Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

bi zararı olmuşmudur şimdi canım gerçi burnumu felan kapattım ama yine koku geldi sonuçta

ben etkilenmedim canım kokudan sadece bebek için endişe ettim yoksa bana bişey olmadı yani

bi zararı olmuşmudur şimdi canım gerçi burnumu felan kapattım ama yine koku geldi sonuçta

yok hayatım öle hemen telaş yapma sadece dikkatli ol kullanma bikereden bişey olmazzz devamlı kullanma soluma tenine degdirme vb canım korkma sende

iyidir sağol zulucum ne yapayım yaa öyle herşeyden birşey kapıyo oldum böyle 6 ay nasıl geçcek bilmem

sağol sinemcim yaa ayy ne bileyim yarın annemler gelecek diye banyoyu felan yıkayaım dedim çok kirlenmişti önce döktüm 2 saat sonra felan girdim baktım kokuyo burnuma bişeyle bağladım yıkadım iyice bişey olmaz demi gerçekten doktorada sorduk oda bişey olmaz dedi ama ne bileyim

iyidir sağol zulucum ne yapayım yaa öyle herşeyden birşey kapıyo oldum böyle 6 ay nasıl geçcek bilmem

madem kafanı böyle şeylere takıyorsun yapmayıver.Altı ayda temiz olmayıversin evin neolur.kendini yormayacak ve zorlamayacak kadar yap bazışeyleri yeter.

madem kafanı böyle şeylere takıyorsun yapmayıver.Altı ayda temiz olmayıversin evin neolur.kendini yormayacak ve zorlamayacak kadar yap bazışeyleri yeter.

Şuan karnınızda taşıdığınız mucizenin kıymetini bilin kızlar.Allah hepinize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

misafirim gelmezse yapmazdım zaten canım ne yapayım ev çok kirliydi pek bişe yapmıyorum zaten

Şuan karnınızda taşıdığınız mucizenin kıymetini bilin kızlar.Allah hepinize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

amiiiiiiinnnnnnnn canım mmmmmmmm senin hikayenden biraz bahsedermisin ben bilmiyorumda

zulucum ben gayet iyi biliyorum mucizemi 2 yıl bekledik biz bu mucizeyi innş rabbim sanada nasip eder hamile kalmakla herşey bitmiyo malasef bende onu anladım

olsun boşver misafiri felan kendini ve bebeğini düşün.Kirliyse kirli neyapalım senide 9 ay böyle kabul etsinler

kızlar nasılsınız zulu sinem sumoş nevar neyokkkkkk

hoşgeldin ayşee ii ne olsun işte öyle bakıyoruz muhabbet felan sen nasılsın

iyiyim canlarım sağolun vala arkadaşlar buraya üye oldum olalı akşamları bi yere gitmiyom canlarımı yalnız bırakmak istemiyorum sizleri çok seviyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…