- 28 Ekim 2013
- 308
- 10
-
- Konu Sahibi Chery Lady
Arkadaşlar ben bu konuda dermatoloğa danıştım varolan çatlakların yok edilmesi pek mümkün değil fakat azaltılabilir dedi ve Lierac ı önerdi bana şu an piyasadaki en etkili çatlak kremi dedi.Param olduğunda ilk işim Lierac almak olcak ama 1 kutu almak yetmez gibi geliyor yani en az 3 ay kullanmak lazım sonuç alabilmek için
Bugün çalıştığım hastanedeki dermatoloji doktoruna sordum acnelyse krem ve medacassol kremi karıştırıp uygulayabilirsin dedi kızlar bilginize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu iki krem icin cok iyi yorumlar da var AMA cildim yiprandi yazanlar da cok sayida.kafam iyice Karisti.net sonuc Alan var mi arkadaslar?
evet haklısın iyi yorumlar da var kötü yorumlarda ama her gün sürmemek gerek bence o zaman gerçekten tahriş eder ciddi anlamda bana doktor haftada 2 3 kez demişti bende her gün sürmüyorum o yüzden bir de her gün sürsem kaşıntıdan deliririm çünkü böyle bile çok kaşınıyorum umarım işe yarar
Haklisin,fazla abartmadan surmekte fayda var.doktor Bu iki kremi mi onermisti Sana.cevabini bekliyorum.benim icin cok onemli,cunku atinadayim.burada yok Bu Kremler.Turkiyeden istedicem.
Kizlar sunlarin fiyatlarinida yazsaniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çatlakların hangi renk birde bilindik bir hastane mi merak ettim de :)
Kızlar konu geçen seneden kalmış ama araştıran anneler ve genç kızlar için mucize bir tavsiyem var :) Weleda çatlak kremleri ve weleda selülit kremleri bir harika. Evlenmeden önce selülit önleyici olsun diye weleda birch oil kullanırdım, evlendim hamile kaldığımda tavsiye üzerine yine weledanın catlak kremlerini kullandım ve hiç çatlağım olmadı. şimdi oğluşuma yine weledanın pişik kremini kullanıyorum gerçekten çok faydalı ürünler ve hem memnun kaldım. Önceden weleda türkiyede bulamıyordunuz ben almanyadan kuzenlerimden rica ediyordum ama kargo parası facia gibi çıkıyordu. şimdi annelutfen sitesinde satılıyormuş ve fiyatı da normal.
Geçende instagramda gördüm demet akalında bangır bangır bana bu weleda bulun diyordutabii ona söylemedim olsun onun çatlakları
Neyse işte bir arkadaşıma tavsiye ettim onun çatlakları baya kötü durumdaydı ama gözle görülür bir iyileşme oldu, yani şiddetle tavsiye ediyorum
Weleda pişik kremini bulamazsanız bebişler için onun yerine sudocrem ya da mustela öneririm :)
çok bilinen bi marka degil ama beyaz çatlakları tek başına krem geçirir mi arkadaşına sorsaydınKızlar konu geçen seneden kalmış ama araştıran anneler ve genç kızlar için mucize bir tavsiyem var :) Weleda çatlak kremleri ve weleda selülit kremleri bir harika. Evlenmeden önce selülit önleyici olsun diye weleda birch oil kullanırdım, evlendim hamile kaldığımda tavsiye üzerine yine weledanın catlak kremlerini kullandım ve hiç çatlağım olmadı. şimdi oğluşuma yine weledanın pişik kremini kullanıyorum gerçekten çok faydalı ürünler ve hem memnun kaldım. Önceden weleda türkiyede bulamıyordunuz ben almanyadan kuzenlerimden rica ediyordum ama kargo parası facia gibi çıkıyordu. şimdi annelutfen sitesinde satılıyormuş ve fiyatı da normal.
Geçende instagramda gördüm demet akalında bangır bangır bana bu weleda bulun diyordutabii ona söylemedim olsun onun çatlakları
Neyse işte bir arkadaşıma tavsiye ettim onun çatlakları baya kötü durumdaydı ama gözle görülür bir iyileşme oldu, yani şiddetle tavsiye ediyorum
Weleda pişik kremini bulamazsanız bebişler için onun yerine sudocrem ya da mustela öneririm :)