Çatlaklar Merak edilen Çatlak Kremleri ve Tedavi Konusunda Tecrübelerim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Bana doktor elancyl - correcteur vergetures önerdi. onu kullanmaya başlayacağım bugün. sonuçları yazarım.

canım ben de bundan kullanmayı dusunuyorum.Sen basladın mı kullanmaya bi faydasını gordun mu? ben cok arastırma yaptım daha once elancylin baska bi urununu kullanıp memnun kalmıstım.bu urunde de basarılı mıdır diye kararsız kaldım. yaptıgım arastırmalar sonucunda Lierac ampul ve correcteur vergetures arasında kaldım.:44:

canım aldınmı kullandınmu çok merka ettim.. bende dikkatımı cektım baktım netten bayada met edıyolar bende alıcam sende işe yaradımı ?

Elancyl Prevention Vergetures Hamilelik Dönemi Çatlak Önleyici Krem

KIZLAR BEN BU KREMİ KULLANIYORUM 3. KUTUM DAHA BUGÜN BİTTİ VE HİÇ BİR İŞE YARAMADI DOKTORUM BU KREMİ ÖNERMİŞTİ ALDIM AMA FAYDASINI GÖREMEDİM BENDEN TAVSİYE BOŞUNA PARA VERİP ALMAYIN...

lierac phytolastil ampul YADA KREMİNİ KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM ELANCYL KULLANAN HİÇ DUYMADIM PEKDE YAYGIN DEĞİL ZATEN BOŞU BOŞUNA OKADAR PARA GİTTİ İNŞALLAH BU YENİ KULLANICAĞIM MARKA İŞE YARAR.

Tavsiye edilenleri denemek lazım bnce... sonuçta herkeste farklı etki yaratabiliyor kremler

Bepanthen i denemeliyimm .. :)

merhabalar arkadaşlar ben 35 haftalık hamileyim ve 3 aydan itbaren sabah akşam kakao yagının katısını kullandım(aktarlarda satılıyor, gramla alıyorsun vede sıvısı gıbı ıgrenç bır kokosu yok)şu ana kadar hjiç çatlagıom olamdı dıyebılırım kılo almama rahmen sutelık tam olarak17 kılo aldım ben şımdılık çok ama çok memnunum hıç bırşeye gerek yok pahalı kremlere vs re kakao yagının katısını kullanmak yetrelı ılk başta bır tup lierac kullalndım fakat aktarlar daha dogal olan kakao yagını tavsıye edınce bıraktım ..hamılık sonunda tekrar gelışmelerı yazacagım ..sevgıler

bende lierac alıcam 3kutu netten kampanya yapmışlar 3 kutu 106 tl amakredi kartı kullanmadığımız için gidince babamınkini alıcam

Ama sen olusmasini onlemek icin kullanmissin o sekilde tabii ki ise yarar :)

hamileyken ben 20 kiloyu geçik kilo almıştım ve göbeğim hiç çatlamamıştı lierac ve bebek yağı daha çok kullandım çatlamadı göbeğim diğer yerelerede akıl edip sürseydim belki çatlamazdım neyse ama doğumdan sonra kilo verdikçe göbekte indikçe balon gibi söndükçe malesef çatladı diğer yerlerimdede daha az varken çoğaldı kilo verdikçe

hamileyken ben 20 kiloyu geçik kilo almıştım ve göbeğim hiç çatlamamıştı lierac ve bebek yağı daha çok kullandım çatlamadı göbeğim diğer yerelerede akıl edip sürseydim belki çatlamazdım neyse ama doğumdan sonra kilo verdikçe göbekte indikçe balon gibi söndükçe malesef çatladı diğer yerlerimdede daha az varken çoğaldı kilo verdikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…