Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

valla ne bilim eşin seviyorsa zayıfla o zaman ne diyim bende ama dediğim gibi fazla verme alıpta verdinmi insan değişik bişey gibi oluyor mesela bana diyorlar yüzün felan çöker gibi olmuş die ama bilememkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis

eşim üniversite hocası.pazar günü gelecek istanbulda bir projeleri varda onun için sık sık istanbul a gidiyor

üniversitemi aman kızım nerden buldun bu adamı çokmu emek çektin ne güzel benimkide tapu dairesinde memur hihoyyyt

ya zaten veremiyorum ki sadece vucudum sıkılaşıyor okadar:tomato:

üniversitemi aman kızım nerden buldun bu adamı çokmu emek çektin ne güzel benimkide tapu dairesinde memur hihoyyyt

niyeki üniversitede hoca olmasının ne gibi bir sakıncası var benim bilmediğim alemsin haaa

niyeki üniversitede hoca olmasının ne gibi bir sakıncası var benim bilmediğim alemsin haaa

şaka yapıyom valla bizim buralarda öyle derler bi kız memura filan vardımı çokmu emek çektin kızım derler oysa iş görücu usulüye olurda ondan dedim kızzzzzz

üffffffffffff uykum var yaaaaaaaaaaaaa

şaka yapıyom valla bizim buralarda öyle derler bi kız memura filan vardımı çokmu emek çektin kızım derler oysa iş görücu usulüye olurda ondan dedim kızzzzzz

yok biz görücü usulüyle evlenmedik ama sadece üniversitedeyken birbirimizi tanıyorduk o kadar sonrada birden bire ailesini gönderdi ve haberim bile yokken beni istetti.bende olur dedim ve evlendik

yok biz görücü usulüyle evlenmedik ama sadece üniversitedeyken birbirimizi tanıyorduk o kadar sonrada birden bire ailesini gönderdi ve haberim bile yokken beni istetti.bende olur dedim ve evlendik

hımm anladım canım bizim buralarda bi tane erzurumdan gelin var ee kaçarak evlilik yaptı eşiyle çok iyidir ora sı insanları dedim oranın insanlarndan nasip olurmu dedim oldu bile valla çok iyi ama şimdi bebeği olacak:CüvCüv:

eee madem uykun var hadi gidip yatıver iyi geceler minik büyüde gel canım büyüde gellldelikafadulden

yok canım daha uyumam başka biyerde topik varda ona bakıyom kızınza oğlunuza ne isim verirdiniz die de oraya bakıyorum ben:ecrin_bebek:

yok canım daha uyumam başka biyerde topik varda ona bakıyom kızınza oğlunuza ne isim verirdiniz die de oraya bakıyorum ben:ecrin_bebek:

benimkilerin adı belliydi ama ne yapayım ki yaşatamadım.erkek deniz kız meltem olacaktı
eşim denizi çok severde onu hatırlatan şeyleri koymak istedi hepboshayallersmile

benimkilerin adı belliydi ama ne yapayım ki yaşatamadım.erkek deniz kız meltem olacaktı
eşim denizi çok severde onu hatırlatan şeyleri koymak istedi hepboshayallersmile

canım bende eşime diyom kızıma karışma sen ben koyacam diyom kızıma kayra nur koyasım var oğlumada alperen ismi çok hoşuma gidior ama bilmiyom bize çok karışan olur çokkkkkkkkkkkkkk:1no2::1no2::1no2:

ah ah ah zulum bi gelseler varya neyse akşam akşam seni üzmüyem canım yaaa sen yalnızmısın bugün diger kızlarda gelmiyor ikimiz başbaşa kaldık

tatlım sen o topiğe takılmaya devam et ben ayrılıyorum hadi good nıght byyy

ah ah ah zulum bi gelseler varya neyse akşam akşam seni üzmüyem canım yaaa sen yalnızmısın bugün diger kızlarda gelmiyor ikimiz başbaşa kaldık

dede onu de olsalar herhalde onları izlemekten uyumam bile:CüvCüv:

ya tam veda edecekken yarama dokunuyorsun tekrar geri dönüyorum ben böyle sohbetlere dayanamam

dede onu de olsalar herhalde onları izlemekten uyumam bile:CüvCüv:

nese ben başka topiklere takılam sen işin varsa işine bak canım yarın gel yine görüşelimmmmmmmmmmm:lepi::lepi::lepi:

yeter canım hadi beraber kapatalım kendine iyi bak ben yavaş yavaş sızmaya başlamışken yatağa gireyim yoksa korkudan uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…