susma sustukça sıra sana gelecek nasılsın sinem poyraz akın nasıl kızdırmıyor dimi seni
amiiiiiiinnnnnnnn canım mmmmmmmm senin hikayenden biraz bahsedermisin ben bilmiyorumda
yok kıssss hiç üzmüyo annesini geceleri hariç uyku falan yok onun harici uslu benim oğlum teyzesiiiiiii
Ben 12 yıldır bu mucizeyi yakalamaya çalışıyorum.8 yaşındayken geçirdiğim bir apandisit ameliyatından sonra tüplerim tamamen tıkanmış ve normal yolla hamile kalma şansımı bitirmiş.3kez tüp bebek yaptırdım olmadı.Daha sonra Alman hastanesinde doktorum halit beyin koyduğu teşhis ve uyguladığı tedavi sonucu 4 tüp bebek denememde hamile kaldım.Bu bahsettiğim geçtiğimiz 18 kasım.Bebekler 6 haftalıkken çok kötü bir sancı şikayeti ile hastaneye kaldırdılar beni.Meğer bebekler ikizmiş ve biri rahim ile tüpler arasında tutunabileceği en kritik noktada tutunmuş ve dış gebelik olmuş.5Aralıkta acilen beni ameliyata aldılar ve bebeği aldılar.Diğer bebekte geçirdiğim kanamanın fazlalığı ve ameliyattaki komplikasyon sonucu gelişimi durdu ve onuda 22 aralıkta aldılar.Bebeklerimi kaybettim ama hayatım geri geldi.Çünkü doktorlar ameliyata alırken bana %5 bile yaşama şansı vermemişler.Rabbimden iyi bilen olmaz hayırlısı demekki bu imiş ama tabi herşey o kadar çabuk unutulmuyor canım.Çok kısada olsa anne olma duygusunu yaşadım bu bana çok ama çok zor geliyor anlatamam
kızlar nasılsınız zulu sinem sumoş nevar neyokkkkkk
Ben 12 yıldır bu mucizeyi yakalamaya çalışıyorum.8 yaşındayken geçirdiğim bir apandisit ameliyatından sonra tüplerim tamamen tıkanmış ve normal yolla hamile kalma şansımı bitirmiş.3kez tüp bebek yaptırdım olmadı.Daha sonra Alman hastanesinde doktorum halit beyin koyduğu teşhis ve uyguladığı tedavi sonucu 4 tüp bebek denememde hamile kaldım.Bu bahsettiğim geçtiğimiz 18 kasım.Bebekler 6 haftalıkken çok kötü bir sancı şikayeti ile hastaneye kaldırdılar beni.Meğer bebekler ikizmiş ve biri rahim ile tüpler arasında tutunabileceği en kritik noktada tutunmuş ve dış gebelik olmuş.5Aralıkta acilen beni ameliyata aldılar ve bebeği aldılar.Diğer bebekte geçirdiğim kanamanın fazlalığı ve ameliyattaki komplikasyon sonucu gelişimi durdu ve onuda 22 aralıkta aldılar.Bebeklerimi kaybettim ama hayatım geri geldi.Çünkü doktorlar ameliyata alırken bana %5 bile yaşama şansı vermemişler.Rabbimden iyi bilen olmaz hayırlısı demekki bu imiş ama tabi herşey o kadar çabuk unutulmuyor canım.Çok kısada olsa anne olma duygusunu yaşadım bu bana çok ama çok zor geliyor anlatamam
merhaba sitenin neşesi nasılsın
canım çok geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez inşallah bidakarsın bir mucizedeahaki sefer tutunur meleğin sana inşalllah canım dualarımızdasın :Saruboceq::Saruboceq:
merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın ben geliyorum ama fazla kalamıyorum kaynanam var evde beni burda görse kızar bende akşamları daha çok geliyorum:hulya::hulya:ha bu arada el işide yapıyomm alllah benim belamı vermesin bi elişi aldım parayla bi dahamı töbe töbe:hulya::hulya::hulya:
sağol canım gelecek neyi gösterir bilinmez bakarsın bir mucizede bize olur
gönder yardım edeyim elişine o konularda iyiyimdir.Ha bu arada kaynanan kalıcımı yoksa geçicimi.Kalıcı ise işin zor
sağol canım teşekkür ederim kaynanam kalıcı canım bunların adetlerinde varmış evin karısı yaşlısı yani evin küçük oğlu bakarmış amaaannn anlat bitmez zulu boşver sen beni :hulya::hulya:
aslında neyapalım düşününce bizde yaşlanınca birilerine muhtaç olabiliriz.Valla benim kaynanam şeker gibi maşallah.Hiç bişeyime karışmaz allah için hatta yaptığım herşeyide destekler gerçek annem gibi
bugün benim kocam da yok çok yalnızım yaaaa