- 19 Temmuz 2011
- 142
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tubisscim 2. çizgi cıkmış demek,ayy ne güzel bi haber bu hayırlı oollllllsuuuuuuuuunnnnnnnnn
tşk ederim arkadaşım darısı başına ve tüm isteyenlerin başına inş.ama hala emin değilim kan testi yaptırayım emin olayıım dimi inş.bakalım sizin de haberleriniz alalım..:)
idrar testinde 2. çizgi hemen cıktıysa yanlışlık olması çok çok düşük bi ihtimal
inş.cnm sağol sen de var mı bi değişiklik falan anlatırmısın?
tubisscim belirtilerini yazarsan çok sevinirim
bende suan bissürü belirti var ama psikolojik diyorum,konduramıyorum kendime hamileliği,kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı sıcak basması ve akıntı çoğalması...hepsi var,adetime 1 hafta var,hayırlısı...
cnmcnm anlatığın belirtiler bende de oldu geçtiğimiz haftadan beri böle hadi hayırlısı bekle adetin geçtiği an hemen test yap.:):):):)inş......inş....
inş. inş inş.:18:bu arada hastane sonuçlarını hemen yaz,merak ettim bakalım hcg kaç çıkcak
meraktayımm.sonuç ne???umarım olumludur.olumlu değilsede üzme kendini lütfen.rabbimin vardır bi bildiği
sonuç olumlu arkadaşlar kan değerim 443.06 çıktı yaklaşık 3 haftalıkmış.. rabbim isteyen herkese nasip etsin aklınıza takılanlar varsa yard.olurum:)
sonuç olumlu arkadaşlar kan değerim 443.06 çıktı yaklaşık 3 haftalıkmış.. rabbim isteyen herkese nasip etsin aklınıza takılanlar varsa yard.olurum:)
eşinin tepkisi neydi nasıl söledinn..hadi dökülllll
Canımmm tebrik ederimmm, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn Ayyy darısı başımıza inşallaaahhh bizim için de dua ettt
çok sağol cnm teşekkür ederim darısı başına inş.sen de varmı belirti felan? hayırlısıyla:90:
Aminnnn Valla halsizliğim, kasık ağrılarım, uyku halim var, bi yandan üşüyorum bi yandan vücudum sıcak, bi de sık idrara çıkıyorum ama bilemiyorum sonuçta bu belirtiler adet öncesinde de oluyo :44: En son 24 ağustosta adet oldum bakalım daha 1 hafta kadar zaman var belli olmasına ama ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum çünkü İnşallah bu sefer olmuştur 5 aydır deniyoruz inşallah Rabbim daha fazla bekletmez beni ve isteyen herkesi :97: