime doğru diyon 10 günüde bulmaz geçen ayda erken olmuştu adetim bu ayda erken olur belki offffffffffff nerde bizde hamile kalmak
bence öyle çünkü ben hep öyle oluyorum cnm
ben sigara içmeye gidyom canım sıkıldı iyice
:uhm:
resimde hiç mercimek gibi durmuyo ne bileyim sivasın mercimeğide başka oluyosa bilmiyom walla..kaydirigubbakcemile3
cnm resmi yakın çekmişler valla minicik minicik kız
dur ben sana dolaptakinin resmini çekiyim bide mercimek koyuyum yanına aradaki farkı gör
kıslarrr hepiniziiii öpüyorummmmm
Şeniz Şeniz

canımm ya ççook sevindiim süper olur biraz stres atarsınızz temiz hava deniz güneşşş verimli olurrr ama ekimde akdenizz daha iyi olur ege esintili olur Şeniz

canım maksat eşimle benim sitres aatmamız bide başka sehirde çalısmalara devam edecez yumurtlama dönemime getirecem hayırlısı bakım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bide eşim aydını çok merak ediyo oraaya gitmek istiyo

ben çıktım kocik markete çağırıyiiii

sinemis sulezehra sizde hoşgeldiniz
geçmişimi okuyosunuz hiç konuşmuyosunuz :uhm:

acrınsu amma bitmez sigaraymışş kıssss
eleyna sinemiss sulezehra hepiniz hoşgeldinizzz

ben çıktım kocik markete çağırıyiiii

sinemis sulezehra sizde hoşgeldiniz
geçmişimi okuyosunuz hiç konuşmuyosunuz :uhm:

anam senin kocada bi çarşıya bi markete çağırıp duruyo paralandı herlade karımla yiyelim diyo galiba..kaydirigubbakcemile3

hş bulduk canım nhb herkes okadar cok yazıyorkı bulamıyom nhb nasıl gıdıyor hayat a.s.

evet bazen takip edemiyoo insan çok çalışkanızz maşşallah canım sen biraz önce çok güzel dua etmişsin rabbim hepimizin duasını kabul etsin Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…