cnm benım zaten beklemdıgım bir anda oldu ama aklımda kalanlar sunlar olmsutu agzımda değişik bir tat oldu.onun dısında aynı adet olucakmısım gibi hisettım hamile kalmaya ihtimal vermıyordum sanıyordumkı o adet sancıları olunca keısın hamile değilim demekdıtr sanıyordum.zaten eve yenı gelmiştim adete 10 gun vardı:)) baktım adete 2 gun kala belirtiler başladı gittim gened etest yaptım alışkanlık oldu:)) tabıkı tek çizgi cıktı çöpe attım.burda okumsutum çöpten cıkardım bir baktım silik 2,ci çizgi var yıne aratsrdım bende baska belirti yok kızlarda ınanma sonra cıkan yanıltıcı olur dedıler.neyse ama içim ısındı dedım neden daha evvel yaptıklarımda 10 gunde kalsa 2,çizği cıkmsıyor bu kuşkuyla hasonunu gecırdım pazar akşamı adetım 2 gun gecmişti esıme bile sölemedım bu arada gittim test aldım yaptım şakkk 2,çizği işte böle oldu dra gittik ama ben dıyorum bir yanlışlık vardır şok oldum...
yanı kısaca bende öle mıde bulanması bas dönmesı gibi bir belirti olmadı belkı ben yenı hamiştim ondandır öğrendıgımde kan degerım 159 cıkmıştı düşün