meninin idrar kesesine kaçması nedeniyle gebe olamayanlar var mı?

hatunsultan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.241
1
Selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, öncelikle tüm isteyenlere allahım hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin, herkesle birlikte bana da versin diye dua ediyorum, ben ikinci melek için uğraşıyorum, gebe kalamamanızın nedeni eşinizin meni azlığı ya da internetten araştırdığım kadarıyla meninin idrar kesesine kaçması yani içe boşalma rahatsızlığı nedeniyle olan arkadaşlar var mı, sanıyorum benim eşimin problemi bu, ama doktora gitmek istemiyor, eğer aramızda bu rahatsızlığı olan arkadaşlar var ise bu konuda bilgi paylaşımı yapabilir miyiz, gerektiğinde özele de yazabilirsiniz, şimdiden teşekkür ediyorum...

niye kimse bana cevap vermemiş neyse bu da iyi başka kimsede böyle bir sorun yok o zaman...

eşin doktora gitmeyi kabul etmiyorsa onda böyle bir problem olduğunu nerden çıkardın o zaman??? CADIARZUCADIARZUbenneyaptımki

Öncelikle sesimi duyduğun için teşekkürler canım, bunu nereden çıkardım şöyle ki, benim eşim kısa bir süre önce beyin ameliyatı geçirdi ve tümör alındı, internette de okuduğum bir sitede bunun tıbbi terim olarak adı Retrograd Ejakülasyon mesela internette meni azalması veya içe boşalma diye aradığınızda görebiliyorsunuz, Içe Boşalma - eToplum - linkinde var mesela, ayrıca eşimde bariz bir şekilde meni azalması var ameliyattan sonra, korkularım bu nedenle başladı, bunun etkisi olduğunu düşünüyorum ama eşim benimle aynı fikirde değil...

Öncelikle sesimi duyduğun için teşekkürler canım, bunu nereden çıkardım şöyle ki, benim eşim kısa bir süre önce beyin ameliyatı geçirdi ve tümör alındı, internette de okuduğum bir sitede bunun tıbbi terim olarak adı Retrograd Ejakülasyon mesela internette meni azalması veya içe boşalma diye aradığınızda görebiliyorsunuz, Içe Boşalma - eToplum - linkinde var mesela, ayrıca eşimde bariz bir şekilde meni azalması var ameliyattan sonra, korkularım bu nedenle başladı, bunun etkisi olduğunu düşünüyorum ama eşim benimle aynı fikirde değil...

Hmmmm anlıyorum canımcım o zaman bir süre daha bu şekilde idare edin o zaman. Ama bu süre zarfında sen boş durma eşine keçiboynuzu kürü veya hayıt tohumu neyim bak işte alternatif tıp sayfasından uygun bişiler. Gene olmazsa kulağından tutup götürürsün tatlım doktora. Bu arada çok geçmiş olsun, neyseki bi tane evladınız varmış. Allah onu size bağışlasın.. :Saruboceq:

X