- Konu Sahibi meraklitaze22
-
canım, çok geçmiş olsun, aynı günlerde olmuşuz, ben de 9unda oldum. benim de koltukaltı kas altı ama malesef 250cceminim seninkiler süperdir, çok doğru bir seçim yapmışsın, şimdiden tadını çıkarrr :)
benim arkadaşımda nebil bey e ameliyat oldu koltuk altından ama 1 ay boyunca çok dikkat etti kollarını kaldırmamaya kas altından biraz daha uzun heralde bu yöntemin iyileşme süreci dikkat et tamam mı ani hareketlerden,ağır yüklerden sakın kendini.ben 2 haftadır takmıyorum sütyen falan ölee gidiyorum okula,alışverişe süper bişeymişşşş
Gayet normal canım,geçecek merak etme.Sadece zamana ihtiyacımız var.Bu ne acele dur bakalım :92:
fotolarını koyarsın di mi??...:) hayırlı olsun bu arada,nasıl imreniyorum sana..3 hafta içinde bende olurum insallah..bi an önce doktoru secip ameliyat günü almak istiyorum...
aa o sendin demek:) Nebil Bey ameliyat sirasinda nasil görünecegimi sordugumda senin fotografini göstermis demek:) bence gayet güzel görünüolardı. Bi de Nebil Bey büyüklükten kaçınmıo. Sana yakışanı yapmştır. Bana 300-350 arası dedi ama annem saolsun anca 300 koyabildi. Benim biraz da vardı zaten. Büyüklükten öte şu hissizlik olayi canımı sıkıo aslındailk çıktıgımda ikisi de normaldi birden sol taraf uyuştu gitti. memenin tamamı uyuşuk...
aa o sendin demek:) Nebil Bey ameliyat sirasinda nasil görünecegimi sordugumda senin fotografini göstermis demek:) bence gayet güzel görünüolardı. Bi de Nebil Bey büyüklükten kaçınmıo. Sana yakışanı yapmştır. Bana 300-350 arası dedi ama annem saolsun anca 300 koyabildi. Benim biraz da vardı zaten. Büyüklükten öte şu hissizlik olayi canımı sıkıo aslındailk çıktıgımda ikisi de normaldi birden sol taraf uyuştu gitti. memenin tamamı uyuşuk...
nereye yazdıysam ilgilenen olmadı.....maddi manevi hazırım ameliyata ama doktor konusunda kararsızım..
biri cevap versin bana lütfen(
hakan usal ı tavsiye ederim. google a yazarsan internet sitesine ulaşabilirsin.
biraz daha kollarımı kullanmaya başlayayım koyarım tabi. şöle birazcık şekle girsinler de. ben geceleri uyanıodum fln kimi seçicem die kabuslar görüodum. sonra burda okudukça baktım herkes çok farklı problemler yaşayabiliomuş. yani sonucun süper olacagını kesin öngöremiceme karar verdim. bence sen de ortalama olarak memnun kalınan hocalarla görüş. çok da kafanı karıştırıp kendini yorma. karar kesinleşince gerisi çorap sökügü gibi gelio valla...:89:
ne zaman ameliyatınız oldu acaba?
cnm uyuşukluk canını sıkmasın.benim de bugün 3 ay 3.cü günüm.bu zamana kadar meme ucumdan aşağısını hissetmiyordum.artık tamamen hissetmeye başladım.1 hafta oldu.kaşıntıyla birlikte başladı ve tamamen hissediyorum artık.merak etme geçici bi durum bu.ben de cok üzülüyordum ama gereksiz bi üzüntüymüş :)
hepinizi çok geçmiş olsun
darısı başımıza diyorum vesanrım bu önümüzdeki hafta olacak:18::18:.. ben korkmaya başladım. çok mu ağrı oluyor acaba? göğüs altından kas altı konacak benim. kas altı daha ağrılı oluyor sanırım? ağrıdan uyuyamayanlar var sanırım..:18::18: çok mu sürüyor bu durum? mesela saçlarınızı ne zaman toplayabiliyorsunuz? ne zaman dışarı çıkıp gezebiliyor ya da biraz poşet taşıyabiliyorsunuz?
uff.. kalbimm küt küt atıyor.. yarın dr umla detayları görüşeceğiz... çok tuhaf bir heyecan :))...:78::78:
benimde göğüs altı ölçüm 76, göğüs ölçüm 81 boyum 1.63 ve 53 kiloyum. bana 200cc civarı takarız demişti. az mı acaba bilemedim ki? hem doğallık bozulmasın istiyorum hemde çok küçük olmasın istiyorum. bunca eksikliğini çekmişiz
bayanlar.. tecrübelere çok ama çok ihtiyacım var....
darısı başımıza diyorum vesanrım bu önümüzdeki hafta olacak:18::18:.. ben korkmaya başladım. çok mu ağrı oluyor acaba? göğüs altından kas altı konacak benim. kas altı daha ağrılı oluyor sanırım? ağrıdan uyuyamayanlar var sanırım..:18::18: çok mu sürüyor bu durum? mesela saçlarınızı ne zaman toplayabiliyorsunuz? ne zaman dışarı çıkıp gezebiliyor ya da biraz poşet taşıyabiliyorsunuz?
uff.. kalbimm küt küt atıyor.. yarın dr umla detayları görüşeceğiz... çok tuhaf bir heyecan :))...:78::78:
benimde göğüs altı ölçüm 76, göğüs ölçüm 81 boyum 1.63 ve 53 kiloyum. bana 200cc civarı takarız demişti. az mı acaba bilemedim ki? hem doğallık bozulmasın istiyorum hemde çok küçük olmasın istiyorum. bunca eksikliğini çekmişiz
bayanlar.. tecrübelere çok ama çok ihtiyacım var....[/QUOTE
canım sen kendını ne kadar korkutmuşsun oyle ağrı herkeze gore degısır bende kas altı oldum 335 cc hıc ağrı yasamadım sadece kollarımı hareket ettırırken bıraz zorlandım okadar 4. gezmeye bıle gıttım 12. gun normal hayatıma dondum sen pozıtıf ol hersey pozıtıf ollsun
bu yöntemle ameliyat olan kimse tanıyor mmusunuz burada hiç?
bayanlar.. tecrübelere çok ama çok ihtiyacım var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?