Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

where is everyone mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bad morale is very close to insane mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sitresimden ingilizce bile yazmaya başladım.bu ayda kırmızı kart yiycem galiba mafoldumben mafoldumben mafoldumben

SLM KIZLAR KIZ HATıCE SÜPER ıNGıLıZCEN VARMIŞ HAAAAAA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ıyıdrı canım senden ne haber nasıl gıdıyor bahÇem ne zamn adet tarıhın senın

SLM KIZLAR KIZ HATİCE SÜPER İNGİLİZCEN VARMIŞ HAAAAAA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bunada şükür kız

sitresimden ingilizce bile yazmaya başladım.bu ayda kırmızı kart yiycem galiba mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ya dur bakalım daha kaç gün var hatice aman teselli verene bak :roflol::roflol::roflol::roflol:

husband comes to the world did not the norrow word to me.(dünya bana dar geliyor koca dünyaya sığamadım)

ya dur bakalım daha kaç gün var hatice aman teselli verene bak :roflol::roflol::roflol::roflol:

ya adet belirtilerim başladı çok kötüyüm bu ay çok istiyodum baaayramımız zehir olmasın istiyodum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar beklemek kadar kötü bişey yokmus.insanın ömründen ömür giiiidiyo bekliyoz okadar sitres yapıyozz inşallah karsılığında bebişimize kavusuruz

husband comes to the world did not the norrow word to me.(dünya bana dar geliyor koca dünyaya sığamadım)

allah seni kahretmesin emi ingilizce çalışcağına gitte kocanla bbeiş için çalış bebek bebek diyip duruyon çalışamdan kimseye ekmek yok kızımmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:a.s:1rolleyes:

allah seni kahretmesin emi ingilizce çalışcağına gitte kocanla bbeiş için çalış bebek bebek diyip duruyon çalışamdan kimseye ekmek yok kızımmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:a.s:1rolleyes:

ya canım çalışıyoz inan bi saatte ayağımı yukarı kaaldırıp bekliyom belim ağrıyo beklemekten ya eşimle gülmekten çaalışşabilsek.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu akşamda çalışma var gün aşırı uygulamasını sürddürdük bu ay ama 16 sından sonra 3 gün uygulaaayamadık eşimi bulaamadım.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar beklemek kadar kötü bişey yokmus.insanın ömründen ömür giiiidiyo bekliyoz okadar sitres yapıyozz inşallah karsılığında bebişimize kavusuruz

üzülme canım hayırlısnı versin hemde öyle şartlandırma kendini olmazsa bayram zehir olur felan diye allah beeterinden korusun bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur biliyorum çok istyorusun bende çok isiityorum ama olmayıncada olmuyo ne yapalım off çok zor beklemek gerçekten varmı yokmu her ay aynı stres ama ben bu ayda olmaz allah biltride

üzülme canım hayırlısnı versin hemde öyle şartlandırma kendini olmazsa bayram zehir olur felan diye allah beeterinden korusun bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur biliyorum çok istyorusun bende çok isiityorum ama olmayıncada olmuyo ne yapalım off çok zor beklemek gerçekten varmı yokmu her ay aynı stres ama ben bu ayda olmaz allah biltride

olur inşallah canım benim bu ay yumurtlama dönemim bayraama denk geliyo galiba bi haftada evde olmayacam çalışmalara ara olaacak ayın 10 olursam bu ayda gidiyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yada kayınvalideme desemde bize yermi ayarlasa ayağımı rahat dikeceğim bi yer olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

X