- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
- Konu Sahibi mercanayse
- #27.641
çok hain midem bulanıyo akannehirakannehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canı hg olumunekankayizsmileselamlar kızlar ben geldim
mopsy çok sevindim canım :teytey: :teytey: darısı bize inşallah
az öncede güccük görümcemin hamile haberini aldık çifte bayram yapıyorum :teytey: :teytey:
slm canı hg olumunekankayizsmile
yeni evlenen görümcenmi canım anam millette mıknatısmı var çekiyor sırnaşık şey
slm canı hg olumunekankayizsmile
yeni evlenen görümcenmi canım anam millette mıknatısmı var çekiyor sırnaşık şey
hayırlı olsun canım sağlıkla dünyaya getirir inş. darısı bize kaydirigubbakcemile2hoşbuldum canım
evet yeni evliydi 5 aylık :lepi:
hoşbuldum canım
evet yeni evliydi 5 aylık :lepi:
senmi benmi nasıl çekiyolar anlamıyorumevlendikten 2ay sora hamileyim diyenlere nasıııııı hayret ediyorum anlatamam :uhm::uhm:
mavi gözlüm sen temmuz annesimi oluyon doğum tarihi ne zaman
mopsy bebişin kalp atışlarını duymuşya cnm bugün 1:30 da dr gidecekti çok sevindim onavildan gzdi kaynanasıyla geldi maşallah kız nilüfri niye kutladın anlamadım biliyoduk zaten başka birseymi oldubilmiyorumkismile
amin inşallahhayırlı olsun canım sağlıkla dünyaya getirir inş. darısı bize kaydirigubbakcemile2
mavişim naber cnm sırnaşık şeykızlar haber vermeden çıktım kusura bakmayın olurmu annem geldi bende çıkmak zorunda kaldım
gene iyiymiş 5 ay benim 6ay önce evlenen kuzenim 5.5 aylık hamile :roflol:
2.5ay önce evlenen diğer kuzenin eşi 7haftalık hamile boshayallersmile
pehh sevinmemiş 1 sene bebek istemiyomuş :dilcikar:
pehh sevinmemiş 1 sene bebek istemiyomuş :dilcikar:
mopsy bebişin kalp atışlarını duymuşya cnm bugün 1:30 da dr gidecekti çok sevindim ona
hani ilk bebeği kesede gözükmemiştiya ondan sebep
amin inşallah
şimdi sevinemiyor bişey anlamıyor ama hele bi oynasın ultrasonda falan görsün o zaman sevinir heralde
mavişim naber cnm sırnaşık şey
ohoo bizim bu geç bile kaldı
genelde sülaleye gelin gelenlerde gelin gidenlerde gittikleri ay hamile kalıyolar akannehir
bir ben tembel çıktım içlerinde sırnaşık şey