• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merak ettiğim önemli birşey var?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Muges33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
612
246
53
Kızçeler.. Şimdi size bir soru. 1 yıldır evliyim cocugumuz olmuyor ama ikimizde de sorun cıkmadı. Fakat bu etrafımdaki evlilere bakıyorum hemen evlenir evlenmez cocukları oluyor. Yumurtlama dönemine eşim inanmıyor cok sacma diyor herkes ayda o 1 günümü tutturuyor yani hemen oluyor diyor. Tamam yumurtlama gunu varda biz haric neden herkes bi kere bşrliktelikten bile cocuk yapabiliyor tesaduf o gune mi denk gelıyot gercekten şanssızız ya bi yorum yapın niye olmuyor bizim 😪

evet tıbben öyle. yumurtlamaya denk getiriyorlar bir şekilde bazı kadınlar ayda 2-3 kez de yumurtlayabiliyor.

eşinize bunu uygun yolla anlatmayı deneyin doktora beraber gidin zaten size birlikte olmanız gereken günleri anlatacaktır.Adetleriniz düzenli mi sizin yumurtlamyla ilgili bir sıkıntınız var mı

Yumurtamiz 24saat yasiyor ve spermler kalitesine gore 2 ile 3 gun yasiyabiliyorlar, yumurtlama gune yakin, iki gunde bir iliski ile normalde kacirmak imkansiz

Ben bile çok şaşırmıştım ilk öğrendiğimde inanmamıştım. Eşimle internetten birlikte araştırdık birlikte öğrendik döllenme yumurta sperm embriyo döngülerini :) bence sizde eşinizle birlikte araştırın.

Söyle söyleyeyim aynı sene evlendigimiz hatta bizden sonra da evlenen arkadaş akraba komşum kim varsa doğurdu bi kaçı hamile en yakın arkadaşım benden 1 sene sonra evlendi evlenir evlenmez o ay hamile kaldı bi arkadaşımda 1 kızı oldu şuan maşallah 7 aylık olacak 2. Bebek bekliyorlar hemde 3 4 aylık dusunebiliyonuz mu benim durumu bu arkadaşta en yakın komşum.l devamlı iç içe olduğum biri hem bizden sonra evlendi hemde 2. Bebek geliyor bu döngüyü ben bile anlayamamisken eşlerimize anlatmak çok zor eşimde diyor 17 aydır hiç mi denk gelmedi diye 2 klomene rağmen yumurta takibi yaptık o kadar büyüdü de catlamadi mi tam delirmelik allahtan korana geldide araya çok gidip gelmiyoruz yoksa çevremdeki herkes hamile doğum yaptı vs vs 😕🤕

Not; kıskandığımi düşünebilirsiniz bazen bende öyle düşünüyorum ama bu imrenmek sanki bu duygu kıskanmak olsa da içimde kötülük olarak değil belki benim durumumda olanlar neyi kastettiğimi anlamışlardır veya anlatabilmisimdir. onların uzun uzun profillerine bakıyorum durum paylastiklarinda açıp açıp bakıyorum üzülüyorum doğruyu söylemek gerekirse 🤧 rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Back
X