Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

hayırlısı olsun osmanıye arkadasım adet olmakta önemlı bişey bence oda bişeylerın belirtisi arkadasım..
beryal ınsss. cnmm yaaa kolay ve saglıklı olurrrr

canım görüyosun stresleri acama hamilemiyim bende anne olmak istiyorum

hayırlısı olsun osmanıye arkadasım adet olmakta önemlı bişey bence oda bişeylerın belirtisi arkadasım..
beryal ınsss. cnmm yaaa kolay ve saglıklı olurrrr

doğru canım hayırlısı artık eskisi kadar üzülmğyorum zaten sen link nereye ekledin bende bakayım

saol canım verdiğin bilgiler için benimde kasığımda ara ara batmalar oluyor bilmyorum eğer bende birügn hamile olduğumu öğrenirsem şok olurum herhalde ihitmal vermiyorum hayırıslı zaten geçen ay adetim erken oldu yani kuşkulancak bi gecikem bile olmuyo aman olmasın zaten ben hep rabbimden isteğim eğer o ay hamile değilsem allahım gecikmesin ya erken olsun yada zamanında gesikipte adet olunca daha çok üzüloyurm

oy çok tatlılar rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin şimdiden galatasaraylımı olacak kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

saol cnm inş. sende alırsın bebişıne..
esım gslı ya onunda gönlu olsun dıye aldım cok tuttu bunlar kızmasın dıye aldım birazda:)))a.s.

hamile olan kıslar hamilelik belirtisinde akıntının olması gerekmı akıntı yoksa hamile değilimmi demek

kızlar kayboldunuz hemen neyse bende kaçayım barıııı.beryal sen baktınmı cicişlerımızeee

hamile olan kıslar hamilelik belirtisinde akıntının olması gerekmı akıntı yoksa hamile değilimmi demek

hayır cnm sana yazmıştı herkeste farklı bende akıntı gelmedı.o yerleşme kanaması dedıkelrınden gelemdı.sadece agzımda ıspanak yemıs gibi bir tat vardı birde asırı adet olucakmısım belirtilerı yasakkelime

saol cnm inş. sende alırsın bebişıne..
esım gslı ya onunda gönlu olsun dıye aldım cok tuttu bunlar kızmasın dıye aldım birazda:)))a.s.

insanın kıyafetlerini bile sevesi geeliyor ben onları yerim oruuucum ama iftarı bekliyim yemek için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben hamile kalsam bende hersey alırım galiba alış veriş canavarı olurum şimdiden alacamda eşim kızıyo üzülürüm diye

bende bir bel aağrısı var oda pc nin basında çok oturduğumdanmı acaba bilmiyorum bide karnımın aalt kısmı batıyo çok nadirde kasıklarım.bende mutlaaaka akıntı olacak sanıyodum öğrendiğim iyi oldu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

lütfen olumsuz konusma send ebir gun Allahın izniyle anne olacaksın bu ımkansız değill.istiyorsan al üzülcenı düşünme bence..cnm benım cıkmam lazım az dısarı cıkıp oksıjen almassam deliricem gene gelirim görüşürrzzzzzz :enbuyukkk:

görüşürüz canım kendine çok iyi bak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…