Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

selamlar kızlar ben geldim
mopsy çok sevindim canım :teytey: :teytey: darısı bize inşallah
az öncede güccük görümcemin hamile haberini aldık çifte bayram yapıyorum :teytey: :teytey:
slm canı hg olumunekankayizsmile
yeni evlenen görümcenmi canım anam millette mıknatısmı var çekiyor sırnaşık şey

vildan gzdi kaynanasıyla geldi maşallah kız nilüfri niye kutladın anlamadım biliyoduk zaten başka birseymi oldubilmiyorumkismile

kızlar haber vermeden çıktım kusura bakmayın olurmu annem geldi bende çıkmak zorunda kaldım

evlendikten 2ay sora hamileyim diyenlere nasıııııı hayret ediyorum anlatamam :uhm::uhm:
senmi benmi nasıl çekiyolar anlamıyorum
liseden arkadaşım vardı 2 aylık evli korunuyolardı konuştuk bigün dedim korunma bak beni görüyosun uğraşıyorum olmazsa pişman olursun falan korunmayı bıraktı bide duydum hamile

pehh sevinmemiş 1 sene bebek istemiyomuş :dilcikar:

hııhhh ben masus yapmıom hemen kıymetli olacak boshayallersmile

mavi gözlüm sen temmuz annesimi oluyon doğum tarihi ne zaman

sanırım canım ultrasonda sekiz haftalıkken 7 ağustos yazıyodu simdi üç aylık olduk 29 temmuz yazıyo temmuz sonu agustos başı gibi olur doğumum ayın onunda doğarsa ağustosun benim doğum günüme denk geliyo 22side babasının doğum günü agustosta bakalım hangimizin gününe denk gelecek

vildan gzdi kaynanasıyla geldi maşallah kız nilüfri niye kutladın anlamadım biliyoduk zaten başka birseymi oldubilmiyorumkismile
mopsy bebişin kalp atışlarını duymuşya cnm bugün 1:30 da dr gidecekti çok sevindim ona
hani ilk bebeği kesede gözükmemiştiya ondan sebep
hayırlı olsun canım sağlıkla dünyaya getirir inş. darısı bize kaydirigubbakcemile2
amin inşallah
şimdi sevinemiyor bişey anlamıyor ama hele bi oynasın ultrasonda falan görsün o zaman sevinir heralde
kızlar haber vermeden çıktım kusura bakmayın olurmu annem geldi bende çıkmak zorunda kaldım
mavişim naber cnm sırnaşık şey
gene iyiymiş 5 ay benim 6ay önce evlenen kuzenim 5.5 aylık hamile :roflol:
2.5ay önce evlenen diğer kuzenin eşi 7haftalık hamile boshayallersmile

ohoo bizim bu geç bile kaldı
genelde sülaleye gelin gelenlerde gelin gidenlerde gittikleri ay hamile kalıyolar akannehir
bir ben tembel çıktım içlerinde sırnaşık şey

hayırlısı olsun canım gözünaydın bende bi sene istemiyodum ama naptım bir aylık evliyken bıraktım korunmayı meleğim bir buçuk senemizde geldi bence iyi olmuş bölesi ikinciyi uzatır biraz

hee bide bu var ayy istemiyodum ama oldu işte kazara oldu falan yav anlatın diyorum kazara nası oluyo
biri der 3sene beklemenin alemi yok bunu diyen 6aylık evli olup 5.5aylık hamile torunu olan halam
biri der aman olsun
biri der istemiyorum yengem ağlıyom hep düşşün die
biri der allahım bana vereceğine sibele verseydin (ençokta buna üzülüyorum zate
ya yeminle varya millet olmasa satmışım anasını valla benden rahatı yok

mopsy bebişin kalp atışlarını duymuşya cnm bugün 1:30 da dr gidecekti çok sevindim ona
hani ilk bebeği kesede gözükmemiştiya ondan sebep

amin inşallah
şimdi sevinemiyor bişey anlamıyor ama hele bi oynasın ultrasonda falan görsün o zaman sevinir heralde

mavişim naber cnm sırnaşık şey

ohoo bizim bu geç bile kaldı
genelde sülaleye gelin gelenlerde gelin gidenlerde gittikleri ay hamile kalıyolar akannehir
bir ben tembel çıktım içlerinde sırnaşık şey

iyiyim canım benim sen nasılsın

X