- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 50
-
- Konu Sahibi Chery Lady
canım peki badem yagı tüğlenme yapıyor mu?Ben dermaroller 3.mm Sparis verdim brezilyali bir arkadasimin ablasi kullanmis ilk indan duymustum. Ve etkiliymis. Bende vaslicam. Eger cozersem resim atarim size. Benim bacak ve popomda var eskiden kalma. Dogum yaotim ama ksrnimda yokm oda duzenli badem yagi kullandim hamielyken. Pahali kremlere para vermeyin.. en iyisi badem yagi
hayir ya yapmiyir. hayet iyi. en iyi catlak kremi durun gobeginize hamilikten itibarencanım peki badem yagı tüğlenme yapıyor mu?
Çatlakların beyaz mı kırmızı mı?? kalçada olan ince beyaz çatlaklara iyi gelir mi peki ? bilgi verirsen çok sevinirm :)ben %100 doğal bir krem buldum. Cildiye doktorum önerdi LR adında firmanın kremlerini aldım kullandım denemekte fayda var diyerekten resmen catlaklarımdan kurtulmak üzereyim şimdide sıkılaştıcı selulıt giderici aldım onunla daha iyi olur dediler 4 gözle bekliyoorum eski halimi :))) banada bir çok kez lazer olmalısın başka caresi yok krem geçirmez çatlayacaksan zaten çatlarsın istedğini kullan dediler ah keşke akıllarına uymasaydım aptallık etim.
Çok merak ettiğim bir şey var bu kremler ve yağlar kalçada tüylenme yapmıyor mu??Ben hiç kullanmadım bilmiyorum
Yok canım tüylenme olsa direkt farkederdim ben cünkü göbeğimde bir tane tüy yok yapmadı sordum yapmaz dedi doktor... Zaten içeriğine baktık aloe veralı bu yüzden yağlanma yapmıyor. Hatta geçen gün ben bir yerde okudum ibni sina kitabında cokca aloe veradan bahsetmiş ölüm harici herşeye deva demiş.Peygamberimizin hadislerini buldum ha birde kloepatrada güzellik banyosunda keçi sütü ve aloe vera kullanırmıs :) bunu duyduktan sonra tamamdır yahuu dedim
sonuc ne olduarkadaşlar, isveç şurubu diye bişey var.galiba çatlaklardan kurtulucam. ayrıca benimkiler beyaz renkte, 4-5 senelik. ama 2. günüm kullanalı, daha şimdiden kendini hissettiriyo. kimbilir 1 ay sonra ne olur:sm_cool:
gecti mi seninarkadaşlar ben size kesinlikle babe çatlak tedavi kremi öneriyorum. normalde fiyatı 62 ytl ama cilt uzmanı reçeteye yazarsa 10 ytl falan oluyor. ben 2 tane bitirdim. ciddi renk kaybına uğradı çatlaklar kaybolmak üzere. şiddetle tavsiye ediyorum. bide bepanthen merhem iyi bi etki yapıyormuş. denemeye değer.:dance: