- 25 Ocak 2009
- 2.614
- 7
-
- Konu Sahibi mercanayse
hoşgeldin canım sıcak şeyler içç
hayırlısı olsun osmanıye arkadasım adet olmakta önemlı bişey bence oda bişeylerın belirtisi arkadasım..
beryal ınsss. cnmm yaaa kolay ve saglıklı olurrrr
ben çıkıyorum kızlar hoşçakalınnn
amin canım hayırlısıhayırlısı olsun osmanıye arkadasım adet olmakta önemlı bişey bence oda bişeylerın belirtisi arkadasım..
beryal ınsss. cnmm yaaa kolay ve saglıklı olurrrr
ben çıkıyorum kızlar hoşçakalınnn
cnm benım zaten beklemdıgım bir anda oldu ama aklımda kalanlar sunlar olmsutu agzımda değişik bir tat oldu.onun dısında aynı adet olucakmısım gibi hisettım hamile kalmaya ihtimal vermıyordum sanıyordumkı o adet sancıları olunca keısın hamile değilim demekdıtr sanıyordum.zaten eve yenı gelmiştim adete 10 gun vardı:)) baktım adete 2 gun kala belirtiler başladı gittim gened etest yaptım alışkanlık oldu:)) tabıkı tek çizgi cıktı çöpe attım.burda okumsutum çöpten cıkardım bir baktım silik 2,ci çizgi var yıne aratsrdım bende baska belirti yok kızlarda ınanma sonra cıkan yanıltıcı olur dedıler.neyse ama içim ısındı dedım neden daha evvel yaptıklarımda 10 gunde kalsa 2,çizği cıkmsıyor bu kuşkuyla hasonunu gecırdım pazar akşamı adetım 2 gun gecmişti esıme bile sölemedım bu arada gittim test aldım yaptım şakkk 2,çizği işte böle oldu dra gittik ama ben dıyorum bir yanlışlık vardır şok oldum...
yanı kısaca bende öle mıde bulanması bas dönmesı gibi bir belirti olmadı belkı ben yenı hamiştim ondandır öğrendıgımde kan degerım 159 cıkmıştı düşün
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...-bebislerinin-cicileri-gelsin-bakalim-42.html
buda benım tosuncuugn cicişlerı dahada almam bişeyyy bunlarıda istdan aldım..
oy çok tatlılar rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin şimdiden galatasaraylımı olacak kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hamile olan kıslar hamilelik belirtisinde akıntının olması gerekmı akıntı yoksa hamile değilimmi demek
saol cnm inş. sende alırsın bebişıne..
esım gslı ya onunda gönlu olsun dıye aldım cok tuttu bunlar kızmasın dıye aldım birazda:)))a.s.
hayır cnm sana yazmıştı herkeste farklı bende akıntı gelmedı.o yerleşme kanaması dedıkelrınden gelemdı.sadece agzımda ıspanak yemıs gibi bir tat vardı birde asırı adet olucakmısım belirtilerı yasakkelime
insanın kıyafetlerini bile sevesi geeliyor ben onları yerim oruuucum ama iftarı bekliyim yemek için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben hamile kalsam bende hersey alırım galiba alış veriş canavarı olurum şimdiden alacamda eşim kızıyo üzülürüm diye
lütfen olumsuz konusma send ebir gun Allahın izniyle anne olacaksın bu ımkansız değill.istiyorsan al üzülcenı düşünme bence..cnm benım cıkmam lazım az dısarı cıkıp oksıjen almassam deliricem gene gelirim görüşürrzzzzzz :enbuyukkk: