evet hakkaten çok zayıftım ama şekilsiz değil gayet iyi görünüyordum.Ama kilo aldıktan sonra yüzüm daha güzel oldu herkeste böyle der.eşim zayıf bayanı çok sever onun için zayıflamayı daha çok istiyorum çünkü o acayip spor delisidir
eşim üniversite hocası.pazar günü gelecek istanbulda bir projeleri varda onun için sık sık istanbul a gidiyor
valla ne bilim eşin seviyorsa zayıfla o zaman ne diyim bende ama dediğim gibi fazla verme alıpta verdinmi insan değişik bişey gibi oluyor mesela bana diyorlar yüzün felan çöker gibi olmuş die ama bilememkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
üniversitemi aman kızım nerden buldun bu adamı çokmu emek çektin ne güzel benimkide tapu dairesinde memur hihoyyyt
niyeki üniversitede hoca olmasının ne gibi bir sakıncası var benim bilmediğim alemsin haaa
şaka yapıyom valla bizim buralarda öyle derler bi kız memura filan vardımı çokmu emek çektin kızım derler oysa iş görücu usulüye olurda ondan dedim kızzzzzz
üffffffffffff uykum var yaaaaaaaaaaaaa
yok biz görücü usulüyle evlenmedik ama sadece üniversitedeyken birbirimizi tanıyorduk o kadar sonrada birden bire ailesini gönderdi ve haberim bile yokken beni istetti.bende olur dedim ve evlendik
eee madem uykun var hadi gidip yatıver iyi geceler minik büyüde gel canım büyüde gellldelikafadulden
yok canım daha uyumam başka biyerde topik varda ona bakıyom kızınza oğlunuza ne isim verirdiniz die de oraya bakıyorum ben:ecrin_bebek:
benimkilerin adı belliydi ama ne yapayım ki yaşatamadım.erkek deniz kız meltem olacaktı
eşim denizi çok severde onu hatırlatan şeyleri koymak istedi hepboshayallersmile
ah ah ah zulum bi gelseler varya neyse akşam akşam seni üzmüyem canım yaaa sen yalnızmısın bugün diger kızlarda gelmiyor ikimiz başbaşa kaldık
ah ah ah zulum bi gelseler varya neyse akşam akşam seni üzmüyem canım yaaa sen yalnızmısın bugün diger kızlarda gelmiyor ikimiz başbaşa kaldık
dede onu de olsalar herhalde onları izlemekten uyumam bile:CüvCüv: