- 20 Eylül 2010
- 5.004
- 64
-
- Konu Sahibi Chery Lady
Madecassol'u ilk defa sağlık ocağında yazdırdım para ödemeden aldım. acnelyse zaten 3.50 onu da artık seyrek kullandığım için ayda 1 kez yeterli.
ön bacağımdakiler geçti. sadece kızarıklıklar var onlara acnelyse bırakıp bepanthane ve yağlarla nemlendriyorum zemuszemus
Kısa sürede 4-5 kilo almıştım ve ben fark edene kadar kalçamda çatlaklar beyazlamıştı bile. hayatımda ilk defa çatlakla karışılaştım bu yüzden pek dikkat etmemişim. Ön bacaklarımdakiler kırmızıydı ve hala bu haldeyken çözüm bulabileceğimi öğrendim. Ünlü markaları da yağ karışımlarını da belli miktar kullandım ama sonuç alamadım. Madecassol ve acnelyse ‘ye başlayalı bir ay oldu. Kilo aldığım dönemi düşünürsek şu an muhtemelen 5-6 ay oldu.
İlk 2 hafta değişim yoktu. Sabah madecassol akşam acnelyse.. kaşınmaya başladıktan sonra araştırdım ve acnelyse ‘yi gün aşırı sürmeye başladım. Madecassol’u da sabah akşam günde 2 defa sürdüm. Banyodan sonra kantaron yağı sürüyorum. Bunu forumda Beany yapıyordu.
Kızardım kaşındım soyulmalara başladığında ben de korkmuştum. Daha kötü olursa diye sonra acnelsye birkaç gün bıraktım. Vazelinle fln nemlendirdim. Şu an önlerdekiler renkleri açıldı çok hafifler artık gözükmüyorlar . arka kısımda olanların da derinlikleri kayboldu. 1 ay da bu çok iyi bir gelişme bence. Beyazlar kaybolunca 1-2 ay kadar sonra acnelsyi tamamen bırakıp gerektikçe madecassol kullanmayı düşünüyorum. Benim için dert olmuyor ayrıca her gün yaptığımdan masaj gibi selülit de olmuyor vucütta.
Bu arada çok önemli bir şey var. Hamileler ve emziren annelerde acnelyse kullanılmıyor. madecassol tek başına da gayet iyi bir çözüm. Ama onu da doktoruna danışarak kullan derim. İçeriği gotu kola bitkisinden oluşuyor ve bu yeni anneler ve bebek için olumsuz birkaç özellik taşıyor. Dikkatli ol canım hiçbirşey sağlığından değerli değil.
Bunlar dışında Vazelin ve hangi yağ olursa nemli tutarak ilerlemesini engelleyebilirsin. Belki yeni olanları da giderebilirsin.
Ve okuduğum pek çok yoruma bakılırsa madecassol- acnelyse tedavisi yıllanmış çatlaklarda bile etki görenler var. Bu yüzden endişelenme ^^
Çok uzun yazdım ama umarım yardımcı olmuşumdur
Lierac Phytolastil Ampul kızlar bende bunun almayı cok ıstıyorum 1 hafta ıcınde alcam ıns denıcem yazcam sonucları guvenıyorum ben bu ampullere memnun kalan var
taksimde bir eczane .kendi çatlak kremini üretiyor,faydasını görenler var.tavsiye ederim
nedense hiç inandırıcı gelmedi çünkü en pahalı en ünlü kremler bile geçirmezken bunun geçireceğini sanmıyorum çatlakların çözümü yok artık ben bunu kabullendim ünlüler bile bulamamış çaresini hergün güzellkik merkezlerindeler estetikle işleri güçleri hep güzellik ve vücutlarıyla ilgileniyolar ama onlar bulamamış bu lanet çatlaklara çözüm
arkadaşlar bu lanet çatlaklarla benimde başım dertte yıllardır.Bazen Allah başka can sağlığı vermesin napalım diye kendimi avutuyorum ama bazende çok canım sıkılıyor.Şuan bekarım evlenmeyi düşünüyorum ve bu çatlakları eşim sorun edermi diye de korkuyorum.Varmı içinizde bu sorunları yaşayanlar.Yani eşi vücudundaki çatlakları sorun edipte evliliğinde huzuru bozulanlar.(Allah Korusun )
Merhaba ..Bende nişanlıyım. Son zamanlarda bacağımdaki çatlaklar beni çok rahatsız ediyordu. Nişanlıma söyledim bunu.. O da ben daha önce görmüştüm dedi. Niye söylemedin bana dediğimde, ben seni herhalinle seviyorum onlar gözüme görünmüyor dedi. Laf aramızada çok hoşuma gitti