iyiyim canım .
sen nasılsın .
meleğin nasıl
iyi galiba beryoşum hastaneye gittiğimde ikili test yapıcaktı dr ense kalıngını ölçemedi kafası asagıdaydı benimde karnım açtı bişi yememiştim sonra bişiler yedim öle çekildik ultrasonu canım ama hiç elleri ayakları hareket ederken görmedim önceki knt gittiğimdede uyuyodu acaba gündüz uyuyo o yuzdenmi görmüyom hareketlerini
sormak istediğin başka şeyler olursa sor canım.
elimden geldiğince yardımcı olurum.
bebek ben burdayım diyo yani bulantılarla inş kısa sürede geçer fazla aç kalmamaya çalış tuzlu kraker falan ye açken
bende iyiyim canım 2 aydır düzene girmeye başladı adtlerim çok şükür
ne zaman istersen canım sor elimden geldiğinca yardımcı olurum .mutluyum teyzemi biziyiyiz cok şükür su an
beryal teyze yarın bir hayırlısıyla cinsiyetimizi ögrenelim birdahki ay yavaş yavaş alırız ihtiyaçlarımızı herhalde ozaman aklıma geldikce sorarım
beryal toplmda kaç kilo almıştın canım ben büyük ihtimal su an 1.5 kilo falan aldım ve doğumdan ne kadarı gitti
selam canım ben varımKonuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, acrinsu, mutluyum1111+, ozbek83+, papatya0
Slm kızlar ben geldım
beryal+, papatya0+, sulezehra
ne zaman istersen canım sor elimden geldiğinca yardımcı olurum .
yarın hayırlısıyla git doktora kuşum .
allah gönlünüze göre versin.
sağlıklı evlat olsun da cinsiyet önemli değil .
ben toplam 15 kilo aldım
doğumdan 1 hafta sonra 12 kilosu gitmişti.
ilk aylara göre iyi kilo almışsın hızlı bile alımşsın canımKızlar laf kılodan acılmısken ya ben normalde 52 kıloydum hamılelıkten Önce 7 hafta hamılelık ya gecen gun tartıldım 56 kılo tartı bozuk herhalde yoksa esım fazla kılo almamıssın dıo
ilk aylara göre iyi kilo almışsın hızlı bile alımşsın canım
4 kilo fazlalıkla kıyafetlerine giremezdin heralde canımkesın yalnıstır ya cunku kıyafetlerım dar olurdu 4 kılodan herhalde dimi