Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

canım benm üzülme ağlama ya vallahi kız bak akşma bile aklıma geldin dua ettim senin için üzülme sen allahım vericek sana tez zamanda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım ya hepimize verir inşallah cumaartesiye kadar bu kadar sitresim yoktu arkadaşın hamile olduğunu duydum onun adına çok sevindim ama benim hayatım alt üst oldu sankı çok yakın arkadaş bana daha yanına gitmedim gidemiyorum çok kötü olurum diye sevincini bile paaylaşamadım arkadaşımın ama kıskandığım için değil kendi adıma çok üzülüyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

cnm benım zaten beklemdıgım bir anda oldu ama aklımda kalanlar sunlar olmsutu agzımda değişik bir tat oldu.onun dısında aynı adet olucakmısım gibi hisettım hamile kalmaya ihtimal vermıyordum sanıyordumkı o adet sancıları olunca keısın hamile değilim demekdıtr sanıyordum.zaten eve yenı gelmiştim adete 10 gun vardı:)) baktım adete 2 gun kala belirtiler başladı gittim gened etest yaptım alışkanlık oldu:)) tabıkı tek çizgi cıktı çöpe attım.burda okumsutum çöpten cıkardım bir baktım silik 2,ci çizgi var yıne aratsrdım bende baska belirti yok kızlarda ınanma sonra cıkan yanıltıcı olur dedıler.neyse ama içim ısındı dedım neden daha evvel yaptıklarımda 10 gunde kalsa 2,çizği cıkmsıyor bu kuşkuyla hasonunu gecırdım pazar akşamı adetım 2 gun gecmişti esıme bile sölemedım bu arada gittim test aldım yaptım şakkk 2,çizği işte böle oldu dra gittik ama ben dıyorum bir yanlışlık vardır şok oldum...
yanı kısaca bende öle mıde bulanması bas dönmesı gibi bir belirti olmadı belkı ben yenı hamiştim ondandır öğrendıgımde kan degerım 159 cıkmıştı düşün

:teytey:TARİH : 31.08.2009 SAAT: 13:50

HAMİLE LİSTESİ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***______

1.okyanus84:______________ 28 KASIM ____________KIZ
2.hakca:__________________12 ARALIK____________ KIZ
3.süpriz_mucize: ___________ 6 OCAK _____________ KIZ
4.beryal:__________________12 OCAK ____________ ERKEK
5.bircan:__________________ 25 OCAK ____________ KIZ
6.tatlibebek: ______________ 13 ŞUBAT ____________ KIZ
7.hlymms:_________________ 8 MART ____________ ERKEK
8.sevgii:) _________________ 19 MART ____________ ERKEK
9.sessizdeniz: ____________ 21 MART ____________ ERKEK VE KIZ
10.yaren35:_______________ 30 MART ____________ KIZ
11.benbilirim: _____________ 1 NİSAN ____________ ERKEK
12.ESCALES:_____________ 5 NİSAN ____________ ERKEK
13.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK
14.firdevs2006: ____________ 6 MAYIS ___________
15.yeb2004: ______________ 12 MAYIS ___________
16.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ
17.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS __________
18.burcinn: _______________ 28 MAYIS __________:emir_bebek::emir_bebek:
19.umutlu16:______________ 31 MAYIS ___________
20.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
21.rengarenk_: ____________
22.megryann : _____________ 7 HAZİRAN
23.ummahan_d : ___________ 25 TEMMUZ :teytey::teytey::teytey:

UMUT LİSTESİ

1.vildangel:
2.belenay:
3.k.a.y.r.a:
4.iltercakir:
5.abyosun:
6.ozbek83:
7.neslihan165:
8.PinkRose:
9.rozalin:
10.dil_nur:
11.haksever:
12.gize:
13.orays:
14.sulezehra:
15.rufeyde serra
16.scuba:
17.Duru_ :
18.acrinsu:
19.nilüfer79:
20.&ayla&:
21.sumos23:
22.mavi_gozlu:
23.sekerkiz67:
24.sara:
25.huzeyfe:
26.hira64:
27.AYSEN74:
28.angel_eda:
29.sincap_:
30.dezy:
31.bilgen35:
32.sirrinenur:
33.sarıcivciv:
34.dyd :
35.samyelim :
36.yarenb :
37.RELAX:
38.ÖZLEMİMSİN:
39.siyahinci1:
40.marbley:
41.bahcem:
42.maat:
43..ELCHIN..
44.tuugbaa_29:
45.eternet3:
46.osmaniye80:
47.nsb :
48.brc1769:
49.bitte:
50.mercanayse:
51.gelevera:
52.BEBEGIMIZ:
53.cmrm :
54.olcayelis:
55.baharcountry:
56.zeynepenes:
57.as.semasu.as. :
58.malatya_44 :
59.asi74 :
60.sinemis84 :
61.casper28:
62.Vedia:

KIZLAR YENİ LİSTE YAPTIM .
İSMİ OLMAYANLAR BANA SÖYLESİN EKLİM LİSTEYE.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ya kafam karışık
1 hala hastalanmadım
2 test yaptım negatif 2 gün önce
3 kociş kan testi ytaptırmama izin vermiyo
4 kasığımda batma var sol kasığımdan başlıyo kasığıma yayılıyo
5 ara ara mide bulantılarım varrrr :sinifsinif::Saruboceq:

canım son adet tarihin ne?
adetini 5 gün geçtimi.
eğer geçmediyse adet zamanını 5 gün geçince test yap idrar testi o zaman kesin çıkar.

