Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

of of umudum kalmadı zaten ya kırmızı kart yiyecem galiba bu ayda mafoldumben

ay üzülme canım ya telaşından adet olucan zatren sen olamıcak olsa bile zorla relx ol biliyorum çok zor beklemek ve bu ay herzamnkindne daha falza isityorusn bayrama hamiş girmek isityorusun ama canım ne yapalım olmazsa olmuyor kendimizi yıpratmanın bi anlamı yokk

ay üzülme canım ya telaşından adet olucan zatren sen olamıcak olsa bile zorla relx ol biliyorum çok zor beklemek ve bu ay herzamnkindne daha falza isityorusn bayrama hamiş girmek isityorusun ama canım ne yapalım olmazsa olmuyor kendimizi yıpratmanın bi anlamı yokk

ben kendimi cumaartesi aaakşamı yıpratacağım kadar yıprattım artık gözümden yaaş gelmiyor vallahi mafoldumben mafoldumben

slm nasılsınız kızalr nıhayet bir kaç kişi yakaladım..kımse olmuyor ne zaman girsem şakkıdı

slm canım hgdin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm hb canım.off cok sıkıcı bir gun ya zaman gecmiyor...
siz napıyorsunuz kızlarrrr keyıfler nasıl ıns ramazanda hayırlı haberler alırsınız opuyorumnanaktan

slm hb canım.off cok sıkıcı bir gun ya zaman gecmiyor...
siz napıyorsunuz kızlarrrr keyıfler nasıl ıns ramazanda hayırlı haberler alırsınız opuyorumnanaktan

inşallah canım benim keyfim hiç yok adet yaaklaşınca sitreste artıyo

evet kızlar haklısınız o derdı bende iyi bilirim hele adet oldummu dunyam yıkılırdı.ama inanın hamile kalınca bunu abarttıgımın farkına vardım .eger dr size bişeyınız yok dıyorsa sabırla bekleyın.hani derler ya stres olmıcaksınız dıye buna ben yüzde yüz ınandım bu doğru kızlar kafanızdan atmaya calılın
repler için saolun

beryal kayra serra siz nıye konusmuyonuz kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben kendimi cumaartesi aaakşamı yıpratacağım kadar yıprattım artık gözümden yaaş gelmiyor vallahi mafoldumben mafoldumben

canım benm üzülme ağlama ya vallahi kız bak akşma bile aklıma geldin dua ettim senin için üzülme sen allahım vericek sana tez zamanda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

diğer topiğe noldu yada şüle diyeyim sayfalar neden azaldı

evet kızlar haklısınız o derdı bende iyi bilirim hele adet oldummu dunyam yıkılırdı.ama inanın hamile kalınca bunu abarttıgımın farkına vardım .eger dr size bişeyınız yok dıyorsa sabırla bekleyın.hani derler ya stres olmıcaksınız dıye buna ben yüzde yüz ınandım bu doğru kızlar kafanızdan atmaya calılın
repler için saolun

canım sen ne kadarlık hamilesin nasıl anladın adet tarhin gelemden önce ne gibi belirtiler yaşadın paylaşırmısın bizimle yaaaaaa bi rep verdim bin soru sordun dilek deme sakın haaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol canım benim
beryal sen nasılsın?
sağol iyiyim canım .
sen nasılsın
herkese merhaba adet oluyorum sonunda cook şükür ama çok az devamıda prk gelmiyo ben orucumu bozsammı??
hoşgeldin
osmaniya hg canım.

kızlar ben çıkıyorum. Allaha emanet olun görüşmek üzere...
güle güle canım . :a015::a015:
öğleden sonra doktordan gelince yaz bize merakta bırakma .

kızlar naber ben çok fenayım nabcam ya midem için doktora gitmiştim kanda gebelik testi vermişti geçen çarşamba yaptırmıştım o zaman iğne vurulalı 8gün olmuştu bugün sonucu aldım 10.14 çıktı doktor hamile olabilirsin kendi doktoruna git dedi bugün iğne olalı 13. gün ve adetime 5gün var doktora gittim da erken günün geçince gel dedi uyuz gıcık oldum ben nası beklerim hamile miyimdir kızlar nolur bişi deyin ben daha önce hep 0.05 falan çıkıodu bu yüksek deilmi nolur bişi deyin :sinifsinif: mafoldumben :bbo: senağlama senağlama senağlama
canım bence hamilesin sen .yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi::lepi:
çünkü 0 -5 arası hamilelik yok çıkar ama 5 ve 10 dan sonrası hamilelik oluşuyo demek.
ay inanmıyorum ya 5 güne kadar yükselirse kesin hamilesin .:lepi:

repler için saolun

yaa adet olduğum gün kendimi daama çıkıp atasım geliyo ne zor seylermiş bunlar.bekarken hiç anlamazdım bazı kişiler olmuyo derdi ama dert etmeyin olur keyfinize bakın derdim eşekden düşen gelsin yanıma gibi oldu şimdi onlaarı okadar iyi anlıyorum kı yıne onlar sabrediyodu 9 yıl bekleyen bi arkadaş vardı ben 4 yılda çıldırdım.ruh sağlığına gitmem yakın

herkese günaydın kızlar güzel bi hafta geçirmenizi dilerim

ESKİLERDEN BİLEN BİLİR YADEL VARDI HANİ ARKADAŞIMIZ
KENDİ KENDİNE HAMİLE KALMIŞ VE DAHA HAMİLE KALDIĞININ FARKINA VARAMADAN DÜŞMÜŞ

bu 3. düşen bebeği
allahım sabır versin ağlamaktan harap olmuş ve inşallah birdaha yaşatmasın ona bu acıyı
canım hoşgeldin.
yadele çok üzüldüm kıyamam ya.
hayırlısı olsun çok selam söyle bizden de.
iyiyiz canım sen nasılsın
slm kıslar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam canım zemuszemus
slm nasılsınız kızalr nıhayet bir kaç kişi yakaladım..kımse olmuyor ne zaman girsem şakkıdı

canım benim nasılsın .
bebiş nasıl?
testler yapıldımı?

ya kafam karışık
1 hala hastalanmadım
2 test yaptım negatif 2 gün önce
3 kociş kan testi ytaptırmama izin vermiyo
4 kasığımda batma var sol kasığımdan başlıyo kasığıma yayılıyo
5 ara ara mide bulantılarım varrrr :sinifsinif::Saruboceq:

X