-
- Konu Sahibi Chery Lady
öncelikle herkese merhaba
ben siteye yeni üye oldum en büyük nedenimde çatlaklar hakkında bilgi sahibi olmaktı
Lierac Phytolastil Ampulü kullandım doktor 4 ay kullan tam olarak geçirmez ama rengini açıcaz demişti ben sadece bir paketini kullandım etkisini gerçektende çok kısa bir zamanda gösterdi benim çatlaklarım ergenlikten dolayı oldu daha 17 yaşındayım ve cidden çok moralimi bozuyolar kırmızı çatlaklara bu ampuller cidden çok iyi geliyo ama fiyatı biraz pahalı olduğu için devam edemedim sadece 20 günlük ve 80 tl bunu bırakıp salyangoz özlü bepantenli bi karışım aldım aktardan şu anda onu kullanıyorum oda iyi geldi ama lierac üstüne tanımıyorum kesinlikle deneyin bende annemi ikna edebilirsem onu tekrardan aldırıcam
ben hamileligim boyunca lierac jel kullandim catladim.dogum sonrasi lierac ampullerden 3 kutu bitirdim ve hic bi faydasini goremedim maalesef :umursamaz:
biri kirmizi kantaron yagi demisti bu sitede ondan surdum ve emin ol lieractan bin kat daha iyi geldi catlaklarimasempatiksalakcinni
kırmızı kantaron yağını aktarda mı bulabiliriz?
kırmızı kantoron yağını denicem bende. bakalım sonucunu bildiririm sizlere. fındık yağını kullanmıştım doğumdan hemen sonra pek faydası olmadı. ama çok düzenli kullanmamıştım o dönem. şimdi kırmızı kantorono sporla birlikte kullanmayı planlıyorum. bakalım geçecek mi. kafamçokkarıştı
azalıyor evet kırmızı kantoronla. kalçamda bi kaç tane vardı, şu an yarılamış durumdayım.
ama ben artık şu rejene den kullanmak niyetindeyim. yağ ile uğraşmak istemiyorum.
rejene kullananalar memnun kaldılar mı acaba?
azalıyor evet kırmızı kantoronla. kalçamda bi kaç tane vardı, şu an yarılamış durumdayım.
ama ben artık şu rejene den kullanmak niyetindeyim. yağ ile uğraşmak istemiyorum.
rejene kullananalar memnun kaldılar mı acaba?
rejeneyi kullandım. tavsiye etmiyorum kesinliklelmaz: