Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

muhaha karamuk yazdıım googleye kedi çıktı kara kedi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bi rep vermedin alacağın olsun cimriiiiiii:mymeka:

aha karamuk bu ne kedisi oğlim

ben pek kediye benzetemedim şakkıdı
onun rengi gibi oldu ellerim kafamçokkarıştı

canım buldum artık kayboluyordum sımdı ogrendım canım burdayım alkisalkisalkis
ok cnm seçeneklerden abone ol kullanıcı panelinden bulabilirsin
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
gülü gülüüü :dilcikar:
h.b. canım nasılsın vildan ne zaman senin adet tarhin

cnm benim adetim bugün yada yarın bitecek
eğer düzenli gelirse önümüzdeki ayın 26 sı olmam lazım

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok morelim bozuk yaaaaaaa kızlar size diyorum ama yaaaaaaaaaaaaaa offff ben çok isitoyrum bebiş ma bu ayda adet olucam biliyorum çok korkuyorum düşünmeyeyim diyoum elimde değil düşünyorum offffffffffffffffffffff

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben CANIm sıkılyo ya benim :sinifsinif::sinifsinif:senağlamasenağlamasenağlama

canım kıyamam sana sıkılan canını az çözzzzimde nefes al kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

cnm sen iyi olmak için hiç çabalamıyon gibi geliyo bana
herşeyin kötü tarafından bakmayı bırak
biraz relax ol
bende kk ya ilk geldiğimde salya sümük ağlıyodum ama şimdi hiçbişey takmıyorum kafaya
moralim ne kadar düzgün olursa adetlerimde o kadar düzenli geliyo
ben inanıyorumki dr tedavisi olmadan hamile kalacam ben
tabi biraz daha beklerim olmazsa dr müracaat ederik yine kaydirigubbakcemile3

oy canım ya ben neyapım kendimi damdan atmam gerekiyo 4 yıldır canım düşüne düşüne kafayı yedim saçma sapan konusuyom işte sitresim gitsin diye beş günüm nasıl gececek ama yine sonu kötü olacak mafoldumben mafoldumben mafoldumben

mafoldumben:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:senağlamasenağlamasenağlama
kasığımda batmalar oluyor sancı girdi bugün ara ara üşüttüm ben kesin göğüs uçalrımda ağrıyo ama başka biryeri değil dokundukca canım çıkıyor o neden peki kızlar göğsümün başka biyerinde acı felan yok ara ara göğsüme kasığımdaki gibi batmalar giriyor sadece aman belkide bunalr ben çok düşündüğümden oluyo belkide kesin öyle düşüne düşüne ondan öyle oluyo 10 gün var adetime belkşde 10 güne bile kalmaz geçen ay 4 5 gün önce olmuştu offfffffffffffff offffffffffffff

acrinsu bence sen yumurtladın ondan göğüslerinin uçları hassas
10 güne kalmaz adet olursun a.s

kıslar bende enfeksiyon var galiba sabahları karnım ağrıyo midem bulanıyo enfeksiyondan olurmus acaaba hamileliğe sorun olurmu

ha bide sanki kasımda bi şişlik var gibi hissediyorum adet olucam sanki ya ay allahım kafayı yiyorum ben yaaaaaa kızlar bakman siz bana ya ben hep düşünmekten bunlar bana öyle geliyo düşüne düşüne bunları uyudyorum işte offffffffffff offffffffffffffffff dileğin hamile klamsı kurbağların kavağa çıkamsı gibi bişey

herkese slmlarr acrınsu cmrm yaaa bende aynı sizler gibiyimm düşünmemek için ne yapmak lazımmm bi bilsemmm

ay yumurtluyom kız vildoş olabilri doğru diyo zaten 10 gün var adetime doğru diyon 10 günüde bulmaz geçen ayda erken olmuştu adetim bu ayda erken olur belki offffffffffff nerde bizde hamile kalmak

ben sigara içmeye gidyom canım sıkıldı iyice

herkese slmlarr acrınsu cmrm yaaa bende aynı sizler gibiyimm düşünmemek için ne yapmak lazımmm bi bilsemmm

slm hgdin canım vallahi benim su ayın altısı gelene kadar kafayı yemem yakın amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide çok mutluyum hemde çoooooooooooooooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…