Herkese merhaba, Bende 6-7 ay uğraştım gebelik için adetlerimde hep düzensizdi 50-60 günü buluyordu adet olmam pko var bende. Ocak ayında ovulasyon testi yapmıştım tutmamıştı sonra hayıt otu tohumu civan perçemi testere dişli aslan pençesi karıştırıp içtim sonra dedim ki bu ayda olmadı artık kafaya takmıcam yaz geliyor kışın olmazsa doktora giderim o ay hiç düşünmedim spora başladım sağlıklı besledim ve üste solaryuma girdim bi ay boyunca sonra mart ayında aşırı bi sinirlilik ve ciddi koku hassasiyeti vardı metroda herkes kokuyor gibiydi ve erkenden uyuyordum normalde asla uyumam sonra bi test yaptım ve çok silik bi çizgi vardı doktora gittim 3 haftalık kadar hamileydim ama değerlerim 2 günde bir artmamıştı sonra kimyasal oldu çok üzülmüştüm ama dedim ki demekki hamile kalabiliyorum tamamen beyinde bitiyor düşünmeyince oluyor doktorum bu ay korunun demişti ama biz nasıl olsa olmaz diyip korunmadık ve süpriz kimyasaldan sonra adet olmadan o ay tekrar hamile olduğumu öğrendim yine aynı belirtiler ile kan verdim 4000 küsürdü dedim bu sefer oldu :) şuan da 15 haftalık gebeyim cinsiyet için kontrolü bekliyorum
rabbim hepinize nasip etsin inşallah canım kızlar beklemek her ay umutlanmak çok zor biliyorum ama inananın biz kafaya takıp düşündükçe olmuyor kendinize başka uğraşlar bulup o ay hiç düşünmeyin inşallah en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz