iyiyim canım geçmişi okumaktan yeni cevap yazıyorum .hoşgeldin beryal nasılsın canım
doruğumuz nasıl
bayramı dört gözle bekliyoz
doruğumuzu görücezz
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
slm kızlar...Ay çok şaşırdım ben geçen gün gördüm o topiği hatta onun sat tarihi bizden 1 ay gerideydi niye küvöze falan alındı diye bahsetmöemiş sağlıklı gayet iyi falan demiş.bende heralde japonyanın havasından suyundan dedim artık..:sm_confused:
kıslar bu hamilelik belirtisinde akıntının olması şartmı yok bende zorlada olduramam kı neyapım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım her insan da farklı farklı belirti verir ama adet olacakmışsın gibi bütün belirtilerde olabilir.
bel ağrısı kasık batması göğüs sızısı karın ağrısı akıntı lekeli kanam ara kanama kahverengi lekelenme gibi belirtilerden biri de olabilir hepside
herkeste aynı olmuyo yani
.
hoşgeld,in şekerin nasılsın bebişimiz nasıl .
az kaldı heyecan varmı.
ben cuma doktora gittim bayaramdan sonraki hafta alabiliriz bebeğin gelişimi güzel dedi.
bakalım haftaya kontrol var belki günü belli olur .
sen ne zaman gidiyorsun kontrole.
bak dediydi dersin canım sen hamilesin benim dediklerime çokta inanmada hayırlısıyla inşallah hamilesindir opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
allah seni kendin bile inanmıyorsun derken bile bide bana hamielsin diye bangır bangır diyon kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3klava: klava: klava: banane ben anlamam eğer hamiş değilsem bu ay sana hesap sorarım hatice :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla canım benim annem yakın
iki günde bir gidip geliyom
bu akşamda dağa iftar açmaya gidicez
hazırlanıyorum bu arada
öyle işte sen?
denesen kız bana hesap sorucana git kocanla kendine sor diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beceriksizler desene
ben geldim ama hemen kaçacam işim var çarşıya çağırdı kocik
BEN LEYDİYİM O KADAR AKSİNİ İDDA EDENE İNANMAYIN :roflol: