- 27 Nisan 2009
- 1.267
- 24
- 39
- Konu Sahibi mercanayse
- #27.601
meraba canım hg :1hug:herkese merhabalar kızlara.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba canım hg :1hug:herkese merhabalar kızlara.s.
iyiyiz canım sen nasılsın.merhaba canım biliyorum da aramızda ankaralı olan varsa diye yazmıştım ama bişey çıkmadı
nasılsın canım doruk bey nasıl keyifler yerindemi
öpüyorum ikinizide
canım ben yanıma neler aldığımı yazim istersen sende ordan eksiklerine bakarsın .bu arada ben sezryan oldum 3 gün kaldım ona göre aldım herşeyi.kızlar ben geldim gene sinem hg canım
beryal canım hastanede neler kullandın deneyimlerine ihtiyacım var
brnım nıye ısmım yok
hb canım olumunekankayizsmilemeraba canım hg :1hug:
pampers primanın yenidoğan sarı paketi dimi beryal teyze bende şimdiden ıslak mendille bebek deterjanı alıyım diyom her ay birer paket alıyım bebek bezini sona bırakcam ne olur ne olmaz diye
evet
özbek primanın sarısı o aldım ben 98 li 21 liraa
slm canım hg a.s. nasılsın nasıl gidiyor hamilelikslm kızlarr
evet canlarım 3 büyük boy sarı paket yeni doğan kullandım ben ilk zamanlar.yani bebeğim iri olduğu için 3 büyük paket kullanabildim.belki siz 4 paket kullanıp daha büyüğüne geçersiniz.
ama 3 büyük paket 3-6 kilo yeni doğan alın derim.
bebeğin kilosu 5500 geçince zaten 4-9 kiloya geçiliyo.
ıslak mendil pampers ıslak mendil beyaz paket yada nivea pure öneririm.
bebek deterjanı omo baby yada dalin sıvı deterja.yumuşatıcı dalin yumuşatıcı öneririm.
pişik krem ve şampuan sebamed
ve eğer bulabilirseniz canbebe bebek bakım örtüsü çok kullanışlı oluyo tavsiye ederim.bebeğin altını açarken çok rahat oluyo her yer kaka olmuyo.büyük marketlerde oluyo.ben tansaştan almıştım .hatta bulamam diye 5 paket aldım halen kullanıyorum.
slm canım hg a.s. nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
iyiyim canım .beryoşumm nasılsın nohutum nasıl Şeniz
bunları not alıyom teyzoş deneyimli annemiz bizimŞeniz
bebek ben burdayım diyo yani bulantılarla inş kısa sürede geçer fazla aç kalmamaya çalış tuzlu kraker falan ye açkenhb canım iyi gidiyo şimdilik bi yaramazlık yok çok şükür arada çıkartıyorum çok feci bel ağrılarım oluyo onun dısında iyiyim allaha şükür ikili testimin sonucunu bekliyorum şimdilik ayın 20sinde alıcam bakalım hayırlısı sen nasılsın canımolumunekankayizsmile