of of umudum kalmadı zaten ya kırmızı kart yiyecem galiba bu ayda mafoldumben
ay üzülme canım ya telaşından adet olucan zatren sen olamıcak olsa bile zorla relx ol biliyorum çok zor beklemek ve bu ay herzamnkindne daha falza isityorusn bayrama hamiş girmek isityorusun ama canım ne yapalım olmazsa olmuyor kendimizi yıpratmanın bi anlamı yokk
slm nasılsınız kızalr nıhayet bir kaç kişi yakaladım..kımse olmuyor ne zaman girsem şakkıdı
slm canım hgdin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
acrın ve cmr bana rep borcunuz var alayım sırnaşık şey
slm hb canım.off cok sıkıcı bir gun ya zaman gecmiyor...
siz napıyorsunuz kızlarrrr keyıfler nasıl ıns ramazanda hayırlı haberler alırsınız opuyorumnanaktan
ben kendimi cumaartesi aaakşamı yıpratacağım kadar yıprattım artık gözümden yaaş gelmiyor vallahi mafoldumben mafoldumben
evet kızlar haklısınız o derdı bende iyi bilirim hele adet oldummu dunyam yıkılırdı.ama inanın hamile kalınca bunu abarttıgımın farkına vardım .eger dr size bişeyınız yok dıyorsa sabırla bekleyın.hani derler ya stres olmıcaksınız dıye buna ben yüzde yüz ınandım bu doğru kızlar kafanızdan atmaya calılın
repler için saolun
sağol iyiyim canım .sağol canım benim
beryal sen nasılsın?
hoşgeldinherkese merhaba adet oluyorum sonunda cook şükür ama çok az devamıda prk gelmiyo ben orucumu bozsammı??
güle güle canım . :a015::a015:osmaniya hg canım.
kızlar ben çıkıyorum. Allaha emanet olun görüşmek üzere...
canım bence hamilesin sen .yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi::lepi:kızlar naber ben çok fenayım nabcam ya midem için doktora gitmiştim kanda gebelik testi vermişti geçen çarşamba yaptırmıştım o zaman iğne vurulalı 8gün olmuştu bugün sonucu aldım 10.14 çıktı doktor hamile olabilirsin kendi doktoruna git dedi bugün iğne olalı 13. gün ve adetime 5gün var doktora gittim da erken günün geçince gel dedi uyuz gıcık oldum ben nası beklerim hamile miyimdir kızlar nolur bişi deyin ben daha önce hep 0.05 falan çıkıodu bu yüksek deilmi nolur bişi deyin :sinifsinif: mafoldumben :bbo: senağlama senağlama senağlama
evet kızlar haklısınız o derdı bende iyi bilirim hele adet oldummu dunyam yıkılırdı.ama inanın hamile kalınca bunu abarttıgımın farkına vardım .eger dr size bişeyınız yok dıyorsa sabırla bekleyın.hani derler ya stres olmıcaksınız dıye buna ben yüzde yüz ınandım bu doğru kızlar kafanızdan atmaya calılın
repler için saolun
ben geldim ama gidicem şimdi nasılsınız
canım hoşgeldin.herkese günaydın kızlar güzel bi hafta geçirmenizi dilerim
ESKİLERDEN BİLEN BİLİR YADEL VARDI HANİ ARKADAŞIMIZ
KENDİ KENDİNE HAMİLE KALMIŞ VE DAHA HAMİLE KALDIĞININ FARKINA VARAMADAN DÜŞMÜŞ
bu 3. düşen bebeği
allahım sabır versin ağlamaktan harap olmuş ve inşallah birdaha yaşatmasın ona bu acıyı
iyiyiz canım sen nasılsınNaber kızlar ?
selam canım zemuszemusslm kıslar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm nasılsınız kızalr nıhayet bir kaç kişi yakaladım..kımse olmuyor ne zaman girsem şakkıdı