Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

adamın ne resimleri var ağzım açık kaldı :roflol:

slm sinemciğim hoşgelrdin poyraz akının anası nasılsın

iyiyim canım benim saolasın sen nasılsın muhabbet koyu oh negüzel

kızlar rüyaaa diyorummm sanki önceden hamileymişim 8aylıkken ölmüş ama ben bunu unutmuşum 1yık geçmiş aradan ablama diyodumki ee ben hamile kalabiliyorum demekki neden 1yıldır olmadı ozman falan isim koymuşmuydum die hatırlamaya çalışıyorum göbekli halimi hatırlamaya çalışıyorum

sinemcim hoşgeldin canım nasılsın oğluşumuz nasıl

allah söyletmiştir canım inşallah seni. güzel olmazmı hiç harika olur valla

ayyy inşallah allah söyletmişdir ben benden geçtimde sen sibel ne bilim işte allah her isteyenlere versin canım inşallaaaaaaaahhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

hayırdır inşallah
bakalım kim hamiş kalcak
canım rüyayı gördün inşallah senin bebiştir yolda olan

hamile kalmışın sorada doğurup doğurmadığını unuttun öylemi canım unutkanlıkla ilğili şeyler vardı nette araştırdı bi bak san

ayyy inşallah allah söyletmişdir ben benden geçtimde sen sibel ne bilim işte allah her isteyenlere versin canım inşallaaaaaaaahhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım sen kendini niye katmıyon bakıyım
ne biliyosun belki seninki daha önce gelcek

dyd doğru söylüyor ne zaman kız adet tin günün ne zaman eccük

amin canım sen kendini niye katmıyon bakıyım
ne biliyosun belki seninki daha önce gelcek

sanmam canım benim sulalede hemen olmaz bizim sıpalar biraz bekletir aradan şöyle 7 8 sene bekledirakannehirakannehir

yok yaf ben şimdi hamile kalsam korkarım mesela bu rüyanın üstüne yada herhangi bi arkadaş aman inşallah hayırlara gitsin yaa yengem çocunu düşürmeye çalışyıodu beyinsiz düşürdümü acaba

vay vay kızlara bak sen bu saatte hepiniz toplanıyonuz dimi sizi sizi ne habersiniz şekerler bakiyim

belkide o düşürmüştür ona çıkcaktır ama inşallah sende vardır bi gelişmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…