Tek çözüm taşınmakÇocuğum son zamanlarda hepten benden soğudu. Doğduğundan beri kaynana faktörü sürekli tepemizde aynı binada yaşıyoruz. Kocamla arami mahvetti sıra çocuğuma geldi. Sürekli her istediğini yapıyor hastami olur yasakmış yanlışmış demiyor çocukta hep onu istiyor. Bişey desem istemiyorsun beni surat asiyorsun falan deyip kocamla beni kavga ettiriyor bende tıkandim kaldım çocuğum büyürken deli oldum 2 yaşında yeni konuşurken bile gece yarısı uyanıp anne sen git nene istiyorum diye bağırıyordu şimdi de aynı hep onu istiyor ben uzak tutmaya çalışsam da olmuyor. Bu çocuk o kadar sevgime sevkatime karşı öyle tepkisiz ki sanki büyük bir insan gibi benden nefret ediyor gibi. Nolucak böyle çocuğum beni sevmiyor mu ve sevmicekmi böyle bir şey hayatımda görmedim benim bildiğim çocuklar annelerini sever kötü anneleri bile sever özler benim çocuğum neden böyle düzelir mi acaba büyüdükçe. Artık kafayı yicem bazen hem o kadını hem babasını çekiyorum yetmez gibi o böyle yapıyor delircem ya bazen başımı alıp gitmek istiyorum çaresizlik bitmiyor
E çözümü var taşınınÇocuğum son zamanlarda hepten benden soğudu. Doğduğundan beri kaynana faktörü sürekli tepemizde aynı binada yaşıyoruz. Kocamla arami mahvetti sıra çocuğuma geldi. Sürekli her istediğini yapıyor hastami olur yasakmış yanlışmış demiyor çocukta hep onu istiyor. Bişey desem istemiyorsun beni surat asiyorsun falan deyip kocamla beni kavga ettiriyor bende tıkandim kaldım çocuğum büyürken deli oldum 2 yaşında yeni konuşurken bile gece yarısı uyanıp anne sen git nene istiyorum diye bağırıyordu şimdi de aynı hep onu istiyor ben uzak tutmaya çalışsam da olmuyor. Bu çocuk o kadar sevgime sevkatime karşı öyle tepkisiz ki sanki büyük bir insan gibi benden nefret ediyor gibi. Nolucak böyle çocuğum beni sevmiyor mu ve sevmicekmi böyle bir şey hayatımda görmedim benim bildiğim çocuklar annelerini sever kötü anneleri bile sever özler benim çocuğum neden böyle düzelir mi acaba büyüdükçe. Artık kafayı yicem bazen hem o kadını hem babasını çekiyorum yetmez gibi o böyle yapıyor delircem ya bazen başımı alıp gitmek istiyorum çaresizlik bitmiyor
O kadar imkansız ki laf anlayacak insanlar değiller ben bı laf edip konuşsam hemen daha sözüm bitmeden eşime ağlamaya başlar sonrası belli eşimle umut zaten yok zoraki çocuk için yaşıyorum. Ne biçim hayat bı kurtulamadımKesin ve net konusacaksiniz sınirlarınız olacak tek cözüm bu cocuk elbette ki babanne yanina gidecek ama belli saatlerde bir düzeniniz rutininiz olursa buna engel olabilirsiniz.Ben de bu konuda cok cektim ilk cocugumun lohusaliginda özellikle yapma dedigim seyleri yapti o son oldu kavga ettik.Biraz büyüyünce bu sefer tablet aldilar insanca anlatmama ragmen anlamayip dalga gectiler kv sevmem kayinpederimi cok severim onun hatrina sustum esim de konustu ama baktim devam ediyorlar kırdım tableti öyle anladilar hee dediler dis geciremiyoruz. Simdi ikinci cocugum oldu karisamiyorlar sevmeye geliyorlar sevip gidiyorlar eskiden olsa giydirdigim esyaya bile karısirlardı o yüzden cözüm yine sizde bitiyor laftan anlamiyorlarsa siz dinleteceksiniz sözünüzü ama güzellikle ama anladiklari dilden
Dimi ne kadar kolay. Yaşamayan bilemez tamam da nasıl insanlarla uğraşıyorum taşınmak mümkün olsa çoktan giderdimE çözümü var taşının
Evet maalesef karşımda medeni insanlar olsaydı keşke bunu defalarca güzel sözlerle denedim anlamıyorlar.Sakin olun bu yaştaki çocuğunuzdan mantıklı hareketler göstermesini beklemeyin. Çocugunuz hebüz gelişim aşamasnda özellikle 2-4 yaş arası çocuklarin tercihleri sürekli değişir. Ve genellikle sevgi ve ilgi gördükleri yere yönelirler. Kayinvalidenin sınrsız yaklaşımı çocuğun için cazip olmasi çok normal. Sadece gelisimsel sürecinde ilgiye eğlenceye daha çok önem verdiğini gösterir. Sizi sevmemesi gibi bir durum yok.
