Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

beryal baktın mı topikime

baktım canım ve hamile kalma hikayemi yazdım .--------------------------------------------------------------------------------

evleneli 4 yıl oldu.
2 yıl korunduk .2 yılın sonunda bebek yapmaya karar verdik doktora kontrole gittiğimde rahim ve yumurtalığımda 2 tane portakaldan büyük kist olduğunu öğrendim .hemen ameliyat oldum kistlerimle beraber sol yumurtalığımda alındı.
bebeğim olabilir yada olmayabilir allaha kalmış dedi doktorum .
ameliyattan 7 ay sonra hamile kaldım.
klomen ve çatlatma iğnesi OVıTRELLE ile hamile kaldım.
aynı zamanda pkoluyum ben 1 yıl glukofen kullandım bu sayede 16 kilo verdim .
adet düzenlememe ve yumurtalıklarıma etkisi çok büyük oldu.
ama ilaçlarımı zamanında ve bıkmadan kullanmamın faydası çok büyük.
inşallah rabbim sizinde meleklerinizi en kısa zamanda gönderir.
bu arada benim nohutumun doğmasına 4 hafta kaldı teyzeleri.
bayramdan sonra kısmetse doğacak oğluşum doruk paşam

--------------------------------------------------------------------------------

slm hanımlar nasılsınız
bugün dr gittim adetim tam sökülememişti tahlil verdi beta hcg bakılacak saat 5 te çıkacak bakalım sonuç ne olacak

malatya belenay selamlarrr nasılsınıssssss

eğer hamile olduğumu öğrenirsem bol bol :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: halay çekecem sizlerde bizleri alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis yapacaksınız naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlülülülülülü

hoşbulduk nasılsınız??

bende hamile olamasamda hasretimle kavrulan yüreğime bir damla su serpsin diye bebek eşyalarına bakıyordummm.....mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…