- 23 Mayıs 2010
- 542
- 3
- Konu Sahibi Chery Lady
uyku düzeni, beslenme alışkanlıkları da değiştirilmediği sürece çatlaklara veda etmek imkansız gibi görünüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben burdaki araştırmalarım sonucunda her önerilen krem ve yağın adını bir kağıda yazıp uzun süredir tanıdığım ve sürekli alışweriş yaptığım eczaneme gittim ve hepsini araştırmasını en doğru,güzel ve yan etkisiz olanı göğüs ve kollarımın üst kısmındaki çatlaklar için kullanacağımı söyledim. Araştırmanın sonucu olarak en iyisi LIERAC PHYTOLASTIL GEL dedi bana eczacım ve bende bir tüp aldım 18 gündür düzenli olarak her akşam masaj yaparak uyguluyorum çatlaklarım geçmedi ama azalma eğilimine girdi ve kesinlikle ama kesinlikle belirlinliği azaldı, hala varlar yakından inceleyince ve ben yerlerini bildiğim için görebiliyorum ama bilmeyen biri uzaktan bakınca neredeyse hiçbişey göremediğini söylüyor ve dikkatli inceledim aynadan kendimi hakikaten belirginliği azaldı çatlaklarımın görünümü yarı yarıya düzeldi ki daha başlayalı 1 ay bile olmadı, iyi sonuç almak için 2 tüp kullanmak gerekiyormuş yani 2 aya tekabül ediyor yaklaşık. Ben kesinlikle devam edeceğim çünkü biliyorum ki eskiden kalma çatlakların kesin çözümü yok fakat azaltabiliyorsunuz veya çatlakların incelmesini sağlayıp,derinliğini azaltıp,görünümünü düzgünleştirebiliyorsunuz bu üründe onu sağlıyor,fayda faydadır. a.s napalım bunada şükür :) yani anlattıklarımın özü açık we net tamamen yok etmek için değil ama(ki zaten bunun imkansız olduğunu düşünüyorum) azaltmak ve görünümünü düzgünleştirmek adına LIERAC' ı öneriyorum kızlaarr
merhaba cnm ben yen iüyeyim benimde aynen senin gibi ayak bilelklerime kadar çatlak var çok derin değil hafif ama yine hoş durmuyo ve tabi diz kapaklarımdada bu kremi nasıl kullandın masaj yaparakmı yada duştan sonramı daha net açıklarsan sevinirim cnm yoksa bu çatlaklarla kafayı yiycem etek elbise giyemiycem diye çok üzülüyorum eğer geçmezlerseben lieraci kullandım hatta önceki mesajımdada çok iyi geldi diyodum ama ondan daha iyi bir krem buldum ve daha ucuz bi krem adı medicine power dört beş kutu bitirdim süper işe yarıyor benim bi senelik çatlaklarım vardı bacak içlerimde ve diz kapağımdan nerdeyse bileğime kadar şimdi çok iyi durumdalar nerdeyse yok gibiler ten rengi çorap giyince hiç belli olmuyolar bende artık istediğim herşeyi rahatlıkla giyebiliyorum çok memnunum
ozgmcüm lieracı bende almayı düşünüyorum eczacıda bana önermişti nasıl memnunumusun kremden birde fiyatı ne kadarBen lierac ı 3. ayımdan beri kullanıyorum göğüslerim çatladı :) bence elimizden geleni yapmalı ve sürdüğümüz nemlendiren ürün her ne ise düzenli kullanmalıyız. Eğer bunlara rağmen çatlaklarımız varsa da amaaaaan ben geçen gün markette bir bayan gördüm her yeri çatlak bacaklarının arkası ve aşağılara kadar ...yalnız kadın ne kadar ince... ve ne kadar bakımlı ... :) Bir de bronzlaşmış çatlakları pırıl pırıl parlıyor. :teytey: Ama bayanlar kadın çok güzeldi bir içim su baktım ve dedimki amaaan olursa olur napalım kardeşim Allah herkese sağlıklı bebek vermiyor bu da anneliğin cilvesi.sengözlerimebaksanab
ozgmcüm lieracı bende almayı düşünüyorum eczacıda bana önermişti nasıl memnunumusun kremden birde fiyatı ne kadar