beryal teyzesı bebiş iyi. istda gittim gecen hafta.ayrıntılıya girdım profa gittim burda gidemıyorum dıye iiyi bir yer olsun dedım oda ıyı dedı şükür artık 5,5 aylık olduk..hamile kıyafetı aldım.bebişime bişeyler aldım lınk versem bakarmısın ekledım diğer topiğeeeee.
suan tatanoz oldum gecen gun 3 gun acıdı 28 eylulde 2,doz var.2hafta sonra seker yuklemem var ayy ıns cıkmaz bişey kılo aldım korkuyorum..baskada bişeyım kalmıyor cnm zaten bunlar yapılınca doğuma 3ay kalıyor kız nasıl doğurucam ben :gitme:

canım son adet tarihin ne?
adetini 5 gün geçtimi.
eğer geçmediyse adet zamanını 5 gün geçince test yap idrar testi o zaman kesin çıkar.

bugün 5 gün oldu canım ya
ama sol kasığımdan karnama doğru adet olucakmışım gibi sancım var bide sanki paketlerce sigara içmişim gibi bi tat var ağzımda ki ben sigarayı bırakalı ay oldu :uhm: :uhm:

ya kafam karışık
1 hala hastalanmadım
2 test yaptım negatif 2 gün önce
3 kociş kan testi ytaptırmama izin vermiyo
4 kasığımda batma var sol kasığımdan başlıyo kasığıma yayılıyo
5 ara ara mide bulantılarım varrrr :sinifsinif::Saruboceq:

bence sen hamilesın
o testı adet ne kadar gecınce yaptın?
suan kaç gun gectı?
normalde adet gecıkmen olurmu
bu 3 nü istiyorum :nazar:

cnm benım zaten beklemdıgım bir anda oldu ama aklımda kalanlar sunlar olmsutu agzımda değişik bir tat oldu.onun dısında aynı adet olucakmısım gibi hisettım hamile kalmaya ihtimal vermıyordum sanıyordumkı o adet sancıları olunca keısın hamile değilim demekdıtr sanıyordum.zaten eve yenı gelmiştim adete 10 gun vardı:)) baktım adete 2 gun kala belirtiler başladı gittim gened etest yaptım alışkanlık oldu:)) tabıkı tek çizgi cıktı çöpe attım.burda okumsutum çöpten cıkardım bir baktım silik 2,ci çizgi var yıne aratsrdım bende baska belirti yok kızlarda ınanma sonra cıkan yanıltıcı olur dedıler.neyse ama içim ısındı dedım neden daha evvel yaptıklarımda 10 gunde kalsa 2,çizği cıkmsıyor bu kuşkuyla hasonunu gecırdım pazar akşamı adetım 2 gun gecmişti esıme bile sölemedım bu arada gittim test aldım yaptım şakkk 2,çizği işte böle oldu dra gittik ama ben dıyorum bir yanlışlık vardır şok oldum...
yanı kısaca bende öle mıde bulanması bas dönmesı gibi bir belirti olmadı belkı ben yenı hamiştim ondandır öğrendıgımde kan degerım 159 cıkmıştı düşün

canım ne haber nasıl gidiyo hamilelik

iidir osmanıyecım suan bir yaramazlık yok.sen nasılsın cnm görüşmeyelı

bence sen hamilesın
o testı adet ne kadar gecınce yaptın?
suan kaç gun gectı?
normalde adet gecıkmen olurmu
bu 3 nü istiyorum :nazar:

valla çok yaptım test en son 3 gün önce yaptım testi :çok üzgünüm:
bugün 5.gün oldu geçeli :uhm: / hiç böle geçmezdi en son ilk evlendiğimde 10 gün geçti oda düğünden yeni çıkmıştık onun stresinden dedi dr :çok üzgünüm:
oldumu canım

ama sol kasığımdan karnama doğru adet olucakmışım gibi sancım var bide sanki paketlerce sigara içmişim gibi bi tat var ağzımda ki ben sigarayı bırakalı ay oldu :uhm: :uhm:

cnm niye bukadar bekliyor sun anlamıyorum kanda tahlil yap aa ster yapma bukadar canına yazık demi
:a015:

beryal teyzesı bebiş iyi. istda gittim gecen hafta.ayrıntılıya girdım profa gittim burda gidemıyorum dıye iiyi bir yer olsun dedım oda ıyı dedı şükür artık 5,5 aylık olduk..hamile kıyafetı aldım.bebişime bişeyler aldım lınk versem bakarmısın ekledım diğer topiğeeeee.
suan tatanoz oldum gecen gun 3 gun acıdı 28 eylulde 2,doz var.2hafta sonra seker yuklemem var ayy ıns cıkmaz bişey kılo aldım korkuyorum..baskada bişeyım kalmıyor cnm zaten bunlar yapılınca doğuma 3ay kalıyor kız nasıl doğurucam ben :gitme:

oy yerim ben sizi bebişinle.
maşallah benim bebişime.
kocaman olmuş
doğacak canım korkma .
sakin ol.
anlamıycaksın bile.
bebeğini kollarına alma heyecanıyla acı duymayacaksın .hele yüzünü görünce unutacaksın herşeyi.,

kiloyu çok kafana takmabende aldım 14 kilo aldım toplam .
benimde 4 haftam kaldı doğuma heycan doruk ta :)))

eşim istemiyor tekrar tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diyooo

ay kızlar bu dertlerimiz nezaman bitecek ya
ne oldu şeker :uhm::uhm:

canım bir kaç gün daha bekle ondan sonra kan testi yap o zaman .belki bebek varsa geç döllenme de olabilir.

X