- 23 Temmuz 2009
- 2.417
- 0
- Konu Sahibi mercanayse
- #1.101
selam canlarım :)
sinem nasılsın canımm uzun zamandır görüşemedik senle çok öpüyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canlarım :)
canım sakıncası yoksa sen nerede oturuyorsun
evet bazen takip edemiyoo insan çok çalışkanızz maşşallah canım sen biraz önce çok güzel dua etmişsin rabbim hepimizin duasını kabul etsin Şeniz
bitte, cmrm, eleyna, malatya__44, sinemis84, tatlibebek
selaaaammmmm..
nasılsınız bakalım??
senınde yok galiba bebek.ben cok ısdıyorum allah gonlumuze gore versın yarapbım cok ısdıyorum ama kafamamı taktımdan neden bılmıyorum olmadı canım ya senın durum nedir?
benimde aşırı büyük değil göbeğim .beryalcim sana bişi sorcam bu benim göbüş hiç 9. Ayına girmiş bi hamilenin göbüşü gibi değil.hele şu son haftalarda hepten aşağı aşağı kayıyo karnım.millete bakıyorumda göğüsleriyle karnı nerdeyse birleşti benimkisi ise göbeğimden aşağı iniyo sanki.eşimde kızıyo çok iş yapıyosun çocuğu rahatsız ediyon diye acaba onlamı ilgisi varki..
inşallah hamilesindir canım .beryal canım ben bendeki olanları yazım bikaç gün karnım çok kötü ağrıdı 5 gündür belim ağrıyo ama ara ara değil sürekli ağrıyo orta kısmı yatınca sağ kasığım çok hafif batıyodu iki gündür yok karnımın alt kısmı batıyo ara göğüsümde aakıntımda değişme yok yanı bu ayın 6 nada olmam gerek
canım aksatma kontrollerini .ewet bu son ay inş. Bidahi ay evde 3 kişi olucaz..benim kızımda bikaç gündür kıpır kıpır..aslında ben yarına randevu alıcaktım ama eşim yarın işlerim var dedi.bende onunla birlikte gidiyorum,ne bileyim yalnız gitmek istemiyorum bakalım bu hafta müsait ne zaman olursa randevu alıcam olmadı tek gidicem artık..mafoldumben
slm bende burdayım
selam kızlar
slm kızlarrrrr
evet benimde bebişim yok henüzz ama hepimizin en kısa zamanda olcakk inşallah kafaya çok takınca psikolojisi bozuluyor insanın ama elden bişey gelmiyoo hele hele adet günü yaklaştıkça offffffffffffffffffffffff Allahım :Saruboceq:
slm canım hgdin kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bitte, cmrm, eleyna, malatya__44, sinemis84, tatlibebek
selaaaammmmm..
nasılsınız bakalım??
ne tesadüf ben de..
hava kasvetli yağmur yağacak gibi yağmadı ama..
terledim bunaldım..
off bu sene tatil de yapamadık, çok yorgun hissediyorum kendimi..
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
burçinnn bebişlerrr nasılll sen nasılsınnn yani nasılsınısss oh bee
benımkı pazar gunu bıttı bu ay ınsallah bısıler olur yaa:1rolleyes:
canım aksatma kontrollerini .
15 günde 1 gidiyorsun dimi artık.?
yok canım bu kontrolden sonra dedi dr.um artık 15 günde bi görüşecez diye.aslında ağustos sonu eylül başı gel dedi ben kociş de bizle gelsin istiyorum o yüzden ama kesin bu hafta gidicem..
kötükedihüso
hepinize birden merhaba
nasılsın canım .bitte, cmrm, eleyna, malatya__44, sinemis84, tatlibebek
selaaaammmmm..
Nasılsınız bakalım??
geşmişi anca okudum biraz yavaş oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah canımm bıkmadan usanmadan sabırlaa çalışcazzzzz hihoyyyt