Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaren canım sende hamilesin dimi bana hamilelik belirtileriiini sende yazarmısın canım şimdiden iyice öğrenim
fridevs cmrm yaren 35 selam kıslar
selam kıslar ya benim acaip bel agrım var vede beyaz süt gibi deli gibi akıntım var bu nedir bilen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
valla canım 2.5senelik evliydim.hiç tedavi olmamıştım ama rahim filimi bile dahil.ama korunmadıkta hiç.hamile kalmadan önceki ay klomen içtim 5gün.yumurtalar aşırı büyüme yapmıştı.igneden vazgeçti doktorum olursa olur diye.bende olmaz nasılsa dedim ama o ay hamile kaldım.allah işte.afedersin akıntım çoğaldı.idrar rengi değişti.bide sağ kasığım batıyodu.ihtimal vermemişti ama hamileymişim meger.(biraz uzun oldu pardon)
ya bende bu aralar akıntı yok sankı oluyo gibi hissediyom ama yok rabbim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı bi şekilde
fridevs cmrm yaren 35 selam kıslar
sinem canım hgdin.canım benimde belim çok kötü aaağrrıyo ama benimki sürekli 4 ağrrrıyo aara ara değil bide senin gibi bir iki gün akıntım oldu ben üşütme demiştim ama bende öğrenemedim sebebini
canım çok sağol.ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah
benim iki gündür kesintisiz agrıyo belim vede akıntım feciiii var beyaz beyaz kokusuz sadece akıntı ay nedir bu yaaa
benim iki gündür kesintisiz agrıyo belim vede akıntım feciiii var beyaz beyaz kokusuz sadece akıntı ay nedir bu yaaa
yarencim belli değil daha cinsiyti bayramdan sonra gidicem inş gösteriri görürüz