• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menopoz Menopoza girdikten sonra hamile olup çocuğu olan varmı?

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Dun annem anlatti. Komsusu 47 yasinda evlenmis yasindan dolayi cocuk dusunmuyormus. Ama su an 3 aylik hamileymis. Allahin takdiri, ol derse olur. Ne tedavi ne ilac ne kür. Kendiliginden dogal yolla hamile kalmis. Ilk evliligi ve daha once dogurmamis.

Fsh 15 üstündekikere tüp bebek denenmiyor diye biliyorum. İnşallah doğal yoldan olur. Yaşı 45 üstü olup menopoz giren ve hamile kalıp çocuğu olan varmı?
Ben 80 fsh ile doğal yoldan hamile kaldım şükürler olsun Rabbim nasip etti bizim mucizemiz oldu tabi bu dönemde ben bir yıla yakın bir dönem sadece haşlama ile beslenip şekeri guliteni hayatımdan çıkardım şeker ihtiyacimi hurma ile karşıladım günlük on bin adım ve bir saat egzersiz yaptım çörek otu yağı selenyum çinko hapı ve ceviz reçeli günlük iki âdet tükettim bunların etkisinin olduğunu düşünüyorum

Ben geç evlendim ve evlendikten sonra menopoza girdim. Çocuğum olmasını çok istiyorum ama takdiri ilahi... Ama komşum menopoza girmiş ama sonra hamile olup çocuğu olmuş. Ben 45 yaşındayım. Eğer aranızda menopoza girip çocuğu olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.... 41 gün okunan Meryem süresine başladım öncelikle tabiki hayırlısı inşallah....
Ben bir yılı aşkın erken menopoz sonrası hamile kaldım doğal yoldan ve o kadar çaresiz hissettiğim dönemdi ki çabaladım çörek otu yağı selenyum çinko hapı adet düzenleyici ilaç ve kan sulandırıcı ceviz reçeli günlük iki âdet tükettim bunların yanında diyet egzersiz yaptım tabi Meryem suresini 41 hafıza bir almaya okutup ikiye bölüp yarısını eşim yarısını ben yedim yani hangisinin etkisi bilemem ama şükürler olsun oldu

Hayatım adet kesıldı 3 veya4 ay sonra ben tarlusal kullandım agır kanama seklınde geldı olmadı dr a gıttım dr fsh test yaptırdı 23 ımıs menopoza gırıyormuşum erteleyebılırız menopozu ılaclarla dedı aman bosver bu yastan sonra cocuk mu yapıcam (yas 45) dedım salladım(sımdı pısmanım o ayrı ) sen dra gıtme hıc dırekt kan testı ver ve hormon testı fsh testı ıstıyorum de..10 uzerı ıse fsh dusurebılırsın 10 altına kacmıs degerın ogren once

Mrh menopozu nasıl eeteleyecekti doktor bı bilginiz var mı ben gittim doktora erteleyemeyiz dedi

Back
X