Kayınvalidenle konuş ve sınırlar koy. Bu çocuğu sen yetiştiriyorsun o değil. Senin kuralların geçerli olmak zorunda. Çocuğunun davranışları gelişimsel sürecinin bir parçası senin yapman gereken kayinvalideye ve eşe gerekli sınırları hatırlatmak
O kadar imkansız ki laf anlayacak insanlar değiller ben bı laf edip konuşsam hemen daha sözüm bitmeden eşime ağlamaya başlar sonrası belli eşimle umut zaten yok zoraki çocuk için yaşıyorum. Ne biçim hayat bı kurtulamadım
Çocuğunuz büyüdükçe sizi anlayacak , siz onun annesisiniz, size tavsiyem kayinvalide ile büyük kavga edip komple ipleri koparıp o yerden taşınmanız başka da çaresi yok , herseyi göze almanız lazım, eşinizden boşanmaya varsa bile o binadan çıkın, susmayın...Çocuğum son zamanlarda hepten benden soğudu. Doğduğundan beri kaynana faktörü sürekli tepemizde aynı binada yaşıyoruz. Kocamla arami mahvetti sıra çocuğuma geldi. Sürekli her istediğini yapıyor hastami olur yasakmış yanlışmış demiyor çocukta hep onu istiyor. Bişey desem istemiyorsun beni surat asiyorsun falan deyip kocamla beni kavga ettiriyor bende tıkandim kaldım çocuğum büyürken deli oldum 2 yaşında yeni konuşurken bile gece yarısı uyanıp anne sen git nene istiyorum diye bağırıyordu şimdi de aynı hep onu istiyor ben uzak tutmaya çalışsam da olmuyor. Bu çocuk o kadar sevgime sevkatime karşı öyle tepkisiz ki sanki büyük bir insan gibi benden nefret ediyor gibi. Nolucak böyle çocuğum beni sevmiyor mu ve sevmicekmi böyle bir şey hayatımda görmedim benim bildiğim çocuklar annelerini sever kötü anneleri bile sever özler benim çocuğum neden böyle düzelir mi acaba büyüdükçe. Artık kafayı yicem bazen hem o kadını hem babasını çekiyorum yetmez gibi o böyle yapıyor delircem ya bazen başımı alıp gitmek istiyorum çaresizlik bitmiyor
Boşanmanız mümkün değil mi , eğer çalışıyorsanız asla çekmeyin ya da acilen iş bulun...O kadar imkansız ki laf anlayacak insanlar değiller ben bı laf edip konuşsam hemen daha sözüm bitmeden eşime ağlamaya başlar sonrası belli eşimle umut zaten yok zoraki çocuk için yaşıyorum. Ne biçim hayat bı kurtulamadım
evet sevmiyorum seni deyip kavga edeceksin. biraz korkar belkiÇocuğum son zamanlarda hepten benden soğudu. Doğduğundan beri kaynana faktörü sürekli tepemizde aynı binada yaşıyoruz. Kocamla arami mahvetti sıra çocuğuma geldi. Sürekli her istediğini yapıyor hastami olur yasakmış yanlışmış demiyor çocukta hep onu istiyor. Bişey desem istemiyorsun beni surat asiyorsun falan deyip kocamla beni kavga ettiriyor bende tıkandim kaldım çocuğum büyürken deli oldum 2 yaşında yeni konuşurken bile gece yarısı uyanıp anne sen git nene istiyorum diye bağırıyordu şimdi de aynı hep onu istiyor ben uzak tutmaya çalışsam da olmuyor. Bu çocuk o kadar sevgime sevkatime karşı öyle tepkisiz ki sanki büyük bir insan gibi benden nefret ediyor gibi. Nolucak böyle çocuğum beni sevmiyor mu ve sevmicekmi böyle bir şey hayatımda görmedim benim bildiğim çocuklar annelerini sever kötü anneleri bile sever özler benim çocuğum neden böyle düzelir mi acaba büyüdükçe. Artık kafayı yicem bazen hem o kadını hem babasını çekiyorum yetmez gibi o böyle yapıyor delircem ya bazen başımı alıp gitmek istiyorum çaresizlik bitmiyor
Cok rahatEsinizden önce nasil yasiyordunuz?
Cok rahat
Evet kolay canikom hiç burda duyar kasma kocana da evladına da düşman edilip köşeye atılmış durumdayken imkan oluşturmak senin elinde kusura bakma sorun belli çözüm belli ah vah etmek hiçbir işe yaramazDimi ne kadar kolay. Yaşamayan bilemez tamam da nasıl insanlarla uğraşıyorum taşınmak mümkün olsa çoktan giderdim
Kiz ne bosanmasi ayrı eve bile çıkamam diyoBoşanmanız mümkün değil mi , eğer çalışıyorsanız asla çekmeyin ya da acilen iş bulun...