- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
-
- Konu Sahibi mercanayse
- #27.661
kaydirigubbakcemile3 bazısı zorundan der cnmhee bide bu var ayy istemiyodum ama oldu işte kazara oldu falan yav anlatın diyorum kazara nası oluyo
biri der 3sene beklemenin alemi yok bunu diyen 6aylık evli olup 5.5aylık hamile torunu olan halam
biri der aman olsun
biri der istemiyorum yengem ağlıyom hep düşşün die
biri der allahım bana vereceğine sibele verseydin (ençokta buna üzülüyorum zate
ya yeminle varya millet olmasa satmışım anasını valla benden rahatı yok
iyiyim canım benim sen nasılsın
oyy saatte 5 olmuş kocam aramadı ya gitcezmi gitmicezmi hiç gidesimde yok ateşim var her bi tarafım ağrıyo
galiba depresyona girmek üzereyim ptesi günü doğumgünüm eyvahedigeldismile
sibell canım sen nasılsın kuzu
canım nie deprosyana giriyosun rahat ol biraz canım yaa sen çok sıkıyosun kendini yapma güzelim böle
pehh istemiyomuş olmasaydı o zaman görürdü istemiyorum demeyi demeyi :umursamaz: rabbim ne güzel aratmamışpehh sevinmemiş 1 sene bebek istemiyomuş :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 bazısı zorundan der cnm
mesela bugün kadın oturmasından geldim bebek söz konusu oldu
hacdan bana hamile kalamayanlar için satılan bi meyveden almıştı kaynanam
onu yedinmi diye sordular ..kendimden çok emin bir şekilde "hayır şimdilik bebek istemiyorum allah olmayana versin..bebek istediğim zaman karar verince yerim meyveyi "dedim sırnaşık şey zorumdan laelaelaelaelae :roflol: :roflol:
iyiyim bende mavişim canım allah razı olsun :1hug:
yeniden bir bebek sevdası başladı bende çalışmalar tam gaz devam :jeyyar:
inşallah bu sene tutturacaz :lepi:
pehh istemiyomuş olmasaydı o zaman görürdü istemiyorum demeyi demeyi :umursamaz: rabbim ne güzel aratmamış
çok numaracı oldum ben yaa hiç bozuntuya vermedim
bide beni ikna ediyorlar kızın büyüdü daha bekleme neyi bekliyon diye :roflol: :roflol:
sat tarihin ne zaman benim 22 eylul 29 haziran
sende 22 ekimsin herhalde ozaman 29 temmuz
yaf yaşlandım da 30a 2kaldı ptesiye ne kaldı
ayy Allah seni ne yapsın varya :roflol: gülme krizine girdim aynısı bende yapıyorum sırnaşık şey kaynanamlara hacı görmeye kadınlar geldi kızın büyümüş yap bitane falan bende okula başlasın öyle dedim onlara neyse :dilcikar:kaydirigubbakcemile3 bazısı zorundan der cnm
mesela bugün kadın oturmasından geldim bebek söz konusu oldu
hacdan bana hamile kalamayanlar için satılan bi meyveden almıştı kaynanam
onu yedinmi diye sordular ..kendimden çok emin bir şekilde "hayır şimdilik bebek istemiyorum allah olmayana versin..bebek istediğim zaman karar verince yerim meyveyi "dedim sırnaşık şey zorumdan laelaelaelaelae :roflol: :roflol:
: