Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terleme sinir stres depresyon yorgunluk elbette hepsi geçici :)Merhaba arkadaslar erken menepoz yasayanlar neler yasiyorsunuz paylasirmisiniz
Siz kac yasindasiniz? Ben de perimenopoz dönemindeyim ve reglilerim cok düzensiz.2 ay olmuyor,35 günde oluyor,ya cok yogun oluyor ya da az az bitmek bilmiyor.Bastan sona cok düzensiz reglilerim.Günü ,zamani belli degil.Psikolojik gerginlik,endise ve stres yapiyor.Pat diye menepoza girenlere cok imreniyorum ama yaşinda yani erken menopoz degilse.Ben de perimenopoz dönemindeyim.İç fenalığı,ara ara baş dönmesi, üşüme gibi durumları yaşıyorum.Menopoz etkilerini sizler nasıl yaşıyorsunuz?Hormon replasman tedavisi alan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba.Ben 46 yaşındayım.Bundan bir yıl önce başladı bu dönemim.Bu konu hakkında birçok yazı okudum,çevreme sordum.Amacım bu dönemi ilaç almadan geçirebilmek.Tabii gerek duyulursa tedavi olmak gerekiyor.Tavsiye yada bana iyi geldi gibi yanlış bilgiler vermek istemem.Herkesin vücut tepkisi ne olur,zararı olur mu gibi etki etmek istemem.Benim adetlerim bir yıldan beri bitki çaylarıyla düzene girdi çok şükür.Ara ara şikayetlerim oluyor, üşüme gibi,iç fenalığı gibi.Ama adetlerde sorun yok.Su içmenin ve yürümenin de faydasını gördüm.Dogru bilgi kaynaklarını kendimize uygunlarını alırsak rahatlıkla bu dönemi geçireceğimize inanıyorum Allah'ın izniylGenetik faktörünü de unutmamamız gerekiyor.Biraz fazla uzun oldu yazım kusura bakmayın.Kendinize uygun bilgilerle bu dönemi rahat geçirebilmeniz dileğiyle.Sağlık dilerim.Siz kac yasindasiniz? Ben de perimenopoz dönemindeyim ve reglilerim cok düzensiz.2 ay olmuyor,35 günde oluyor,ya cok yogun oluyor ya da az az bitmek bilmiyor.Bastan sona cok düzensiz reglilerim.Günü ,zamani belli degil.Psikolojik gerginlik,endise ve stres yapiyor.Pat diye menepoza girenlere cok imreniyorum ama yaşinda yani erken menopoz degilse.
Merhaba.Ben 46 yaşındayım.Bundan bir yıl önce başladı bu dönemim.Bu konu hakkında birçok yazı okudum,çevreme sordum.Amacım bu dönemi ilaç almadan geçirebilmek.Tabii gerek duyulursa tedavi olmak gerekiyor.Tavsiye yada bana iyi geldi gibi yanlış bilgiler vermek istemem.Herkesin vücut tepkisi ne olur,zararı olur mu gibi etki etmek istemem.Benim adetlerim bir yıldan beri bitki çaylarıyla düzene girdi çok şükür.Ara ara şikayetlerim oluyor, üşüme gibi,iç fenalığı gibi.Ama adetlerde sorun yok.Su içmenin ve yürümenin de faydasını gördüm.Dogru bilgi kaynaklarını kendimize uygunlarını alırsak rahatlıkla bu dönemi geçireceğimize inanıyorum Allah'ın izniyle.Genetik faktörünü de unutmamamız gerekiyor.Biraz fazla uzun oldu yazım kusura bakmayın.Kendinize uygun bilgilerle bu dönemi rahat geçirebilmeniz dileğiyle.Sağlık dilerim.
Bana da erken menopoz dedi doktor 2 yıl oldu, 1 yıl ilaç kullandım sonra ilacı isteğimle bıraktım. Kabullenmem 1 yılımı aldı. Herşey Allah ın takdiri dedim. Veren de Alan da Allah. 45 yaşındayım doktora göre erkenmiş. Spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum. Ama birçok insanda olan ateş, sıcak basmaları yok. Hatta daha önce nasılsa aynıyım. Kemik erimesini engellemek için spor şart.Erken menopoz (menopozal) sorunlar hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız:
Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz veya yaşadınız.
Erken menopoz belirtileri nelerdir?
Yazdığınız şeyleri birebir yaşıyorum 43 yaşındayım annem eskiden hep biyeri ağrırdı hep sızlanırdı hiç hoşuma gitmezdi şimdi ona benzedim O yüzden normalde hastalıklarda sızlanmazdım daha yattığımı bilmem ciddi bir hastalığa yakalanmışım gibi düşünüyorum çok zor muş aynı şekilde bende kaç kere ekg çektirdimMerhaba.Ben 46 yaşındayım.Bundan bir yıl önce başladı bu dönemim.Bu konu hakkında birçok yazı okudum,çevreme sordum.Amacım bu dönemi ilaç almadan geçirebilmek.Tabii gerek duyulursa tedavi olmak gerekiyor.Tavsiye yada bana iyi geldi gibi yanlış bilgiler vermek istemem.Herkesin vücut tepkisi ne olur,zararı olur mu gibi etki etmek istemem.Benim adetlerim bir yıldan beri bitki çaylarıyla düzene girdi çok şükür.Ara ara şikayetlerim oluyor, üşüme gibi,iç fenalığı gibi.Ama adetlerde sorun yok.Su içmenin ve yürümenin de faydasını gördüm.Dogru bilgi kaynaklarını kendimize uygunlarını alırsak rahatlıkla bu dönemi geçireceğimize inanıyorum Allah'ın izniylGenetik faktörünü de unutmamamız gerekiyor.Biraz fazla uzun oldu yazım kusura bakmayın.Kendinize uygun bilgilerle bu dönemi rahat geçirebilmeniz dileğiyle.Sağlık dilerim.