Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

kızlar bende 7 ağustosta adet olmuştum işallah hamileyimdir yoksa rahim filmi çektireceğim 300 ytl istediler
cok zoruma gidiyor sağlık güvencemiz olmasına ragmen bu nasıl dünya bu nasıl adalet ya

ay işallah gerek kalmaz rahim filmi çektirmye gerekirse sana da çekriz demişlerdi bana ama ben çok korkuyorum adetinde yakınmış canım işallah bebeğin seninlendir ay evet çok pahalıymış ya offffffffff herşey çok pahalı sigortada olsa

canım benimde 11 eylüll dün çok kötü kağımda batamalr var belim ağrıdı ama benimki piskolojik sanırsam yani gerçekten hissetsem bile emin olamıcam galiba ben bürgün göğsümün uçları ağrıyo dokundukça bide anlamadım karnımda balon gibi sanki adetim belkide erken olucak ondan böyleyim geçen ay 3 gün önce olmuştu bu ayda belki erken olur gerçi nette hesaplattım son 3 ayın adet tarihime göre ama 9 eylül çıkıyor bilimyorum hayırlısı neyse o olsun çok takmıyorum çok istiyorum ama olmazsa olmaz ne yapayım yumurtlama günlerinde birlikte olmaya çalıştım eşimle günaşırı ama beklemeidm yatakta hayırlısı canım işallah tez zamanda nasip eder hepimize hayırlısıyla:saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:

canım belki yumurtlama günün değişmiştir kendini ona şartlama

günaydın kk nın güzel annelerii
nassınız iimisiniz
hnakçacım sen nasılsın bebişin nasıl bakalım
marbley sen nasılsın canım

nassınız iimisiniz

günaydın canım. iyiyiz çok şükür. bugün kontrolümüz var heyecan da var bakalım hayırlısı.
sen nasılsın?

hoşbuldum tatlım.az kaldı doğuma nasıl heyecanlısındır şimdi sen.kontrolün mü var canım bugün.

evet canım az kaldı 38.haftanın içindeyiz. öğleden sonra kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek heyecanla bekliyoruz. en yakın zamanda bu heyecanı sizlerinde yaşaması dileğiyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım az kaldı 38.haftanın içindeyiz. öğleden sonra kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek heyecanla bekliyoruz. en yakın zamanda bu heyecanı sizlerinde yaşaması dileğiyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şu an ki mutluuğun ve içindeki tarifsiz heyecan daim olsun tatlım.bebeğinde hayırlı,sağlıklı bir evlat olsun sana inşallah.en kısa zamanda bizde yaşayalım bu güzel duyguları.sen dua et bizler için hamile ve lohusaların duaları kabul olurmuş.

şu an ki mutluuğun ve içindeki tarifsiz heyecan daim olsun tatlım.bebeğinde hayırlı,sağlıklı bir evlat olsun sana inşallah.en kısa zamanda bizde yaşayalım bu güzel duyguları.sen dua et bizler için hamile ve lohusaların duaları kabul olurmuş.

amin amin canım çok sağol:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canım:1hug: dualarım herzaman sizlerle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nasılsın beryalcim doruğun nasıl iyiysiniz demi of beryal çok sabırsızlanıyorum adet günümede daha çok ama batamalr felan oluyo kasığımda ara ara piskolojik sanırsam bilmiyorum ama oluyo yani ya batıyo bilmyorum hamile olsam bile bu kadar erken belirti olurmuki 11 gün var
iyiyiz sağol teyzesi
sen nasılsın .
batmalar hamilelik belirtisi olabilir ama kein değil tabi.
bekleyeceğiz canım .adetin den 3 gün geçince test yap o zaman belli olur.
sen sakin ol ve bekle inşallah hamilesindir canım
kızlar bende 7 ağustosta adet olmuştum işallah hamileyimdir yoksa rahim filmi çektireceğim 300 ytl istediler
cok zoruma gidiyor sağlık güvencemiz olmasına ragmen bu nasıl dünya bu nasıl adalet ya
canım adet ol yada bekle adet zamanın gelsin test yap öle çekil filmini.
evet para alınıyo canım rahim filmi çekilirken
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım hepimiz hayırlı haberlerle dönelim.senin içinde hayırlısı olsun. senin doğum belli sezeryan olacak benim şimdilik belli değil. doktor herşey normal diyor ,hep öyle gider inşallah,ama normal doğumdan korkuyorsan yapamam sezeryan yaparız dedi. bende benim ilk doğumum hocam dedim. bakalım herşeyin hayırlısı. bizim için ve bebekler için hangisi hayırlısıysa o olsun diye dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım inşallah.
normal doğum en iyisi ama ben daha önce ameliyat olduğum için mecburi sezeryan olucam .
Beryal gİrebİldİnmİ
bakıcam canım biradan kahvaltı yapıyorum cokacimcoook
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın canım .
nasılsın
nassınız iimisiniz

hoşgeldin şeker nasılsın opuyorumnanaktan

X