Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

:teytey:TARİH : 31.08.2009 SAAT: 11:20

HAMİLE LİSTESİ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***______

1.okyanus84:______________ 28 KASIM ____________KIZ
2.hakca:__________________12 ARALIK____________ KIZ
3.süpriz_mucize: ___________ 6 OCAK _____________ KIZ
4.beryal:__________________12 OCAK ____________ ERKEK
5.bircan:__________________ 25 OCAK ____________ KIZ
6.tatlibebek: ______________ 13 ŞUBAT ____________ KIZ
7.hlymms:_________________ 8 MART ____________ ERKEK
8.sevgii:) _________________ 19 MART ____________ ERKEK
9.sessizdeniz: ____________ 21 MART ____________ ERKEK VE KIZ
10.yaren35:_______________ 30 MART ____________ KIZ
11.benbilirim: _____________ 1 NİSAN ____________ ERKEK
12.ESCALES:_____________ 5 NİSAN ____________ ERKEK
13.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK
14.firdevs2006: ____________ 6 MAYIS ___________
15.yeb2004: ______________ 12 MAYIS ___________
16.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ
17.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS __________
18.burcinn: _______________ 28 MAYIS __________
19.umutlu16:______________ 31 MAYIS ___________
20.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
21.rengarenk_: ____________
22.megryann : _____________ 7 HAZİRAN
23.ummahan_d : ___________ 25 TEMMUZ :teytey::teytey::teytey:

UMUT LİSTESİ

1.vildangel:
2.belenay:
3.k.a.y.r.a:
4.iltercakir:
5.abyosun:
6.ozbek83:
7.neslihan165:
8.PinkRose:
9.rozalin:
10.dil_nur:
11.haksever:
12.gize:
13.orays:
14.sulezehra:
15.rufeyde serra
16.scuba:
17.Duru_ :
18.acrinsu:
19.nilüfer79:
20.&ayla&:
21.sumos23:
22.mavi_gozlu:
23.sekerkiz67:
24.sara:
25.huzeyfe:
26.hira64:
27.AYSEN74:
28.angel_eda:
29.sincap_:
30.dezy:
31.bilgen35:
32.sirrinenur:
33.sarıcivciv:
34.dyd :
35.samyelim :
36.yarenb :
37.RELAX:
38.ÖZLEMİMSİN:
39.siyahinci1:
40.marbley:
41.bahcem:
42.maat:
43..ELCHIN..
44.tuugbaa_29:
45.eternet3:
46.osmaniye80:
47.nsb :
48.brc1769:
49.bitte:
50.mercanayse:
51.gelevera:
52.BEBEGIMIZ:
53.cmrm :
54.olcayelis:
55.baharcountry:
56.zeynepenes:
57.as.semasu.as. :
58.malatya_44 :
59.asi74 :
60.sinemis84 :
61.casper28:
62.Vedia:

KIZLAR YENİ LİSTE YAPTIM .
İSMİ OLMAYANLAR BANA SÖYLESİN EKLİM LİSTEYE.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

haklısın canım ama bilmiyorum hayırlısı olsun diye dua ediyorum...

amin amin canım çok sağol:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canım:1hug: dualarım herzaman sizlerle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım benim
beryal sen nasılsın?

herkese merhaba adet oluyorum sonunda cook şükür ama çok az devamıda prk gelmiyo ben orucumu bozsammı??

osmaniya hg canım.

kızlar ben çıkıyorum. Allaha emanet olun görüşmek üzere...

kızlar naber ben çok fenayım nabcam ya midem için doktora gitmiştim kanda gebelik testi vermişti geçen çarşamba yaptırmıştım o zaman iğne vurulalı 8gün olmuştu bugün sonucu aldım 10.14 çıktı doktor hamile olabilirsin kendi doktoruna git dedi bugün iğne olalı 13. gün ve adetime 5gün var doktora gittim da erken günün geçince gel dedi uyuz gıcık oldum ben nası beklerim hamile miyimdir kızlar nolur bişi deyin ben daha önce hep 0.05 falan çıkıodu bu yüksek deilmi nolur bişi deyin :sinifsinif: mafoldumben :bbo: senağlama senağlama senağlama

herkese günaydın kızlar güzel bi hafta geçirmenizi dilerim

ESKıLERDEN BıLEN BıLıR YADEL VARDI HANı ARKADAŞIMIZ
KENDı KENDıNE HAMıLE KALMIŞ VE DAHA HAMıLE KALDIĞININ FARKINA VARAMADAN DÜŞMÜŞ

bu 3. düşen bebeği
allahım sabır versin ağlamaktan harap olmuş ve inşallah birdaha yaşatmasın ona bu acıyı

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun.......

yaa kızlar sol kasığımda çok fena batmalar oluyor allahım lütfen meleğimin verdiği belirti olsun yarabbim kızlar inanın piskolijikmi dicem ama baya baya batmalar oluyo öyle kendimi çokta kpatırmış değilim tamam çok isityorum ama kendi kendime velveye verecek kadar değilim yoksa başka bi rahatsızlık mı allahım ya allahım ya zona mı olucam yoksaa offfffffff zonada öncede vücdumun belli yerelrinde batmalar oluyordu offffffffffffff allahımmmmmmm offffffffffffffffff

Canım dur telaş yapma ne zonası ay dur Allah korusun neler getiriyorsun aklına öyle... Ne kadar var regline?Ayaklarını üşütmedin değilmi?

canım fazla kafaya takma aynı belirtiler bendede var ama tam 7 günüm var beklicem ama işallah hamilesindir

Canım sonuç olarak 5 in üstü hamilelik var anlamındadır yani pozitif.Bence hamilesin tebrikler... Ama yinede 2 gün sonra kan testini tekrarla 2 ye katlaması gerek gebelik durumunda değerin....

Canım dur telaş yapma ne zonası ay dur Allah korusun neler getiriyorsun aklına öyle... Ne kadar var regline?Ayaklarını üşütmedin değilmi?

yok üşütmedim ya en azından öyle biliyorum 11 eylül adet tarihim canım :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme:

canım benim işallah hamilesinidr canım ya testi tekrarla canım birakçgün sonra canım alahım işallah hamilesindir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kıslar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

of of umudum kalmadı zaten ya kırmızı kart yiyecem galiba bu ayda mafoldumben

canım fazla kafaya takma aynı belirtiler bendede var ama tam 7 günüm var beklicem ama işallah hamilesindir

off canım benimde 11 gün var sende ne zaman başladı batmalar felan aman ya vallahi öyle çok takmıyorum sadece çok istiyorum o kadar sadece yumurtlama günlerinde gün aşırı birlikte oldum eşimle beklemedim bile yatakta sırtüstü felan ama sabırsızlanıyor insan bu yaşadıklarımı paylaşıyorum bu belirtileri yaşayan hamişler olduysa bilgi versin ve hamiş adaylarınıda bilgilensin eğer şu yaşadıklarım piskolojikse her belirtiyi hamilelik belirtisi sanmasın hamiş adaylarımız diye ve bir sonraki ay abkıyorum geçen ayda ben bunları yşaadım şu oldu ama bu olamdı diye bana da günlük gibi bişey oluyo

mesela örnek vereyim geçen ay ben bu zamanlar adetime bu kadar varken sancılarım olyurodu ara ara batmalarım olmamıştı ama hamiş değilmişim mesela ondan önceki ay batmalar oldu sancı oldu vucudumdaki batmalar zonanın habercisiymiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…