Merak duygumu yenemiyorum

ezgigizem_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
267
-38
11
21
Eskiden benim paylaştığım şeyleri bilenler vardır uzun zamandır kullanıyorum. Benim bir asker eski sevgilim vardı. Eğitimi bitti izine gelmişti 2 haftalığına şimdi ıraka gidecek. Ayrı olmamıza rağmen görev yerini arayıp söylemişti. 2 hafta içinde hiç iletişim kurmadık. Bugün annem sordu nerede o kişi vs diye aklıma getirdi. Yaz falan demedi tabi ama benim içimde değişik bir merak duygusu var. Gidecek mi gitmeyecek mi vs diye. Yeniden ilişki yaşamayı düşünmüyorum. Bu adam bence narsist biriydi. Bir tartışma yaşandığında asla çözmeyi bilmez ben konuştukça dırdır yapma der küçümserdi. Böyle olmasına rağmen asker videosu vs görünce aklıma direkt o geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Tepki göstereceksiniz biliyorum ama merak duygum asla gitmiyor

Benim kuzenim askerdi astsubay Allah asker polis jandarma jöh pöh bordo bereli canımız vatan evlatlarımızın ayağına taş değdirmesin ... Gururumuz onurumuz onlar fakat benim kuzen bıraktı askerliği dayanamadı yani şartları zor çok zor eee böyle olunca psikolojik olarak zor günlerden geçiyorlar aşırı sinirli agresif depresif ve dengesiz oluyorlar sevgilinizi biraz rahat bırakın hatta yaşlar kaç bilmiyorum en az 5 , 6 yıl mesleğini icra etmesi lazım olgunluk lazım.. yoksa çok yıpranırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…