meraklitaze22 Meme Estetiği ameliyatı

aa o sendin demek:) Nebil Bey ameliyat sirasinda nasil görünecegimi sordugumda senin fotografini göstermis demek:) bence gayet güzel görünüolardı. Bi de Nebil Bey büyüklükten kaçınmıo. Sana yakışanı yapmştır. Bana 300-350 arası dedi ama annem saolsun anca 300 koyabildi. Benim biraz da vardı zaten. Büyüklükten öte şu hissizlik olayi canımı sıkıo aslında ilk çıktıgımda ikisi de normaldi birden sol taraf uyuştu gitti. memenin tamamı uyuşuk...

dogru sölüosun koltukaltı olmasaydı şimdiye normale dönmüştüm ama tam kaldıramıorum ve bi kitabı bile taşırken yoruluo. iyileşme süreci daha uzunmuş.. sütyensizlik de mıhteşemmiş hakkaten daha da takmam ben

fotolarını koyarsın di mi??...:) hayırlı olsun bu arada,nasıl imreniyorum sana..3 hafta içinde bende olurum insallah..bi an önce doktoru secip ameliyat günü almak istiyorum...

biraz daha kollarımı kullanmaya başlayayım koyarım tabi. şöle birazcık şekle girsinler de. ben geceleri uyanıodum fln kimi seçicem die kabuslar görüodum. sonra burda okudukça baktım herkes çok farklı problemler yaşayabiliomuş. yani sonucun süper olacagını kesin öngöremiceme karar verdim. bence sen de ortalama olarak memnun kalınan hocalarla görüş. çok da kafanı karıştırıp kendini yorma. karar kesinleşince gerisi çorap sökügü gibi gelio valla...:89:

hahhaha yok canım, tesadüf olmuş :) ben aynı dönemlerde dedim ama doktorumuz farklı.
benim de daha 1 hafta oldu, 3.4. günlerde uyuşuktu benim de, hala da uyuşuk tabi aslında. daha çok yeni, geçer bi kaç güne.

cnm uyuşukluk canını sıkmasın.benim de bugün 3 ay 3.cü günüm.bu zamana kadar meme ucumdan aşağısını hissetmiyordum.artık tamamen hissetmeye başladım.1 hafta oldu.kaşıntıyla birlikte başladı ve tamamen hissediyorum artık.merak etme geçici bi durum bu.ben de cok üzülüyordum ama gereksiz bi üzüntüymüş :)

ne zaman ameliyatınız oldu acaba?

Canim cok saol icim rahatladi resmen senin adina da cok sevindim:)) doktor da öyle dedi. Hissizlesip de düzelmeyen hastasi olmamis.

hepinizi çok geçmiş olsun
darısı başımıza diyorum vesanrım bu önümüzdeki hafta olacak:18::18:.. ben korkmaya başladım. çok mu ağrı oluyor acaba? göğüs altından kas altı konacak benim. kas altı daha ağrılı oluyor sanırım? ağrıdan uyuyamayanlar var sanırım..:18::18: çok mu sürüyor bu durum? mesela saçlarınızı ne zaman toplayabiliyorsunuz? ne zaman dışarı çıkıp gezebiliyor ya da biraz poşet taşıyabiliyorsunuz?

uff.. kalbimm küt küt atıyor.. yarın dr umla detayları görüşeceğiz... çok tuhaf bir heyecan :))...:78::78:
benimde göğüs altı ölçüm 76, göğüs ölçüm 81 boyum 1.63 ve 53 kiloyum. bana 200cc civarı takarız demişti. az mı acaba bilemedim ki? hem doğallık bozulmasın istiyorum hemde çok küçük olmasın istiyorum. bunca eksikliğini çekmişiz

bayanlar.. tecrübelere çok ama çok ihtiyacım var....

aslında bu ağrı konusu için bir başlık açmıştım...:18: korkanlar ve tecrübeliler buluşması için
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/429076-silikon-ameliyati-sonrasi-agri.html

canım ben 1 hafta oldu ameliyat olalı. koltuk altı kesi oldugu için kollarımı hala tam kaldıramıorum ama meme altı kesi olmuş olsaydım şimdi normale dönmüş olurdum die düşünüorum. Agrılara gelince.. benim gögüs kısmım bütün yapışkanlı sargılarla kaplıydı göbegime kdr. kalkarken canımı acaip yakıodu. ondan pek anlayamadım mememin acısını. belki de sabitledikleri içindi, bilemedim şimdi. kendi başına kalkamıcaksın bi süre sırtından birinin destek vermesi gerekio. yani bikaç gün birinin senin elin kolun olması gerekio. ama geçio hepsi zamanla. en fazla 1 haftalık bir süreç. bence bu kısmı çok takma yaşanması zorunlu ama zaten hep yatıosun bi kalkarken işte.. bi de bence 200 az olabilir. ameliyat sonrası hep bi daha mı büyük olsaydı diebilio insan ne kdr büyük olursa olsun. sen 250 yi bi düşün

"kizlarrr 3.5gündür sargilardan yakinan ben onlar sayesinde böle süper memelere sahip olacagimi bilemedim cooook güzel oldular!! Meger sıkı sıkıya sararak cok iyi etmisler. Hcbise takmana gerek yok dedi doktor. Acaip keyiflendim. Kahrolsun sütyenler memelere özgürlükkk!!"

geçmiş olsun ve gözün aydın! umarım herşey dilediğin gibi olur.

ben de dr araştırıyorum ve nebil bey de seçeneklerden biri. ama çok kararsızım, sen koltukaltı olmayı kendin mi istedin yoksa doktor mu tavsiye etti? bir de irtibatta olduğum ve burada da adı sıkça geçen bir başka doktor belirli bir limit altındaki fiyata bir ameliyat yaptırmayın kalite çok düşer dedi, bu durum da kafamı iyice karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…