Gebeliğe Hazırlık Menogon iğne hk. yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurov

Less is more🪐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4.537
12.066
33
Canımlar adetime az kaldı, 3. günü menogon başlıcaz hayırlısıyla, başlamadan önce kullananlardan bilgi almak istedim, süreç hakkında, çiko kistim var, bide daha önce klomenden kalan erimek üzere olan minik bir kist de var, dr önemli değil başlayabiliriz dedi, ama tekrar büyütmesinden korkuyorum, 6 cm olmuştu daha önce ve eriyene kadar çektirmişti bana, bir de taşınma zamanımıza denk geliyo zorlanıcam öyle bi durum olursa ama yeterki işe yarasın ağrı sızı sorun değil, bu şekilde hamile kalanlar umut olsun bana. Bu arada aşılama değil normal ilişkiyle deneyeceğiz iğneyi.
Deneyenler gün vuruldunuz iğneyi, kaç yumurtayla sonuç aldınız, çoğul gebelik yaşayan oldu mu şimdiden teşekkürler umah

Son düzenleme:
Bugün bat günüm menogon kullanmamış mı kimsecikler, bilgi edinip gideydim doktora

Merhaba sonuc ne oldu nasıl kullandnz yardımcı olur musunuz

Merhaba sonuc ne oldu nasıl kullandnz yardımcı olur musunuz
DÜn başladım vurulmaya canım, bugün ikinci iğnemi vuruldum, bir toz bir su şeklinde, 5 iğne tamamlandığında kontrol edicek yumurta durumuna muhtemelen bir 5 iğne daha verecek çünkü genelde öyle istenilen başarıya ulaşıyormuş, sonrasında çatlatma iğnesi ve ilişki. Gelişmeleri yazarım yine sende mi kullanıcaksın ne durumdasın

Tatlım bende dün iki toz bir su bugünde bir su bir toz seklinde kullanmaya başladım. Doktor 5 günlük yazdm dedi eczaneden öyle istedim ama böyle kullansam yarn bitiyor bugün farkına vardım ama yer değiştrdm o yüzdende alamam ne yapaym bilmiyorum bir toz bir su mu yapsam bilemedim.

Beraber kullanmaya başlamışız inşallah beraber güzel bir sonuç alırız. Ben iki ay inofolic kullandm. Dünde glifor a başladım

Beraber kullanmaya başlamışız inşallah beraber güzel bir sonuç alırız. Ben iki ay inofolic kullandm. Dünde glifor a başladım
Ayy gerçekten de inşallah beraber seviniriz çok umutlandım, bende geçen ay inofoliğe başladım bu ay da devam et dedi doktorum bu ay da iğneyle beraber devam edicem. Sen kendin mi vuruyosun iğneleri bence doktora bi git danış doz sonuçta farkediyodur mutlaka, ben bi klomen denedim kist yaptı dra özellikle bu kist yapmaz dimi falan diye direttiğimden belki de dozu düşük tuttu bende bilemedim

Bir toz bir su mu kullanıyorsn sen hep. Ben iki ay cyclo progynova draje ve inofolic kullandm. Gecen ay tsh 6 olduğu için euthyrox 50 ye başladım. Doktor dün yaptı iğneyi ama anneme geldm diye gidip soramadım kardeşim hemşire uğraşmayaym diye geldm

Klomenden bahseden çok kişi var bende daha iyi diye düşünüyordum inşallah işe yarar bu kadar emek uğraş

Klomenden bahseden çok kişi var bende daha iyi diye düşünüyordum inşallah işe yarar bu kadar emek uğraş
Amin inşallah çok umutlandım hemşire kız baya bi hamile kalan oldu dedi bu iğneyle acayip beklentiye girdim inşallah sonuç alırız ya, dün de bir toz bir su bugün de öyle yapıldı bana, sanırım böyle devam etcek

Bende ben toz bir su yapacam devam etsin bari iki gün daha. Bittiği günün sonrasındaki gün mü gideceksn doktora hemen

Bende okuyorum herkes faydasını görüyor neredeyse. Gitti gidiyordan ovulasyon testi de aldm takip edeyim ilk günden diye. İnşallah güzel haberler veririz burdan birbirimize

Bende ben toz bir su yapacam devam etsin bari iki gün daha. Bittiği günün sonrasındaki gün mü gideceksn doktora hemen
Evet canım şey yapcaz 5. Günün ertesi gidicem bakıcak muhtemelen bi 5 daha eklicek, bide eşim asker benim görevleri falan hep değişiyo izin alcak o da yoksa evde olmuyo adam

Evet canım şey yapcaz 5. Günün ertesi gidicem bakıcak muhtemelen bi 5 daha eklicek, bide eşim asker benim görevleri falan hep değişiyo izin alcak o da yoksa evde olmuyo adam
İnşallah etkili olurda yeni 5 eklenmesine gerek kalmaz. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum paylaşırsn inşallah en kısa zamanda

Ben de 1 toz 1 su kullanıyorum şuan 6. günümdeyim. 4. Gün vurulduktan sonra 2 gün önce doktora gittim kontrolde yumurtalığımın biri 12,5 mm olmuş iğnelere devam et dedi 3 tane daha iğne vurunup tekrar kontrole gideceğim sanırım yumurta keseceklerinin 18-20 mm olması gerekiyormuş hayırlısı olsun anne olmak anneliği tatmak isteyen herkese Allah nasip etsin

Amin canım emeklerinin karşılığını versin rabbim hepimize Bir tane mi yum oluşmuş benim de bugğn 4. Günümdü, bi topikte 5 yumurtanın altında yum oluşması kötü demişler 5in üstü iyiymiş inş çok yum oluşur ya hepimizin

Çapı en büyük olana bakıyorlar ultrason ile baktıklarında 3-5 tane daha vardı ama çapı ölçtüklerinde küçüktü o yüzden en büyük olanı baz alıyorlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…