Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

aman canım sakın ilişki sırasındada aklına getirmemeye çalış inşallah sağlıklı bi şekilde hamile kalırsında:CüvCüv::CüvCüv:

aklıma gelmiyo canım bu ay bana bişeyler oldu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

alah allah geçen gün bakıttık demiştin galiba yanlış hatırlamıyorsammirmirmirmirfisfisfis

evet cicim geçen baktırdık virüs vardı o sorun hallolldu şimdide modemde bir sorun var bakalım artık onuda nezaman götürürüm

paketin içinde 6tane vardı trde nerden sipariş veriliyo bilmiyorum trdekilerin içinde ovülasyon testi ve gebelik testide varmış kuzenin yolladığında yoktu

aklıma gelmiyo canım bu ay bana bişeyler oldu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ayy hatce ben şimdiden seni gayet raha ve sevinçli gördüm inşallah hep böyle olursunda meleğin gelir sana inşallah:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

allah kavuştursun canım
iyiyim çok şükür yaramazlık yok
fazla iş yapma dikkat et annenler yapsın gelince yabancı değiller nasılsa

sağol canım annemlerde yapma biz yaparız diyolar ama benim hiç içime sinmiyo öyle tatile geliyolar sonuçta bide eşim çok yardımcı oluyo bi yarın etrafı süpürüp silcez okadar bitiyo sonrası

normalde düşünülmüyo ilişki esnasında ama şimdi bu ilacı kullanınca mecbur düşüncez gibime geliyo ıyykk vıcık bişe zate

yurtdışından kuzene sipariş verdim o yolladı 5.6 ay oldu 1defa kullanmıştım ilk gönderdiğinde bugünde kullanıcam buayda olmassa haftaya eşim ilaç kullanmaya başlıcak ozman kullancam diğerlerini inşallah buay olur sana yollarım bebeğim 4tanesini yeterki olsun :Saruboceq::Saruboceq:

saol canım inşallah gerek kalmaz bana ama bende olmassa sipariş etmeyi düşünüyorum internetten buldum ama yurt dışından.

evet cicim geçen baktırdık virüs vardı o sorun hallolldu şimdide modemde bir sorun var bakalım artık onuda nezaman götürürüm

eşin anlamzmı canım böyle işlerden sahi eşinden söz edilmişke ne iş yapıyor poyrazın babasıturkbayragiturkbayragi

ıhlamurmu ıyykkkkkkkkkk hiç semem ama olacağını bilsem sıpa için içerim eşşekkkk sıpası naz yapıyooooooooo:mymeka::mymeka::eek:klava:

aaa kız seveceksin bundan sonra boş bol iç canım yaaa

hatocum adet tarihin ne zman
sorun neydiki senin
preseed sperm dostuymuş direk yumurtalıklara gitmesini sağlıyomuş spermlerin

sağol canım annemlerde yapma biz yaparız diyolar ama benim hiç içime sinmiyo öyle tatile geliyolar sonuçta bide eşim çok yardımcı oluyo bi yarın etrafı süpürüp silcez okadar bitiyo sonrası

canım annelereden önce kayınvalidenğil damlamsın sakın gelecekmi bu yıl onlarda:kızgın::kızgın:

ayy hatce ben şimdiden seni gayet raha ve sevinçli gördüm inşallah hep böyle olursunda meleğin gelir sana inşallah:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

pazar gününden beri böyleyim canım inşallah hepte böyle olurum.eşimde bende gayet rahatız ama yarın iğneden sonra nasıl olurum bilemiyorum :kedi: :kedi:

kızlar ben ovülasyon testi almıştım bikere ama internetten eczanem.com yanlış hatırlmıyorsam ordan almıştık yani var türkiyede

dediğin gibi inşallah gerek kalmaz hatocum inşallah inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine
inşallah en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimize:Saruboceq:

eşin anlamzmı canım böyle işlerden sahi eşinden söz edilmişke ne iş yapıyor poyrazın babasıturkbayragiturkbayragi

ülkerin inşaat firmasında görevli önceden sponsorluktaydı şimdi inşaat işinde poyrazın babası bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ayyy amannn allah korusun inanki yaşadıklarından bile haberim yok hiçç umrumda değil gelselerdi söylerlerdi inş hiç gelmezler

ülkerin inşaat firmasında görevli önceden sponsorluktaydı şimdi inşaat işinde poyrazın babası bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

iyi canım allah kolaylık versin işinde gücünde herzaman allah onları başımızdan eksik etmesin amiiiiiinnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

canlarım ben kaçıyorum çağrıyor benimki
hepinize allah rahatlık versin
iyi geceler

X