Ç
çilek83
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Chery Lady
isveç şuurubu ne oluyor? içiosun çatlaklarmı geçio? =S anlatrsan seviniirim..
kızlar isveç iksirini araştırdım çatlaklara iyi gelmiyormuş besleyici ve çatlak onarıcı hiç bir özelliği yokmuş... lafı ortaya atıp kaçan arkadaşı beklemeyin yani ben size söyleyeyim dedim..
arkadaşım bu isveç şurubunu nerden bulabiliriz.artık denemediğimiz şey kalmadı biz de şaşırdık ne denesek bi sonuç yok.ben de acnelyse ve medicassol kullanıyorum.sabırla devam edicem bakalım bi sonuç alınca paylaşıcam.sen de bize isveç şurubuyla ilgili gelişmeleri haber verirsen seviniriz.ona göre tedarik edelim
sevgili arkadaşım; aynı ilaçları kullanıyoruz. bana dermatolog izotrexin de kullanabilirsin acnelyse yerine, o tahriş yapmaz dedi. ama onun fiyatı 17 lira. acnelise tahriş yapmadı bende. çünkü tahriş yaparsa tedavi aksar dedi. düzenli kullanamıyosun çünkü. tahrişle karşılaşırsan onu dene aklında bulunsun.isveç iksirini ilk defa duydum hayatımda. söyledikten sonra araştırdım, internette olan veya başka yerlerde yazan bilgilere göre cilt çatlaklarını iyileştirdiği açık bi şekilde yazmıyo evet. ama birçok cilt hastalığına hatta eski kesiklere, bıçak izlerine, yara izlerine iyi geldiği yazıyo.hatta ne kadar eski olursa olsun diye bilgi var.bunu ben uydurmadım, denenmiş bi tedaviymiş.fakirin ekmeği umuttur dedim ve denedim.sadece göğüslerime uyguladım ki, etkisi var mı yok mu anlayayım diye. birkaç gün ara verdim, geriledi. ama daha ilk kullanımda şok oldum. sabah kalktığımda göğüslerimin yan tarafındakiler gözükmüyodu bile. çok ciddi söylüyorum. daha eski olan çatlaklar belliydi ama rengi değişmişti. sabah kremi olan madecassol'u sürdüğümde tekrar belirmeye başladılar. ertesi gün yine belirsizleşmişti. öyle öyle geçiceğini düşünüyorum. heveslendirmek istemem belki cilt farkıdır ama denemekte fayda var. iksiri 4 gün kullandım, sonra bitti. yenisini almam bir haftayı buldu çünkü orjinali olması şart.o bir hafta gözümle gördüğüm ilerleme geriledi. zaten tam olarak geçene kadar her gün uygulanması gerekiyomuş.eczaneden de bulursun, aktarlardan da. ben ilkini aktardan aldım daha ucuzdur diye. kanyakla yapılmış, avusturya malı. 100 ml' liğine 20 lira verdim. ama bitti çabucak. geçen gün mısır çarşısına gittim, yer ismi söylemeyeyim, 500 ml'liğine 50 lira verdim, koca bi şişe. hem daha uyguna geldi. alıcaksan oraya git ama yerli bi marka sakın alma.yerimseniben
gulshen bu koyduğun resimdeki ilaç hakkında bilgi veririmsn ?