Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

sineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bitte, cmrm, eleyna, malatya__44, sinemis84, tatlibebek
selaaaammmmm..
nasılsınız bakalım??

evet bazen takip edemiyoo insan çok çalışkanızz maşşallah canım sen biraz önce çok güzel dua etmişsin rabbim hepimizin duasını kabul etsin Şeniz

senınde yok galiba bebek.ben cok ısdıyorum allah gonlumuze gore versın yarapbım cok ısdıyorum ama kafamamı taktımdan neden bılmıyorum olmadı canım ya senın durum nedir?

bitte, cmrm, eleyna, malatya__44, sinemis84, tatlibebek
selaaaammmmm..
nasılsınız bakalım??

slm canım hgdin kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

senınde yok galiba bebek.ben cok ısdıyorum allah gonlumuze gore versın yarapbım cok ısdıyorum ama kafamamı taktımdan neden bılmıyorum olmadı canım ya senın durum nedir?

evet benimde bebişim yok henüzz ama hepimizin en kısa zamanda olcakk inşallah kafaya çok takınca psikolojisi bozuluyor insanın ama elden bişey gelmiyoo hele hele adet günü yaklaştıkça offffffffffffffffffffffff Allahım :Saruboceq:

benimde aşırı büyük değil göbeğim .
Artık aşağı kayıyo ya fazla büyümez zaten .hem herkesin hamileliği farklı oluyo.
Bebişin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
inşallah hamilesindir canım .
canım aksatma kontrollerini .
15 günde 1 gidiyorsun dimi artık.?
slm bende burdayım

selam şekerler

burçinnn bebişlerrr nasılll sen nasılsınnn yani nasılsınısss oh bee

benımkı pazar gunu bıttı bu ay ınsallah bısıler olur yaa:1rolleyes:

slm canım hgdin kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ne tesadüf ben de..
hava kasvetli yağmur yağacak gibi yağmadı ama..
terledim bunaldım..
off bu sene tatil de yapamadık, çok yorgun hissediyorum kendimi..
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

geşmişi anca okudum biraz yavaş oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım bizede daha kısmet olmadı bu yıl tatil ben zaten sürekli yorgunum sanki çalışıyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

inşallah canımm bıkmadan usanmadan sabırlaa çalışcazzzzz hihoyyyt

çalış evladım çalışmayana ne ekmek ne yemek nede bebek var allah yardımcın olsun kuzummmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemilelülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…