Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyİdrİ canım senden ne haber nasıl gİdİyor bahÇem ne zamn adet tarİhİn senİn
SLM KIZLAR KIZ HATİCE SÜPER İNGİLİZCEN VARMIŞ HAAAAAA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sitresimden ingilizce bile yazmaya başladım.bu ayda kırmızı kart yiycem galiba mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bende iyiym canım idare edip duruyorum canım adet tarihim ayın 18de erken olmazsam canım senin ki kaçında[/QUOTEa
ay benimde 11 eylül allahım keşek hamile olsak bu ay allahım ya:1hug:
ya dur bakalım daha kaç gün var hatice aman teselli verene bak :roflol::roflol::roflol::roflol:
husband comes to the world did not the norrow word to me.(dünya bana dar geliyor koca dünyaya sığamadım)
bende iyiym canım idare edip duruyorum canım adet tarihim ayın 18de erken olmazsam canım senin ki kaçında[/QUOTEa
ay benimde 11 eylül allahım keşek hamile olsak bu ay allahım ya:1hug:
ayyy canım nerde ne güzel konuşuyon öyle
allah seni kahretmesin emi ingilizce çalışcağına gitte kocanla bbeiş için çalış bebek bebek diyip duruyon çalışamdan kimseye ekmek yok kızımmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:a.s:1rolleyes:
kızlar beklemek kadar kötü bişey yokmus.insanın ömründen ömür giiiidiyo bekliyoz okadar sitres yapıyozz inşallah karsılığında bebişimize kavusuruz
üzülme canım hayırlısnı versin hemde öyle şartlandırma kendini olmazsa bayram zehir olur felan diye allah beeterinden korusun bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur biliyorum çok istyorusun bende çok isiityorum ama olmayıncada olmuyo ne yapalım off çok zor beklemek gerçekten varmı yokmu her ay aynı stres ama ben bu ayda olmaz allah biltride