Hımm olabilir canım, hayırlı haberlerini alırız inşallah, 3 kişiyiz şuan menogon kullanan hepimiz yazalım gelişmelerimiziÇapı en büyük olana bakıyorlar ultrason ile baktıklarında 3-5 tane daha vardı ama çapı ölçtüklerinde küçüktü o yüzden en büyük olanı baz alıyorlar bence
Morarma olmadı ama iki kutu bir yumurtayı büyüttü 18 mm yarn çatlama iğnesi yaptracam 15 lik bir tane varda boşa mi gidecek o hiç bilmiyorum siz ne durumdasnzKızlar bugün iğne vurulduğum yer morardı sizde de oldu mu ya tedirgin oldum
Ben bugün çatlatmamı vuruldum hayırlısı artık heyecanlıyımMorarma olmadı ama iki kutu bir yumurtayı büyüttü 18 mm yarn çatlama iğnesi yaptracam 15 lik bir tane varda boşa mi gidecek o hiç bilmiyorum siz ne durumdasnz
Benimde biri 19mm olmuştu diğeri 15 bugün iğne yaptırdım 15i çatlatır mı bilmiyorum da inşallah oda boşa gitmezBen bugün çatlatmamı vuruldum hayırlısı artık heyecanlıyım7 iğne vuruldum ben 3 yum oldu biriçatlamaj üzere bugün ilişki yaşayın dedi diğerleri de iğneyle çatlar 36 saate dedi
Aynı zamanda alırız inşallah güzel haberleriBen bugün çatlatmamı vuruldum hayırlısı artık heyecanlıyım7 iğne vuruldum ben 3 yum oldu biriçatlamaj üzere bugün ilişki yaşayın dedi diğerleri de iğneyle çatlar 36 saate dedi
Ay inşallah, beraber bekleyelim hayırlısıyla güzel haberler alalım ya benim de eşim göreve gitcek izin alamadı yarın bide ertesi günü değerlendirebilcez ya yeterli olurmu bilmiyorumAynı zamanda alırız inşallah güzel haberleri
İnşallah olur en önemlisi yarın zaten yarın ve sonraki gün ikimiz içinde çok önemli dua edip duruyorum. Ağrı falan belirti var mı sizde
Mrb bende 4 gündür kullanıyorum iğneleri glifor ve letrol da kullanıyorum salı günü kontrol var hayırlısı inşallahBeraber kullanmaya başlamışız inşallah beraber güzel bir sonuç alırız. Ben iki ay inofolic kullandm. Dünde glifor a başladım