Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım :)
Aslında sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra çatlaklarımla başım derde girdi. Gitmeleri için bişiler yapayım dedim.
Yaklaşık 1 ay önce Lierac isimli ürünü kullanmaya başladım.Cildiye doktorunun tavsiyesi ile tabi. Tam olarak yok olmalarını sağlayamayacağımı ama görünmeyecek kadar incelebileceğini söledi. Ama öncesinde ürünle ilgili çok sey okudum. Fiyatı biraz pahalı ama sonuç veriyor, yada ben psikolojik olarak verdiğini düşünüyorum.
Şuan 2. kutuya başladım. Ciddi anlamda kaybolmalar var. Ayrıca çatlaklarım çok önce oldu. Gerçekten kullanmak isteyenlere tavsiye edebilirim.
Başka bir şey daha söylemek istiyorum. Ürünü getiren firmayı aradım konuştum. Gerçekten çok yardımcı oldular. Kadın açıkça ne kadar süre kullanmam gerektiğini söledi. Ve dürüst davrandı. Sonuç alabilmeniz için en az 3 kutu kullanmanız gerekir dedi. Bende bir ilerleme gördüğüm için 2. kutuyu aldım ve kullanıyorum.
İsteyen arkadaşların denemesini tavsiye ediyorum. Eğer etkisini görürsem mutlaka sizinle paylaşacağım. Çatlakların inceldiğini şuan görebiliyorum.
Bilginize,