Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

hoşgeldin beryal nasılsın canım
doruğumuz nasıl
bayramı dört gözle bekliyoz
doruğumuzu görücezz
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
iyiyim canım geçmişi okumaktan yeni cevap yazıyorum .
nohutta iyi çıkmak için uğraşıyo annesini tekmeliyo yaramaz.
sen nasılsın şekerim opuyorumnanaktan

hoşgeld,in şekerin nasılsın bebişimiz nasıl .
az kaldı heyecan varmı.
ben cuma doktora gittim bayaramdan sonraki hafta alabiliriz bebeğin gelişimi güzel dedi.
bakalım haftaya kontrol var belki günü belli olur .
sen ne zaman gidiyorsun kontrole.

yaaaaaaaaaaaaaaaa
biri bana link atsın şu japonu bende merak ettim
bak atın hemen yoksa meraktan doğururum bak ona göre sırnaşık şey

kıslar bu hamilelik belirtisinde akıntının olması şartmı yok bende zorlada olduramam kı neyapım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım her insan da farklı farklı belirti verir ama adet olacakmışsın gibi bütün belirtilerde olabilir.
bel ağrısı kasık batması göğüs sızısı karın ağrısı akıntı lekeli kanam ara kanama kahverengi lekelenme gibi belirtilerden biri de olabilir hepside
herkeste aynı olmuyo yani

beryalcim sana bişi sorcam bu benim göbüş hiç 9. ayına girmiş bi hamilenin göbüşü gibi değil.Hele şu son haftalarda hepten aşağı aşağı kayıyo karnım.millete bakıyorumda göğüsleriyle karnı nerdeyse birleşti benimkisi ise göbeğimden aşağı iniyo sanki.Eşimde kızıyo çok iş yapıyosun çocuğu rahatsız ediyon diye acaba onlamı ilgisi varki..

yaa bende doğurmak istiyorum ay bayılaacam şimdi ya of bu ay tutmus olsa ne var ya nevar.beş günde yer bitiririm keendimi artık mafoldumben

beryal canım ben bendeki olanları yazım bikaç gün karnım çok kötü ağrıdı 5 gündür belim ağrıyo ama ara ara değil sürekli ağrıyo orta kısmı yatınca sağ kasığım çok hafif batıyodu iki gündür yok karnımın alt kısmı batıyo ara göğüsümde aakıntımda değişme yok yanı bu ayın 6 nada olmam gerek

Ewet bu son ay inş. bidahi ay evde 3 kişi olucaz..Benim kızımda bikaç gündür kıpır kıpır..aslında ben yarına randevu alıcaktım ama eşim yarın işlerim var dedi.bende onunla birlikte gidiyorum,ne bileyim yalnız gitmek istemiyorum bakalım bu hafta müsait ne zaman olursa randevu alıcam olmadı tek gidicem artık..mafoldumben

bak dediydi dersin canım sen hamilesin benim dediklerime çokta inanmada hayırlısıyla inşallah hamilesindir opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

allah seni kendin bile inanmıyorsun derken bile bide bana hamielsin diye bangır bangır diyon kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3klava:klava:klava: banane ben anlamam eğer hamiş değilsem bu ay sana hesap sorarım hatice :roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam canım sor görecez hamilemisin değilmisin ozaman bana dua edersin bak kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

huzeyfe canım sen nerelerdesin görünmüyon

kızlar kusura bakmayın acil işim çıktı
haber vermeden gittim geldim
ama şimdi haber vererek gidiyorum

denesen kız bana hesap sorucana git kocanla kendine sor diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beceriksizler desene

valla canım benim annem yakın
iki günde bir gidip geliyom
bu akşamda dağa iftar açmaya gidicez
hazırlanıyorum bu arada
öyle işte sen?

ben geldim ama hemen kaçacam işim var çarşıya çağırdı kocik

BEN LEYDıYıM O KADAR AKSıNı ıDDA EDENE ıNANMAYIN :roflol:

valla canım benim annem yakın
iki günde bir gidip geliyom
bu akşamda dağa iftar açmaya gidicez
hazırlanıyorum bu arada
öyle işte sen?

nasıl gidiyo canım çalışmalar adet tariihin nezamandı ben beş günü bekliyom nasıl gececekse kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

denesen kız bana hesap sorucana git kocanla kendine sor diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beceriksizler desene

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet ya sankı çocugunuz benım istememle olacak çalışın rabbim versin onuda benmı anlatım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yapın bişeylerde olsun cccocuk çalışmayane ekmek yokmus kaydirigubbakcemile3

bu listenin başındaki okyanus84 doğurmuştur heralde.Hamiş değil anne kategorisine girmiştir artık..

ben geldim ama hemen kaçacam işim var çarşıya çağırdı kocik

BEN LEYDİYİM O KADAR AKSİNİ İDDA EDENE İNANMAYIN :roflol:

hg din canım aksi idda edenin alnını karışlarım de kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…