Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

aaaa sumoş gitmiş nereye gitti bu kız haber vermeden

bizimkinin de bi zararı yokta işte evinde rahat edemiyon eşinle rahatça geç kalkıp kahvaltı edemiyon o evde olunca eve hanği oğlu geleceği belli olmuyor insan başını bilem açamıyor yoksa bana da karışırda eşim takma bakma sen ona der yoksa ben deli olurum bişeye karıştımı evet canım bizlerde yaşlancazzzzzzzzzzzaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ayşecim kaç yaşındasın kaç yıldır evlisin sen.Mesela ben 37 yaşındayım önce ben söyliyimki ayıp olmasınhihoyyyt

neyse kıslar size doyum olmaz belim agrıdı biraz ben yatayım size hayırlı geceler

ayşecim kaç yaşındasın kaç yıldır evlisin sen.Mesela ben 37 yaşındayım önce ben söyliyimki ayıp olmasınhihoyyyt

canım 23 yaşındayım ben 19 yaşnda evlendim4 bitti evliligimizin işte ağustoda 5 dolacak canım:nazar::nazar::1no2:

kocan yokmu gel ben seni kucağıma alım bak canım özelin açıkmı yada msn adresin ben pek anlamamda ben sana versem boshayallersmileboshayallersmile:kedi:

yok ben almiyim senin yaşın küçük konuşma böyle şöyler kızarım haaaaaa:eek:klava:

yok ben almiyim senin yaşın küçük konuşma böyle şöyler kızarım haaaaaa:eek:klava:

sen bilirsin canım ben kötü bişey demedim canım e yarın iş yoktur biraz bekle o zaman eşini sende napam ben :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

sen bilirsin canım ben kötü bişey demedim canım e yarın iş yoktur biraz bekle o zaman eşini sende napam ben :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

yarın sabahın köründe gidip eğri büğrü yapıp tepinecem bir iki gram kilo veririm diye

hakkaten çok küçükmüşsün derdin neydi bu kadar erken evlendin

yok canım bilmem küçükmüyüm bana onu eşimde diyo ya sen gerçekten çok küçüktün diyo e diom bende almayadın ama seni almamak mümkünmü diyokaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yarın sabahın köründe gidip eğri büğrü yapıp tepinecem bir iki gram kilo veririm diye

canım alınma ama tüp bebek tedavisi şişiriyor demi adamı galiba çok kilo almışsın kaç kilosunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yok canım bilmem küçükmüyüm bana onu eşimde diyo ya sen gerçekten çok küçüktün diyo e diom bende almayadın ama seni almamak mümkünmü diyokaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

eeeeee vurulmuş demekki kocan sana ne yapsın adam

canım alınma ama tüp bebek tedavisi şişiriyor demi adamı galiba çok kilo almışsın kaç kilosunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

o kadar da değil 1.71 boya 68 kilo çok değil sanırım ama yinede vermek istiyorum.Fakat dediğin doğru ben evlenince 49 kiloydum her tüp bebekten sonra bende 4-5 kilo yerleşti kaldı

eeeeee vurulmuş demekki kocan sana ne yapsın adam

aslında güzelde birisi değilimdir nereme vuruldun dedimmi gamzelerin varyyaaaa işte ona diyo konuşurken filan çok güzel belli olurmuş kendiside çirkin çirkin ördek im benimnaniknaniknaniknaniknaniknanik

o kadar da değil 1.71 boya 68 kilo çok değil sanırım ama yinede vermek istiyorum.Fakat dediğin doğru ben evlenince 49 kiloydum her tüp bebekten sonra bende 4-5 kilo yerleşti kaldı

ee canım daha ne kadar zayıf olcanda kilon boyundan az benim 5 kilom var inşallah veririm onuda ayyy ne kadar zayfmışsındır sen 49 kilo canım o boyada 49 çok az canım sende şöyle 60,65 kilo filan iyi olur demikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ya ben evde yalnız kalmaya çok korkuyorum.Artık sabaha kadar gözümü kırpmam herhalde yada sızıp kalırım yada daha iyi bir fikrim var ütü yapayım nasssıılımmmm

ya ben evde yalnız kalmaya çok korkuyorum.Artık sabaha kadar gözümü kırpmam herhalde yada sızıp kalırım yada daha iyi bir fikrim var ütü yapayım nasssıılımmmm

ütümü en nefret ettiğim iştir pazar günü akşamdan ütüler koyarım canım kitap oku internette ailen yokmu çet yap hem eşin ne iş yapıyor sabahmı gelecekkiakannehirakannehir

ee canım daha ne kadar zayıf olcanda kilon boyundan az benim 5 kilom var inşallah veririm onuda ayyy ne kadar zayfmışsındır sen 49 kilo canım o boyada 49 çok az canım sende şöyle 60,65 kilo filan iyi olur demikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet hakkaten çok zayıftım ama şekilsiz değil gayet iyi görünüyordum.Ama kilo aldıktan sonra yüzüm daha güzel oldu herkeste böyle der.eşim zayıf bayanı çok sever onun için zayıflamayı daha çok istiyorum çünkü o acayip spor delisidir

ütümü en nefret ettiğim iştir pazar günü akşamdan ütüler koyarım canım kitap oku internette ailen yokmu çet yap hem eşin ne iş yapıyor sabahmı gelecekkiakannehirakannehir

eşim üniversite hocası.pazar günü gelecek istanbulda bir projeleri varda onun için sık sık istanbul a gidiyor

X