- 15 Nisan 2009
- 1.976
- 0
-
- Konu Sahibi mercanayse
- #1.061
bebiş hoşgeldin canım a.s.
acrinsu sende hoşgeldin a.s.
muhaha karamuk yazdıım googleye kedi çıktı kara kedi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
ok cnm seçeneklerden abone ol kullanıcı panelinden bulabilirsincanım buldum artık kayboluyordum sımdı ogrendım canım burdayım alkisalkisalkis
gülü gülüüü :dilcikar:ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
h.b. canım nasılsın vildan ne zaman senin adet tarhin
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben CANIm sıkılyo ya benim :sinifsinif::sinifsinif:senağlamasenağlamasenağlama
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok morelim bozuk yaaaaaaa kızlar size diyorum ama yaaaaaaaaaaaaaa offff ben çok isitoyrum bebiş ma bu ayda adet olucam biliyorum çok korkuyorum düşünmeyeyim diyoum elimde değil düşünyorum offffffffffffffffffffff
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok morelim bozuk yaaaaaaa kızlar size diyorum ama yaaaaaaaaaaaaaa offff ben çok isitoyrum bebiş ma bu ayda adet olucam biliyorum çok korkuyorum düşünmeyeyim diyoum elimde değil düşünyorum offffffffffffffffffffff
bi rep vermedin alacağın olsun cimriiiiiii:mymeka:
aha karamuk bu ne kedisi oğlim
ben pek kediye benzetemedim şakkıdı
onun rengi gibi oldu ellerim kafamçokkarıştı
canım bu biraz kuşburnuna benziyo ama karası galiba.
herkese slmlarr acrınsu cmrm yaaa bende aynı sizler gibiyimm düşünmemek için ne yapmak lazımmm bi bilsemmm
ben sigara içmeye gidyom canım sıkıldı iyice